Budapest > 6. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 6. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Jogosítvány mozgáskorlátozottaknak
http://www.mozgaskorlatozott-jogositvany.hu

A motorizáció, azon belül is az autózás, lényegesen megkönnyítheti, végső soron tartalmasabbá teheti a mozgáskorlátozottak és speciális szükségletűek mindennapi életét. A mai technikának hála már egyáltalán nem jelent akadályt, hogy a különböző fokú mozgáskorlátozottsággal élő emberek biztonsággal megtanuljanak autót vezetni, jelentősen csökkentve ezzel kényszerű másokra utaltságukat, valamint javítva munkaerőpiaci pozíciójukat.

Jogosítvány mozgáskorlátozottaknak
Enetha Learning
http://enetha.com/

Az Enetha Learning Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkező trénerek szakmai közössége, akiknek legfontosabb értékei: a fenntartható önfejlődés, a stabil innováció, a mérhető és valós változásokat okozó képzések. Kiemelt szerepet kap a játék alapú tanulás (Game Based Learning) és tapasztalati (Gesttalt) tanulás.

Enetha Learning
Lakberendező tanfolyam
http://www.jovenker.hu

Olyan tudást biztosítunk az Önök számára, mely elősegíti munkaerő-piaci helyzetük és életminőségük javítását. Azok jelentkezését várjuk, akik az OKJ-s végzettséget szakmailag magasan képzett tanárok segítségével rövidebb idő alatt szeretnék megszerezni.

Lakberendező tanfolyam
Helen Doron Angol Gyerekeknek - Budapest 16
http://budapest16.helendoron.hu

Játékos angol nyelvoktatás gyerekeknek már 3 hónapos kortól egészen 14 éves korig Budapesten, a XVI. kerületben. Jöjjön el ingyenes bemutató óránkra!

Helen Doron Angol Gyerekeknek - Budapest 16
Munkavédelmi oktatás
http://stflorian.hu/index.php?hpage_id=33

Tűzvédelmi és munkavédelmi oktatás Budapesten, különböző cégeknél a teljes biztonságért - St. Flórián

Munkavédelmi oktatás
Ayurvédia, ayurvédikus masszázs, babamasszázs oktató, életmód képzés
http://ayurvedaoktatas.hu

Cégünk, az Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpont, 2007 óta foglalkozik Ayurvédikus felnőttképzésekkel. Célunk bemutatni a magyar embereknek az Ayurvéda filozófiáját és bevezetni hallgatóinkat az Ayurvédikus masszázsok, az ayurvédikus életmód rejtelmeibe, megőrizve az Ayurvéda hamisítatlan törekvéseit. Képzéseink: - 40 órás ayurvédikus masszázsképzés haladó masszőröknek - 60 órás akkreditált ayurvédikus masszázsképzés haladó és kezdő masszőröknek - 30 órás ayurvédikus babamasszázs oktató képzés - Ayurvédikus önismereti- és életmód tanfolyam

Ayurvédia, ayurvédikus masszázs, babamasszázs oktató, életmód képzés
Műkörmös tanfolyamok
http://mukorom-oktatas.hu/

Műköröm alap- és segédanyagok, körömdíszek forgalmazása, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmunkásképzés állami szakmunkás bizonyítvánnyal A Perfect Nails Oktatóközpont több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Neve, és jó hírneve már évek óta garancia a műkörmös tanfolyamok magas minőségére. Célja azóta is a szakma magasabb szintre emelése, és az igényesség hangsúlyozása.

Műkörmös tanfolyamok
A motoros jogosítványról
http://motoros-jogositvany.hu/

A motorozás jelentette élményt csak azok érezhetik át, akiknek a nyeregben már volt szerencséjük megízlelni a szabadság mámorító érzését, s átélték az Ember és Gép között létrejövő különleges kapcsolatot, amilyet egyetlen más közlekedési eszköz sem nyújt. A motorozás beindítja az emberi szervezet bonyolult biokémiai folyamatait, amelyeknek terméke egy titokzatos anyag – az adrenalin. Nem tagadjuk, a megfelelő tudás hiányában a motorozás veszélyes is lehet, de ha a motoros jogosítvány megszerzése során tisztában vagyunk ezzel, akkor megfelelő felelősségtudattal és odafigyeléssel ez a veszély minimálisra csökkenthető.

A motoros jogosítványról
A.B.A. - Fotósképzés
http://www.fotoskepzes.hu

Oktatásaink folyamán olyan mélységű elméleti, és gyakorlati tudásra tesznek szert hallgatóink, amellyel nem csak megalapozzák, hanem el is sajátítják a fényképezés tudományának egy jelentős részét. Képzésünk folyamán kiemelt hangsúlyt fektetünk a különböző szinteknek megfelelő gyakorlati oktatásra. Tanfolyamaink keretén belül korlátozott a hallgatói létszám, ezért mindenki választ kaphat egyedi kérdéseire, oktatásunk interaktív! Kinek ajánljuk tanfolyamainkat? Mindazoknak, akik szeretnék az eddig szerzett tapasztalataikat (újságok, Internet) összefoglalni. Akik szeretnének egy kicsit mélyebbre ásni a fotográfia világában. Akit érdekel a portréfotózás, a természetfotózás, a rendezvényfotózás, az esküvőfotózás, ill. akik szeretnének eljutni egy fotó stúdióba, de eddig még nem volt rá alkalmuk.

A.B.A. - Fotósképzés
Matematika korrepetálás
http://pitagorasz.shp.hu/hpc/web.php?a=pitagorasz&o=matematika_korrepetalas_hRjW

Matematika korrepetálás, konzultáció gimnáziumi tanárokkal, általános iskolások, középiskolások, érettségire készülők részére.

Matematika korrepetálás
Központi felvételi feladatok
http://pitagorasz.shp.hu/hpc/web.php?a=pitagorasz&o=kozponti_felveteli_felad ...

Középiskolai központi írásbeli felvételi feladatok és a javító kulcsok itt láthatók. Negyedikes, hatodikos, nyolcadikos általános iskolások részére.

Központi felvételi feladatok
Nyelviskola Budapest
http://www.efeb.hu/nyelviskola

Már csak az érettségi van hátra, és felvételt szeretnél nyelni az ország legjobb felsőoktatási intézményeibe vagy okj-s tanfolyamaink egyikén szeretnél tovább tanulni? Ha tanulni szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az efeb.hu nagy jelentőséget fordít a felnőtt képzésre. Hogy a karrierünk felfelé íveljen elengedhetetlen az életen át tartó tanulás, így azon vagyunk, hogy minden feltételt megteremtsünk önnek ehhez. Közel 80 OKJ-s felnőtt oktatás között keresgélhetsz, ossza be szabadidejét és tanuljon e-learning formájában. Gimnáziumi tanulmányaid el végeztével gyere hozzánk, és tanulj nálunk tovább. Képeszd magad tovább tandíjmentesen, és a szakképzés mellett emelt óraszámban tanulhatsz nyelveket. Lehetőséged van több szakma egyidejű tanulására is. Képezze magát e-learning formájában. Ez a lehetőség tökéletes megoldás azoknak akik elfoglaltak. Ha már tovább képeztük magunkat nem árt egy jól használható nyelvismeret.

Nyelviskola Budapest
Nyelvtanfolyamok Budapesten - Zuglói Nyelviskola
http://www.nyelviskolazuglo.hu/

Hetente induló nyelvtanfolyamok Budapesten, Zuglóban. Angol, német, francia, spanyol, portugál, olasz, orosz, eszperanto, szerb, horvát, latin és egyéb ritka nyelvek.

Nyelvtanfolyamok Budapesten - Zuglói Nyelviskola
Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek
http://www.drumkiller.hu/doboktatas.html

Kezdő, középhaladó és haladó szinten dob oktatást vállalok! Célom, hogy megkedveltessem veletek a dobfelszerelésen való játékot, hogy elsajátíthassátok annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Miért tanulj nálam: mert nemzetközi személye szabható tananyaggal, sok kotta- és zenei segédlettel várlak; mert stabil alapokra fog épülni a tudásod; mert garantált türelem és figyelem fogad minden alkalommal; mert anatómiai ismereteim segítenek, hogy minden ízületi és izomsérüléstől megóvjalak ami a dobolás közben érhet; mert a 17 éve gyarapodó különböző stílusú zenekari -és koncert tapasztalataim adják az alapot, hogy olyan tudást adjak át, melyet minden körülmény között, eredményesen fogsz tudni alkalmazni. Az oktatás elektroakusztikus dobfelszerelésen folyik. További részletek a honlapon!

Dobtanítás profi szinten, nem csak kezdőknek
Ezüstnyíl Autósiskola Zugló
http://www.ejogsi.hu

Egyszer mindenkinek eljön az életében a nap, mikor eldönti jogosítványra van szüksége. Az autósiskola kiválasztása viszont nem egyszerű feladat. Általában szakmai felkészültségben nem, viszont a szolgáltatás díjában igen komoly különbség lehet két autósiskola között. Az Ezüstnyíl Autós-Motoros Iskola A, B és C kategóriás jogosítvány megszerzésben is segít neked és mindezt megfizethető áron, sőt minden tanulónk részt vehet egy ingyenes vezetéstechnikai tréningen is, ha már megszerezte jogosítványát. Ha a tanfolyam díját nem tudod egy összegben kifizetni, akkor sem kell aggódnod hiszen nálunk lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is. Az autósiskola Budapest peremén, Zuglóban található, de a KRESZ oktatás az Astoriánál, klimatizált teremben történik. Sok szeretettel várunk minden kedves hallgatót, aki szeretné elsajátítani a biztonságos gépjárművezetés fortélyait. Látogass el weboldalunkra és nézd meg mikor indul következő tanfolyamunk.

Ezüstnyíl Autósiskola Zugló
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947