Budapest > 16. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 16. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
EntSol Informatikai Oktatások - Excel tanfolyamok minden szinten
http://www.entsol.hu

Kis létszámú, hétvégi MS Excel kezdő oktatás, Excel középhaladó képzés, Excel haladó tanfolyam, VBA makróírás, SCRUM agilis projektmenedzsment valamint Word és PowerPoint oktatások, céges kihelyezett oktatások rutinos és kedves oktatókkal. Megfizethető, kedvező árak, belváros közeli helyszín, klimatizált tanterem, családias, barátságos hangulat.

EntSol Informatikai Oktatások - Excel tanfolyamok minden szinten
Nyelviskola, nyelvtanfolyamok Budapesten
http://www.budapest-nyelviskola.hu/

Nyelviskolánk sokféle lehetőséget nyújt. Lehet nálunk: - angol, német, orosz, francia, spanyol , olasz, portugál, holland nyelveket elsajátítani és gyakorolni, - nyelvvizsgára és érettségi vizsgára felkészülni, - ingyen kommunikációs tréningre járni, - nyelveket online is tanulni. A virtuális nyelviskola budapestiek és vidéken vagy külföldön élők számára egyaránt elérhető. Tanulnak nálunk magyarok és külföldiek, felnőttek és gyerekek. Tapasztalt tanáraink óráikat a könnyedén megközelíthető nyelviskolánkban, Budapest központjában tartják, de szükség esetén, magán tanulás esetén, házhoz is mennek. Szervezünk oktatást kisebb és nagyobb cégeknél is.

Nyelviskola, nyelvtanfolyamok Budapesten
OKJ képzések Budapesten
https://kotk.hu/

Várunk a Kotk Oktatási Központban nyelvi tanfolyamainkon valamint OKJ képzéseinken Budapesten. Szakképzett tanáraink élvezetes tanórákon adják át tudásukat, hogy Te a lehető legkönnyebben sajátítsd el az angol és a német nyelvet vagy egy pénzügyi szakképesítést. Rugalmas tanfolyam időpontokkal várunk Budapesten. Intézményünk vizsgaközpontként is működik, így nálunk lehetőség van másik iskolából érkező tanulóknak is OKJ vizsgát tenni. Segítőkész munkatársaink hétköznap 9 órától 17 óráig várják jelentkezésed!

OKJ képzések Budapesten
Avar Rajziskola
http://avar-rajziskola.hu/

Az Avar Rajziskola, egy kis létszámú csoportokkal dolgozó rajziskola, gyerekeknek, felnőtteknek. A csoportok létszáma 3-6 fő között változik. Az oktatás célja az alapvető vizuális ismeretek átadása, úgymint a reneszánsz perspektíva alapjai, tér, forma, vonal, színek. Tartunk rajz felvételi előkészítőt is művészeti iskolákba. Nyaranta napközis táborokat is szervezünk 7-18 éves korosztálynak.

Avar Rajziskola
Európa 2000 Középiskola
https://europa2000.hu/

"Egy olyan iskolát szeretnék létrehozni, amilyet saját gyerekeimnek is kívánnék." Zugló szívében, családias környezetben, magas szintű szakmaisággal 1992 óra várja az Európa 2000 Középiskola az általános iskolából kikerülő diákokat.

Európa 2000 Középiskola
Creascola - Mit nyújt a Creascola?
https://creascola.hu/jelentkezes

A Creascolában beszédközpontú angol nyelvoktatást és második nyelvből B2 szintű nyelvvizsgára készítünk. Gyakorlatközpontú oktatás, kooperatív tanulási formák, alkotópedagógia jellemzi az oktatásunkat. Tudjon meg többet honlapunkról.

Creascola - Mit nyújt a Creascola?
Szuperjogsi autós iskola
https://shop.szuperjogsi.hu

A Szuperjogsi autós iskola már több 100 tanulójának biztosított tudást a kresz vizsgához és a biztonságos közlekedéshez. Évek óta tartott tantermi oktatás után most lehetőséged van a KRESZ vizsgára online felkészülni. A sikeres KRESZ vizsga után pedig válaszhatsz egy igazán odafigyelőé és gyakorlott oktatót, akár manuális akár automata váltós autóhoz. Sok sikert és biztonságos közlekedést!

Szuperjogsi autós iskola
Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
http://geniuszplusz.hu/kereskedelem-marketing-vendeglatas/pincer-tanfolyam

A Géniusz Plusz Oktatási Kft. által szervezett tanfolyamok elvégzése után minden tanulónk piacképes tudás birtokában kezdheti meg pályafutását. Akkreditált felnőttképzési intézményként célunk olyan szakemberek képzése, akik területükön magabiztosan, magas szakmai ismeretekkel képesek elhelyezkedni.

Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
Egész évben vállalok magán táncórákat
http://www.rubindance.hu

Budapesten és környékén magán táncóra lehetőség. Érdeklőni lehet a 0620 3444575- számon Krekuska Ferenc Tánctanárnál. Báltermi táncok, divattáncok, versenytáncok, iskolai szallagavatóra felkészítés. Ne hagyd ki a lehetőséget!

Egész évben vállalok magán táncórákat
Hirdetések
Előző lap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947