Budapest > 11. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 11. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Francia nyelvtanfolyam
http://www.francianyelvtanfolyam.com/

Francia nyelvtanfolyam mindenkinek. Francia fordító szolgáltatásunk Önnek is hasznos lehet, ha sürgős lefordítani valója akad!

Francia nyelvtanfolyam
Felnőttoktatás - Gourmand
http://www.gourmand-iskola.hu/felnottoktatas

Az Europass bizonyítvány (az OKJ-s bizonyítvány kiegészítő része) iskolánkban igényelhető. Ezen bizonyítvány tartalmazza a sikeres vizsgával lezárult képzés tananyagát, az OKJ-s bizonyítvány szintjét és jellegét. Jelentősége, hogy a Magyarországon megszerzett bizonyítványt értelmezhetővé, értékelhetővé, s ezáltal felhasználhatóvá teszi az Európai Unió tagállamaiban.

Felnőttoktatás - Gourmand
Targonca tanfolyam
http://gepkezelok.blogspot.com/

Szívesen helyezkedne el a kereskedelem és a raktározás területén? A targoncák és emelőgépek megfelelő kezelése e munkakörökben elengedhetetlen. A szükséges targonca tanfolyam elvégzése mellett azonban ügyeljen arra is, hogy a jogszabályi háttér megköveteli a targonca jogosítvány meglétét is. Honlapunkra látogatva megtalálja az összes targonca típust, hogy átlássa, melyik irányításához milyen végzettségre is van szükség pontosan. Kattintson hozzánk hasznos információinkért!

Targonca tanfolyam
Esküvői Táncoktatás - Táncláz Tánciskola
http://tanclaz.hu/eskuvoi-tanc

özeleg az esküvő? Meglepnétek vendégeiteket valami igazán maradandóval? Romantikus esküvői nyitótáncot, menyasszonytáncot, menyecsketáncot szeretnétek? Akkor jó helyen jártok! A Táncláz Tánciskola tanárai segítenek Nektek felkészülni a nagy nap egyik fénypontjára, az esküvői táncra. Erre az alkalomra megtanítjuk Nektek életetek legszebb táncát és életre keltjük álmaitok esküvőjét. Amennyiben még nem döntöttétek el milyen táncot szeretnétek, ebben is szívesen segítünk, mivel tudjuk a jó zeneválasztás, a látványos koreográfia fél siker, és fontos részét képezi a felejthetetlen fellépésnek. Az egyénre szabott zenén és koreográfián kívül az oktatás helyszínének megválasztására is lehetőségetek nyílik.

Esküvői Táncoktatás - Táncláz Tánciskola
Első Magyarországi Seitai tanfolyam Budapesten
http://kerekegeszember.hu/kiemelt/az-elet-unneplese/

A Seitai – Japán mozgáskultúra segítségével megtapasztalhatjuk miként kel életre és nyilvánul meg a „KI” az életenergia – mindenki számára . A különös mozgás sorok, az öngyógyító folyamatainkhoz, a testünk-lelkünk egyensúlyba hozásához járulnak hozzá. Fontos az egészség megőrzésében és a harmónia helyreállításában a test és a lélek számára.

Első Magyarországi Seitai tanfolyam Budapesten
Angol Gyorstalpaló
http://www.nyelvtanfolyamangol.hu/

Nyelvtanfolyam angol, Angol Gyorstalpaló. Ha úgy van rá szüksége, akár 1 hónap alatt egy egyszerű, de annál hatékonyabb módszerrel használható szinten megtanul beszélni angolul. Ha nem szeret órákra járni, mert jobban kedveli az otthoni, egyéni tanulást, akkor próbálja ki módszerünket.

Angol Gyorstalpaló
Német nyelvórák a VIII kerületben!
http://www.nemetnyelvoktatas.com

A mi szisztémánkkal úgy tanulhatsz meg németül, hogy elfelejted a szót: tanulás. Óráink nem a magolás, hanem a természetesség köré épülnek. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy diákjaink minél előbb megtanulják kifejezni magukat németül, így sokkal hatékonyabban, gyorsabban válik készségszintűvé a német nyelv használata. A sikerélménynek itt is hatalmas jelentősége van, óráinkon éppen ezért (is) nem szavakat írunk hosszú tömött sorokban, nem nyelvtant biflázunk, hanem beszélgetünk. Németül beszélgetünk. Így, amellett, hogy szinte játszva rögzülnek a szavak, a nyelvtan, természetessé válik, hogy németül szólalunk meg, és németül értünk. Sikerességünket bizonyítja az, hogy tanulóink már az első hónapban ragyogóan ki tudják fejezni magukat az addig elsajátított anyaggal.

Német nyelvórák a VIII kerületben!
OKJ és GKI tanfolyamok
http://www.jogositvany-tanfolyam.hu

A felnőttoktatással foglalkozó Szak-Instrukt Kft. főként OKJ-s szakmákhoz kapcsolódó, valamint hatósági képzéseket tart. A weboldalán minden tanfolyamhoz megtalálható egy adatlap, ahol a hallgató a kapcsolódó tantárgyakról, a tanfolyam díjairól és idejéről, továbbá a szükséges követelményeiről tájékozódhat. A hivatásos sofőrséghez például GKI kártya kell; a képzések között így több GKI tanfolyam található, melynek során többek közt fuvarozó, taxis vizsgát lehet tenni, amelyeket ki lehet bővíteni a kapcsolódó vállalkozói képzésekkel is. Járművezetői tanfolyamok során különböző kategóriás jogsik megszerzésére van lehetőség, B kategórián túl például C kategóriás jogosítvány (teherautó) is. A kft. több fajta gépkezelő képzést is kínál, amelyek közül a legkeresettebb a targoncavezetői képzés. A tanórák színhelye többnyire a kft. telephelye, de nagy céges megrendelők esetén az ügyfélnél is vállalnak oktatást.

OKJ és GKI tanfolyamok
Borakadémia
http://www.borcode.hu/

Borakadémia? Szeretne egy ilyenre rátalálni Budapesten? Magasak az elvárásai, ezért nem talált még megfelelőt? Ha nem szeretne csalódni az iskolában, mert nem azt az oktatást kapja, amit elvár, akkor látogasson el honlapunkra. Ismerje meg iskolánkat, ahol profi tanároktól tanulhatja meg a szakma minden fortélyát. Ha erre van szüksége, akkor iratkozzon be minél gyorsabban a BorCode Borakadémiába.

Borakadémia
Angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskoalában
http://www.inter-lingua-nyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyam/

100 órás normál és intenzív angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában, Budapest belvárosában. Minden szintű angol nyelvtanfolyam mellé ingyenes 25 órás kommunikációs tréning. Az Inter-Lingua Nyelviskola ingyenes tankönyveket biztosít angol nyelvtanfolyam hallgatói számára. Címünk: 1075 Budapest, Károly krt. 3a, magas fsz. kapukód: 22 kulcs 3852 (csak 18 óra után szükséges). E-mail címünk: interlingua.nyelviskola@gmail.com Telefonszámunk: 06 (70) 307-97-89 Recepciónk nyitvatartása: hétfőtől - péntekig: 08:00-20:00 óráig, szombaton 08:00-13:00 óráig

Angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskoalában
Zongoraoktatás felnőtteknek Budapesten
http://www.zongoraoktato.hu

Mindig is arról álmodtál, hogy megtanulj zongorázni, de már rég letettél róla, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj a fekete-fehér billentyűkkel? Sokszor elképzeled, ahogy leülsz a zongorához, és elkezded játszani kedvenc melódiád? Ha szeretnél megtanulni zongorázni, és fontos számodra, hogy jó hangulatban teljenek a zongoraórák, akkor Szabó Melinda zongoratanár a megfelelő választás számodra. Melinda Zeneakadémiát végzett zenetanárnő Budapest belvárosában lévő tanodájában várja a zongorázni vágyókat. Ha korábban már jártál zeneiskolába, de kihagytál néhány évet, és szeretnéd feleleveníteni zongoratudásod, akkor se habozz hívni!

Zongoraoktatás felnőtteknek Budapesten
Studio Flash műköröm tanfolyam | 33.900 Ft
http://studioflash.hu/mukorom_tanfolyam.html

Budapesti felnőttképzési intézményünk műköröm, pedikűr, 3D szempilla, masszázs és díszítő oktatással, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Szél Kálmán térnél ( Moszkva tér). Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén. Műköröm képzésünk gyakorlat-orientált. A tanfolyamon elméleti és technikai képzést kapnak a tanulók. A műköröm tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat és eszközöket. Műkörmös modellt nem kell biztosítani az oktatáson. Kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező.

Studio Flash műköröm tanfolyam | 33.900 Ft
Német oktatás a Belvárosában, nyelvvizsga és érettségi felkészítés
http://www.nemetoktatas.net

Tapasztalt, szakirányú diplomás német nyelvtanárként német nyelv oktatást, általános és gazdasági, üzleti, idegenforgalmi nyelvvizsgára, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra való felkészítést vállalok több éves németországi tapasztalattal.

Német oktatás a Belvárosában, nyelvvizsga és érettségi felkészítés
A Tanár Úr - vállalati képzések
http://www.atanarur.hu

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. A vállalati belső tréner képzés célja, hogy elérhető áron megismertessük a tréneri szakma alapjait leendő vállalati trénerekkel, oktatással foglalkozó szakemberekkel. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

A Tanár Úr - vállalati képzések
ProWork - munkavédelmi oktatás
http://www.pro-work.hu/munkavedelmi_oktatas

Tudta, hogy már 1 fő bejelentett dolgozótól kötelező munkavédelmi oktatáson részt venni mindenkinek? Ennek elmaradása akár munkahelyi balesetet is okozhat, illetve büntetést von maga után. Az oktatást a cég telephelyén tartjuk meg, sőt lehetőség van online is lebonyolítani. Ezt főleg több műszakban dolgozók szokták szeretni, hiszen nem kell mindenkinek egy meghatározott időpontban megjelennie a cégnél. Kérje kedvező árajánlatunkat még ma!

ProWork - munkavédelmi oktatás
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947