Baranya megye > Oktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baranya megye > 18 weboldal. Kategória leírása:

oktatas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Netlogi C School Pécs
Netlogi C School Pécs
http://www.netlogi-c.net/

Cégünk fö profilja a gyakorlatorientált számítástechnikai tanfolyamok, valamint az online oktatás. Minden tanfolyam gyakorlatorientált kurzus, ami azt jelenti, hogy elsősorban nem a felesleges elméleti információk átadására, hanem a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt. Pontosan és annyi elméleti anyagot kell a tanulóknak elsajátítaniuk, amennyi szükséges a gyakorlat megkezdéséhez. Tanfolyamaink: Corel Draw, Adobe Photoshop, webdesigner, online marketing menedzser képzés, excel és word, Office rendszer, Picasa, Linux rendzser, valamint programozás.

www.netlogi-c.net
HIR ADR Iskola
HIR ADR Iskola
http://www.hiradriskola.hu/

Gépjárműves szaktanfolyamok oldala.

www.hiradriskola.hu
Hamburger és Társa Oktatási Kft.
Hamburger és Társa Oktatási Kft.
http://www.hatok.hu/

Számítógépes tanfolyamok és vizsgaközpont.

www.hatok.hu
Yachting Holiday Bt.
Yachting Holiday Bt.
http://www.kalandatengeren.hu/

Hajóstanfolyamok oldala.

www.kalandatengeren.hu
Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
http://www.autosiskolakekt.hu

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.

www.autosiskolakekt.hu
Műköröm tanfolyam OKJ-s
Műköröm tanfolyam OKJ-s
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

www.mukorom-tanfolyam.hu
Csapatépítő mester
Csapatépítő mester
http://www.csapatepito-mester.hupont.hu

Csapatépítő tréningek a csapatmunka fejlesztése érdekében hasznos megbeszélésekkel és jövőtervezéssel vagy könnyed élménytréning formában, minden esetben izgalmas játékokkal és pompás hangulatban

www.csapatepito-mester.hupont.hu
ATI Pécs Autósiskola
ATI Pécs Autósiskola
http://www.atipecsautosiskola.hu/

ATI Autósiskola Pécsett a Hengermalom u. 4. alatt. Tanfolyamok és oktatás minden kategóriában, jogosítvány szerzés moped, személygépkocsi, teherató, pótkocsi, autóbusz vagy akár targonca vezetéshez. ATI - már 50 éve vezetünk.

www.atipecsautosiskola.hu
OKJ-s ingatlanszakmai tanfolyamok és hatósági képzések országosan
OKJ-s ingatlanszakmai tanfolyamok és hatósági képzések országosan
http://www.e-pok.hu

A Pannon Oktatási Központ Kft. (Pécs) országosan indít Okj-s ingatlanszakmai és hatósági képzéseket. Állandó kedvezményekkel várjuk hallgatóinkat tanfolyamainkra és képzéseinkre. OKJ-s tanfolyamaink: -ingatlanközvetítő, értékbecslő tanfolyam -társasházkezelő tanfolyam Hatósági képzéseink: -Pénzügyi szolgáltatásközvetítő hatósági képzés -Biztosításközvetítő hatósági képzés

www.e-pok.hu
Társastánc
Társastánc
http://www.fw.hu/jdance/

Társastánc tanfolyamok oldala.

www.fw.hu
Vinter Autósiskola
Vinter Autósiskola
http://www.vinterautosiskola.hu/

Vinter autósiskola oldala.

www.vinterautosiskola.hu
Kozmetikus tanfolyam és képzés Pécs
Kozmetikus tanfolyam és képzés Pécs
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=pecs

Amennyiben szeretnéd elsajátítani ennek a gyönyörű szakmának minden elméleti és gyakorlati ismeretét, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálj az alábbi városokban induló OKJ kozmetikus tanfolyamok valamelyikére. Ezt követően a tanfolyamot szervező cég felkeres ajánlatával, amelyet, ha megfelelőnek tartasz, máris részese lehetsz az OKJ kozmetikus tanfolyamnak.

www.kozmetikus-tanfolyam.hu
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Pécs
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Pécs
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Gyógymasszőr tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. A képzés helye: Pécs, Rét u. 10. Pécsi Kereskedelmi Szakközépiskola A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi)

www.2007kapos.hu
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Pécs, Batthyány u. 1-3. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga. Tantárgyak: jogi ismeretek, műszaki ismeretek, gazdasági ismeretek, ingatlanközvetítés és értékbecslés.

www.2007kapos.hu
Neltogi C School számítógépes tanfolyamok Pécsett
Neltogi C School számítógépes tanfolyamok Pécsett
http://netlogi-tanfolyamok.net

Kiscsoportos, gyakorlat orientált informatika képzések a piacképes számítástechnika tudásért Pécsett! Sikerszakmák, álláslehetőségekkel a képzések végén! AutoCad tanfolyam, ArvhiCad oktatás, akkreditált webdesigner és php-webprogramozó tanfolyam, grafikus oktatás: Corel, Photoshop, Grafika Mester, Kiadványszerkesztő tanfolyamok, irodai képzések Baranya megyében.

netlogi-tanfolyamok.net
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 688 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 688 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30341