Budapest > 15. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 15. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Züm-züm angol-magyar bölcsőde
http://www.zumzumbolcsi.hu/kepekvideo/

Angol nyelvű foglalkozások. Montessori-szakmai program. Hagyománytisztelő nevelés bölcsődénkben a 11. kerületben.

Züm-züm angol-magyar bölcsőde
Német nyelvoktatás Budapesten
http://www.jolnemetul.hu

Német nyelvoktatás különféle csoportokban, gyerekeknek, 50 felettieknek, vagy egyénileg. Külföldi munkavállalóknak szakmai nyelvezet. Online tanulás.

Német nyelvoktatás Budapesten
Varázskuckó magánnapközi és bölcsőde
http://kisdedovobolcsi.hu/kornyezet

Magánnapközi és bölcsőde a 20. kerületben. Fél, vagy egész napos foglalkozások, játékos angol tanulás.

Varázskuckó magánnapközi és bölcsőde
TanfolyamOKJ.hu - Több szakma közül választhatsz
http://tanfolyamokj.hu

Munka mellett végezhető Okj-s tanfolyamok vizsga garanciával, akár részletfizetési lehetőséggel. Praktikus, gyakorlati ismeretek. Budapest és vidéki oktatási helyszínek. 100-150 OKJ-s szak közül választhatsz. Az oktatási helyszínek könnyen megközelíthetőek. Asztalos, autószerelő, cukrász, biztonsági őr tanfolyamok.

TanfolyamOKJ.hu - Több szakma közül választhatsz
OKJ-s felnőttképzés tanfolyam KEKOK
http://kekokfelnottkepzes.hu/

A Közép-európai Képzési és Oktatási Központ OKJ-s szakmai vizsgára felkészítő képzéseket hirdet Budapesten és vidéken. Célunk, hogy sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatóinkkal a lehető legbarátibb idő alatt és legbarátibb áron kínáljunk képzéseket. Tanfolyamaink azon felnőtteket célozzák, akik szeretnék továbbképezni, átképezni magukat egy nagyobb szakmai tudás és fizetés reményében. Tanáraink olyan professzionális elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén is, így hathatós segítséget tudnak nyújtani hallgatóinknak. A képzésszervezők segítik a hallgatókat a jelentkezéstől a szakmai bizonyítvány átvételéig. Képzéseink elsősorban Budapesten folynak, az elméleti órákat a Belvárosban tartjuk. Elsősorban az elektronika, ipar, gépészet, közlekedés, gépkezelés területeit ölelik fel képzéseink, de találhatóak a kínálatban vendéglátással, kereskedelemmel kapcsolatos képzések is.

OKJ-s felnőttképzés tanfolyam KEKOK
HappyKids nemzetközi óvoda és bölcsőde
http://happykids.hu/hu

A happykids egy bölcsőde és óvoda amely szívesen várja gyermekét hasznos programokkal és kitűnő oktatással. Az óvoda nyári táborral és foglalkozásokkal is várja gyermekét. A gyermek fejlődése a legfontosabb. Angol nyelvű oktatás.

HappyKids nemzetközi óvoda és bölcsőde
Jogosítvány autóra és motorra Budapesten
http://www.fordulatjogositvany.hu/

Motoros és autós oktatásokon is részt lehet venni a Fordulat Autósiskola jóvoltából Budapesten. A jogosítvány megszerzése kedvezményes áron lehetséges az iskolában. Hibátlan járműveken történik az oktatás, hozzáértő, kiválóan képzett oktatókkal. A motorokat később a jogosítvánnyal rendelkezők bérbe is vehetik.

Jogosítvány autóra és motorra Budapesten
Webler Oktatóstúdió - informatika képzések Budapesten
http://webler.hu/index.php

A Webler Oktatóstúdióban Budapest központjában kínálunk magas színvonalú számítástechnikai képzéseket profi oktatókkal. Kínálatunkban megtalálhatók programozó, grafikus, rendszergazda és számítógép kezelő tanfolyamok is. Tanóráink változatos időpontokban, hallgatónk igényeihez is alkalmazkodva zajlanak.

Webler Oktatóstúdió - informatika képzések Budapesten
Államilag támogatott OKJ-s képzések Budapesten
http://kulkergimi.hu/

Államilag támogatott OKJ képzések és tanfolyamok a budapesti Külker Gimiben. Válassz biztos megélhetést nyújtó szakmáink közül és találd meg az utad az életben! Szakképzett tanáraink vidám tanórákkal segítik tanulásod és fejlődésed, Te csak hozd magaddal a jókedvedet és szorgalmadat. Ingyenes képzéseinkről érdeklődj telefonon a délelőtti és délutáni órákban, valamint a titkarsag@kulkergimi.hu email címen. Segítőkész tanáraink és munkatársaink várják jelentkezésed, ha kérdésed van vagy ha már a beiratkozást tervezed.

Államilag támogatott OKJ-s képzések Budapesten
Barista, kávészakértő, képzés
http://espressoshop.hu/barista-tanfolyam-illy-kaveszakerto-kepzes

Mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen baristának lenni? Akkor ez a tanfolyam Neked szól! A Barista tanfolyamot mindazoknak ajánljuk akik vendéglátós szakmában dolgoznak, vendéglátóhelyet terveznek nyitni vagy azt vezetnek, nyitni vagy már azt vezetnek, a kávékészítést és fogyasztást szakmájuknak tekintik, vagy ínyenc kávéfogyasztók, akik a kávé cserjétől a csészéig teljes egészében szeretnék ismerni a kávé kalandos útját. Gyere, és legyél a kávékészítés mestere!

Barista, kávészakértő, képzés
Indygo-Coaching
http://indygo-coaching.hu/

Képezze tovább magát, vagy csapatát az Indygo Coaching-nál - felnőttképzések Budapesten. Számos tréninget, tanfolyamot kínálunk, amelynek segítségével rengeteget fejlődhet. Ezeket mind az élet számos területén és munkahelyén is kamatoztatni tudja. Tréningjeink: kommunikációs tréningek, karriert támogató tréningek, értékesítési tréningek és még sok más képzést kínálunk Ön vagy cége számára.

Indygo-Coaching
Webprogramozó OKJ-s tanfolyam
https://informatikaikepzesek.hu/

Szoftverfejlesztőként szeretnél profi informatikai tudást megszerezni? Ha a következő startupos vállalkozó szeretnél lenni, jelentkezz a webprogramozó informatikai OKJ képzésre! A budapesti képzés már 3 hónap alatt is elvégezhető, akár részletfizetéssel is. Számítógépes képzéseinken olyan tudásra tehetsz szert, melyet akár máris készpénzre válthatsz. Több kínálat lesz a munkaerőpiacon és magasabb fizetésed lehet. További részleteket oldalunkon találsz.

Webprogramozó OKJ-s tanfolyam
Aupairfect - au pair és babysitter képzés
http://aupairfect.hu/training/Aupair/

Az au pair programban résztvevő fiatalok a feladataik nagy része gyermekekkel kapcsolatos, ezért speciális képzésben vehetsz részt, melynek része a babysitter képzés. Ilyen alapvető ismeretek megszerzése után a családok könnyebben bízzák az au pair-re gyermeküket. A tréning elvégzésével gondoskodó, megbízható, szakmailag hozzáértő au pair / babysitter válik majd belőled. Nem csak a kisgyermekekkel tanulsz meg bánni, hanem a szüleikkel is képes leszel hatékonyan kommunikálni.

Aupairfect - au pair és babysitter képzés
Olasz nyelvtanfolyam a 13. kerületben
http://www.olasznyelviskola.hu/

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz nyelvtanfolyam a 13. kerületben
Autósiskola korrekt árakkal és profi képzéssel
http://motor-jogositvany.hu/

Szerezd meg nálunk gyorsan és egyszerűen a jogosítványodat! Segítőkész oktatóinkkal könnyedén elsajátíthatod az elméleti és gyakorlati alapokat. A jogosítvány árak nálunk barátiak, és akár részletfizetéssel is nekivághatsz a tanulásnak. Keress minket bátran, hogy minél előbb elkezdhesd a vezetést!

Autósiskola korrekt árakkal és profi képzéssel
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947