Budapest > 10. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 10. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Marketing képzés állatorvosoknak
http://allategeszsegugyimarketing.hu/szolgaltatasok/egeszsegugyi-marketing-k ...

Az egészségügyi marketing szemináriumok célja, hogy az egészségügyben dolgozók a tanfolyam elvégzésével olyan marketingszemléletet kapjanak, hogy utána magabiztosan merjenek belevágni saját vállalkozásukba, tudatosan tudják felépíteni saját praxisukat. A nap végére interaktív módon, közösen felépítünk egy virtuális rendelőt. A képzés után azonnal alkalmazható, komplex, kis cégek számára is elérhető és megfizethető marketing-megoldásokat kapnak, melyet saját maguk is képesek megvalósítani. A képzés árát befektetésnek kell tekinteni, ami rövidtávon megtérül a tanultak alkalmazásával.

Marketing képzés állatorvosoknak
Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda
http://pillantokutya.hu/

Szeretettel várja az Ön gyermekét is a Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda. Látogasson el intézményünk weboldalára, ismerje meg szolgáltatásaink! Óvodánkban biztonságban tudhatja gyermekét, ahol érdekes játékokkal, zenei és mozgásfejlesztéssel, sok rajzolással, sakk-szakkörrel, valamint angol nyelvű játékokkal tanítjuk a gyermekeket.

Pillantó Kutya Alapítványi Óvoda
Miskovitz Balettiskola kezdő felnőtteknek
http://www.balettoktatas.hu

A Miskovitz Balettművészeti Magániskolában több szinten folyik a balett oktatás, és teljesen kezdő felnőttek is megtanulhatják a klasszikus balett mozgásrendszerét. A teljesen kezdő balett (nulla szint) oktatásnak a lényege, hogy alapvető elméleti és gyakorlati tudásra tegyél szert, és ennek a tudásnak a birtokában, magabiztosan be tudj kapcsolódni a balettiskolában az 1-es szintű órába. 2-3 hónap után már meglesz a kemény munkád gyümölcse! Tudatosabban uralod majd a tested, és jobban oda tudsz figyelni a gyakorlatok pontos végrehajtására. Óráról órára egyre jobban tetszik az eredmény, amit a tükörben látsz: a harmonikus, finom, könnyed és szép nőies mozdulatok.

Miskovitz Balettiskola kezdő felnőtteknek
Sminktetováló kozmetikus tanfolyamok
http://www.long-time-liner.hu/

Long-Time-Liner sminktetoválás hölgyeknek, valamint mesterképzések kozmetikusoknak a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal.

Sminktetováló kozmetikus tanfolyamok
Talentum Autósiskola
http://talentum-autosiskola.hu

A Talentum Autósiskola teljes körű KRESZ-tanfolyamokkal, remek oktatási rendszerrel várja az érdeklődőket, leendő tanulókat a Budapesti intézményében. A tanulásban profi oktatási segédanyagok, naprakész tanárok is segítenek.

Talentum Autósiskola
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Budapest
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció.

Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Budapest
Kozmetikus és sminktanfolyam Budapest
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=budapest

Kozmetikus és sminktanfolyamunk a smink és kozmetikus szakma iránt részére indítjuk, mely OKJ-s bizonyítványt ad. Smink és kozmetikus képzéseink kezdőtől a profi szintig.

Kozmetikus és sminktanfolyam Budapest
Sportmasszőr tanfolyam Budapest
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/sport_es_gyogymasszor_t ...

Sportmasszőr tanfolyam Budapest Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5202) A képzés célja: Olyan sportmasszőr szakemberek képzése, akik széleskörű elméleti és gyakorlati tudással felruházva szakszerûen és eredményesen végzik majd munkájukat. Tevékenységük kiterjed: sportolók szakszerű masszázs kezelésére, orvos utasításai szerint: hidro- és balneoterápiás kezelésekre, elsősegélynyújtási feladatok ellátására. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. Az elméleti képzés helye: 1053 Budapest, Papnövelde u.4-6 / Apáczai Csere János Gimnázium. vagy, 1064 Budapest Csengery u. 68. / Fáklya Klub . A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi)

Sportmasszőr tanfolyam Budapest
Személyi edző tanfolyamok
http://szemelyiedzotanfolyam.byethost32.com

Személyi edzői tanfolyamok Budapesten, a képzés rövid története, anyaga

Személyi edző tanfolyamok
Családi Napközi és Játszóház Budapest 3.kerület
http://www.tunderviragcsana.hu

A Tündérvirág Családi Napközi és Játszóház Budapest 3. kerületében várja az 1- 6 év közötti gyermekeket.

Családi Napközi és Játszóház Budapest 3.kerület
Magántanár - matematika korrepetálás
http://matematika-oktatas.com

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Magántanár - matematika korrepetálás
Varrótanfolyamok
http://www.kerezsievamaria.com

Varrótanfolyamaink célja, hogy Ön megtanulja a varrás alapjait, ezért a gyakorlatra fektetjük a hangsúlyt. Nemcsak varrni tanítjuk meg, bevezetjük a szerkesztés, szabás, varrás mélyebb rejtelmeibe is. A gyakorlati varrótanfolyam során saját részre megtanítunk ruhát, szoknyát, nadrágot, mellényt készíteni. Megismerkedünk a ruhakészítéshez szükséges alapfogalmakkal, a textil ruházati alapanyagokkal és kellékekkel. Természetesen elsajátítjuk a technológiai fogásokat és a varrógép helyes használatát is. A ruhákat megszerkesztjük, kiszabjuk, felpróbáljuk és készre varrjuk.

Varrótanfolyamok
Csodavilág magánbölcsőde 3. kerület
http://www.csodavilagbolcsi.hu/

Magánbölcsőde, magánóvoda és a 3. kerületben, saját tornateremmel, melyben a testi nevelés sokoldalú megvalósítására van lehetőségünk. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a gyerekek egészségét, melynek érdekében intézményünkben sószobát hoztunk létre, ami segít az alsó- és felső légúti betegségek megelőzésében, a krupp, asztma, allergia tüneteinek enyhítésében.

Csodavilág magánbölcsőde 3. kerület
Baba angol
http://baba-angol.hu/

Az otthoni nyelvátadásról, a korai nyelvelsajátításról, módszertanról szól az oldal. A blogban mesék, versek, aktuális tanulmányok és tudósítások szerepelnek.

Baba angol
Francia nyelviskola
http://www.francianyelviskola.com/

Jelentkezzen francia nyelviskolába, francia nyelvtanfolyamra. Egyéni és csoportos nyelvtanfolyamok! Céges kedvezmények várják azokat a cégeket, akik csoportosan jelentkeznek francia nyelvtanfolyamra!

Francia nyelviskola
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947