Budapest > 12. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 12. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Angol nyelvi coaching, üzleti kommunikációs tréningek
http://uzletikommunikacio.hu/

Professzionális angol nyelvi coaching: állásinterjú tréning, hatékony prezentáció, meeting, tárgyalástechnika, business English. Azoknak ajánlom, akik mindennapi feladataik elvégzéséhez magas szintű nyelvtudásra szeretnének szert tenni. A nyelvi coaching gyakorlatorientált, on-the-job feladatmegoldás, a legszükségesebb nyelvi készségfejlesztésre koncentrál, valós munkaszituációkra, a napi feladatok közös megoldására épít. Így gyors látványos fejlődés érhető el a dinamikus órák során. Ingyenes bemutatóóra és online oktatási lehetőség. Szaknyelvi tréningek: Marketing, Pénzügy és számvitel.

Angol nyelvi coaching, üzleti kommunikációs tréningek
Tapis oktatás - OKJ-s tanfolyamok
http://tapis-oktatas.com/tanfolyamok-lista/

Budapesti intézményünkben főként állat és természetbarát emberek találhatnak szakmát. Okj-s tanfolyamainkon megtanulhatja többek között a kutyakozmetikát, mester szakon is, állat egészségügyi szaksegédnek tanulhat, vagy aranykalászos gazdának. További tanfolyamok és információk a weboldalon.

Tapis oktatás - OKJ-s tanfolyamok
Hintaló Fejlesztő Központ
http://www.hintalofejleszto.hu/

A budapesti Hintaló Fejlesztő Központ elsősorban mozgássérült gyermekek és felnőttek fejlesztésével, felkészítésével foglalkozik. Profi oktatóink bármilyen helyzetben megállják helyüket, így bátran számíthat ránk! Tekintse meg weblapunkat a részletekért!

Hintaló Fejlesztő Központ
Yakandoo masszázs tanfolyam
http://masszazstanfolyam.net/

A Yakandoo masszazs tanfolyam többéves szakmai, oktatói tapasztalattal várja a tanulni vágyókat. Több fajta masszázs technikát sajátíthatnak el a jelentkezők, rövid idő alatt. Kezdőknek és haladóknak is hasznos tudást nyújt. A masszazstanfolyam.net oldalon részletes leírást, online jelentkezési lapot is találhatunk. A tanfolyam helyszíne Budapesten a Frangepán utcában található.

Yakandoo masszázs tanfolyam
C kategóriás jogosítvány, CE kategóriás tanfolyam, GKI képzés
http://www.c-kategoria.hu

C kategóriát, CE kategóriát és a fuvarozáshoz szükséges GKI tanfolyamot is elvégezheted a Majsai Autósiskolában. Iskolánk Budapesten, könnyen megközelíthető központi helyen található a 3-as Metro Ecseri úti állomásánál. Pontos cím: 1098 Budapest, Dési Huber u.7. Telefon: 06/20/944-9114, 06/1/280-5327. Email: info@majsai.hu. Nyitvatartás: minden hétköznap 09:00.-17:00. Tanfolyamokat egész évben folyamatosan indítunk, de lehetőség van e-learning rendszerű otthoni tanulásra is. A Majsai Autósiskola 25 éve alakult, ez idő alatt több ezer hallgatónk tett sikeres vizsgát. Érdemes ellátogatni honlapunkra, mert az iskola a tehergépkocsis, nehézpótkocsis és árufuvarozó tanfolyamokon kívül sok más egyéb tanfolyamot is indít, mindenki megtalálhatja a Neki megfelelőt.

C kategóriás jogosítvány, CE kategóriás tanfolyam, GKI képzés
Captains Tengeri Vitorlás és Hajóvezető Képző Központ
http://www.captains.hu/tanfolyamok/

Captains Hajóvezető Képző Központ több jogosítvány típust is kínál azoknak, akik a hajó, yacht vezetés tudományát el szeretnék sajátítani, illetve jogosítvánnyal szeretnének rendelkezni. Bevezető tanfolyamunkat kezdő matrózoknak ajánljuk, itt elsajátíthatod az alapokat, majd tovább léphetsz tengeri hajóvezető B, C kategóriába, majd hajóparancsnok is válhat belőled.

Captains Tengeri Vitorlás és Hajóvezető Képző Központ
Viva Oriental - Hastáncoktatás
http://www.has.hu/

Mindig is vonzotta az egzotikus hastánc rejtelme? Szeretné magát kipróbálni? A fővárosban található Viva Oriental Hastánciskola erre nyújt lehetőséget. Felkészült oktatókkal és jó hangulattal várjuk kedves érdeklődőinket!

Viva Oriental - Hastáncoktatás
Kamionsuli Kft. - Gépkezelő tanfolyamok
http://gepkezelotanfolyamok.hu/

Szeretne a gépkezeléshez szükséges valamilyen szakképesítést, illetve jogosítványt szerezni? A Kamionsuli Kft. lehetőséget kínál Önnek arra, hogy mindezt egy helyen megszerezhesse. OKJ-s képzéseink során lehetősége van megszerezni a kívánt szakképesítést, majd pedig ezt követően a gépkezeléshez szükséges jogosítványt is megszerezheti. Az új szabályozások értelmében a jogosítvány, illetve a szüksége szakképesítés együttesen jogosít csak fel gépkezelésre. Tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Kamionsuli Kft. - Gépkezelő tanfolyamok
RUANDER Oktatóközppint
http://www.ruander.hu

SZÁMÍTÁSTECHNIKA TANFOLYAMOK. Webes, Grafikai, programozó, alapozó képzések. Tanfolyamaink pontos tematikáját megtalálod a weboldalon.

RUANDER Oktatóközppint
Vállalati nyelvoktatás
http://ibc.co.hu/

IBC Nyelviskola – általános nyelvoktatás, céges nyelvoktatás anyanyelvi tanárokkal.

Vállalati nyelvoktatás
Smink, ami a tiéd! - Sminktanfolyam
http://www.sminkeles.com

Egyéni és kis csoportos sminktanfolyam és tanácsadás. Az oktatáson minden eszköz biztosított, minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Emellett szívesen fogadom, ha a résztvevők elhozzák otthoni sminkkészletüket is.

Smink, ami a tiéd! - Sminktanfolyam
Nyelvvizsga Budapest
http://www.bonusnyelviskola.hu/

Origó nyelvizsga felkészítés Budapesten a Bónus Nyelviskolánál angol, német, olasz, és spanyol nyelvekből!

Nyelvvizsga Budapest
Sminktanfolyam profi oktatókkal
http://www.sminkiskola.com

Sminktanfolyam Ezüst koszorús sminkmestertől! Iratkozz be 13 éves múlttal rendelkező iskolánkba, kis csoportban a legjobb szakemberektől! Gyere, tanulj nálunk, legyél versenyképes a szakmádban, és építs kapcsolatokat a smink és a kozmetika világában! Kis létszámú csoportokban, minőségi anyagokkal, családias és barátságos körülmények között oktatunk. A diákjainkból összeállt sminkes csapaton keresztül akár munkát is biztosítunk neked. Szerezz referenciát, tapasztalatot, állást és végzettséget! Kérdés esetén hívjon bátran.

Sminktanfolyam profi oktatókkal
Capoeira oktatás
http://capoeiraoktatas.hu

Komplex capoeira oktatás Budapesten és környékén: tánc, harcművészet, zene, tánc.

Capoeira oktatás
Mask Sminkiskola
http://masksminkiskola.hu/

A Mask Sminkiskola az ország legfelszereltebb és legátfogóbb képzéseket nyújtó Sminkiskolája - Sminkoktatás profiktól.

Mask Sminkiskola
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947