Budapest > 7. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 7. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Mérlegképes könyvelő tanfolyam
http://www.konyvelotanfolyam.eu/

Mérlegképes könyvelő tanfolyam Budapesten a Menedzser Praxis Szakkiadó és Gazdasági tanácsadó Kft. szervezésében. A tanfolyam lépésről lépésre elkísér a könyvelés világában. Olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, mint a jogi, gazdasági, pénzügyi ismeretek alkalmazása. A blended learning hatékony és rugalmas alkalmazásával hatékonyabban sajátíthatod el az anyagokat. e-learning rendszerünket igénybe veheted, melyen keresztül kommunikálhatsz oktatóinkkal, csoporttársaiddal. A tanfolyam kifejezetten jó pályakezdők, magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. A Menedzser Praxis Szakkiadó, a Budapesti Gazdasági Főiskola partnereként most lehetőséget biztosít Neked is arra, hogy ne vesszél el a pénzügyekben.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam
Performia Hungary Kft.
http://performia.hu/

Performia Hungary: Építse fel csapatát hatékony személyzet-felvételi eszközök segítségével! A PERFORMIA A Performia egy nemzetközi szervezet, amely teljes mértékben arra fókuszált, hogy segítse Önt a személyzet-kiválasztásban és a személyzet-felvételben. A cél az, hogy Ön képes legyen jobban kézben tartani a toborzási tevékenységei minden mozzanatát, és hogy olyan rendszereket biztosítsunk az Ön számára, amelyekkel gyorsabb és pontosabb személyzeti értékeléseket végezhet. Erőteljes, mégis egyszerűen használható, Internet-alapú eszközök segítségével a Performia bármely cégnek tud segíteni, legyen az kicsi, vagy nagy.

Performia Hungary Kft.
Exelect Hungary
http://exelect.hu/

Nem szívesen adná ki a kezéből a munkaerő-kiválasztást/toborzást, de szívesen szabadulna az ezzel járó fárasztó és rengeteg időt felemésztő munkától? Személyesen szereti kiválasztani a munkatársait, de túl drága az ideje ahhoz, hogy alkalmatlan jelöltekre fecsérelje? Átadná egy professzionális szakcégnek az előszűrés időigényes és fárasztó részeit? Ha a válasz igen, az Exelect Start! szolgáltatás a megoldás, amit mindig is keresett!

Exelect Hungary
Családterapeuta képzés
http://csaladiszolgalat.hu

Családterapeuta képzés Budapesten a Családi Szolgálatok Ligájánál. Ha szeretné szakmai tudását szélesíteni, végezze el nálunk a családterápiás képzést, és segítő szakmáját egészítse ki családterapeuta címmel.

Családterapeuta képzés
Japán nyelvtanfolyam
http://www.cosmopolitan-lingua.hu/japan-nyelvtanfolyam

A japán nyelvet világszerte 126 millióan beszélik, ezzel a kilencedik legnépszerűbb nyelv. A távol-keleti kultúra folyamatos térnyerésével egyre többen érdeklődnek a nyelv iránt is – az elsajátítás csak elhatározás kérdése! Havonta indulnak japán nyelvtanfolyamok különböző (kezdő, középhaladó, haladó, nyelvvizsga előkészítő és üzleti) szinteken, illetve intenzitással (intenzív, félintenzív, szuperintenzív, hétvégi) – itt mindenki a neki megfelelő szinttől kezdheti a tanulást és a számára optimális gyorsasággal tanulhat japánul! A Cosmopolitan Lingua Nyelviskola különlegessége, hogy a jelentkezett órákon felül a tanfolyamokon részt vevőknek lehetőségük van ingyenes, kötetlen beszélgetős órákra anyanyelvi tanárokkal.

Japán nyelvtanfolyam
Focal Point Kft. - Business- és life coaching
http://fokuszcoach.hu

Iványosi-Szabó Zoltán vagyok, hivatásos siker fókuszú coach, azaz nálam mindig a TE sikered van a fókuszban! Coaching küldetésemnek tekintem hozzásegíteni az embereket a céltudatosabb, sikeresebb, teljesebb és szabadabb élethez. Fókusz Coach: gyorsítósáv az igazi sikerhez! Néhány embernek, bizonyos területeken a siker természetesen és könnyedén jön, de legtöbbünknek a sikerért keményen meg kell dolgoznia. Ez pontosan az, amiben a Fókusz Coach coaching folyamata támogatást nyújt egyéneknek és cégeknek, azaz segít, hogy ők segíthessenek saját maguknak a sikereik elérésében.

Focal Point Kft. - Business- és life coaching
Hastánc oktatás Dina Jamilah vezetésével
http://dinajamilah.hu

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne rálépni egy olyan útra, ami átváltoztatja, felfedezheti saját nőiességét, és megszépülhet. A belső szépség benned is ott van. Küldetésem, hogy ezt mások számára is láthatóvá tegyem. Stúdiónkban minden hastánc óra egyben alakformáló testedzés is. Amit nálunk táncórán tanulsz, megváltoztatja a testtartásod, a járásod, és minden egyéb mozdulatod. Kecsesebb leszel, és szert tehetsz sugárzóan nőies megjelenésre. Sajátítsd el nálunk a szépség művészetét az 1001 Éjszaka Hastánciskolában!

Hastánc oktatás Dina Jamilah vezetésével
Tárgyalástechnika tréning
http://www.treningakademia.hu/targyalastechnika-trening-nyilt-treningek.html

Lépést tartani? Nem elég. Lépéselőnybe kell kerülni. Ez az alapelv, amely szemléletünket, tevékenységünket, a tréningpiacon való jelenlétünket több mint két évtizede meghatározza. - Vállalati tréningek - Nyílt tréningek - Szervezetfejlesztés - Coaching

Tárgyalástechnika tréning
International kindegarten
http://plumpudding.hu/

Óvodát keresel az otthonodhoz legközelebb? Nem mindegy, hogy milyet találsz, mert angol óvodát keresel, ami nem túl könnyű? Ide szeretné gyermekedet beíratni és szükséged van ehhez minden információra? Ha nem biztos abban, hogy melyik óvoda a megfelelő gyermekének, akkor látogasson el honlapunkra és válassza a Plum Pudding international kindergarten-t, ami 15 év tapasztalattal rendelkezik.

International kindegarten
Arató fodrász iskola
http://www.arato.info

Nemzeti- és nemzetközi versenyek rendszeres és elismert szereplői az Arató Fodrász Akadémia tanulói, zsűriként pedig tanítani.

Arató fodrász iskola
Manikűr tanfolyam
http://www.fashionnails.hu/manikur-tanfolyam.html

Komplett manikűr tanfolyam, gél lakkozással, a Nyugati pályaudvarnál 12.900 Ft-ért. A tanfolyamra nem csak szakembereket várunk, hanem bárkit, aki szeretné elsajátítani a szakszerű manikűrözési technikákat és a gél lakkozás fortélyait. A képzésre előképzettségre nincs szükség, így ha betöltötted a 16. életévedet, akkor csak jelentkezni kell. A részvételi díj tartalmazza az 1 napos (8 tanórás) képzést, a tanfolyamhoz szükséges alapanyagokat és a munkához szükséges eszközöket. Tanulóink a tanfolyam végén magyar-angol nyelvű oklevelet kapnak.

Manikűr tanfolyam
Angoltanárral könnyebb a nyelvtanulás
http://www.tanuljangolt.hu/

Angoltanár, Önnek is megtaníthatja az angol nyelvet, felkészíti Önt akár nyelvvizsgára is, ha arra van szüksége. Valamint üzleti angol nyelvben is tud segíteni. Nézze meg weboldalát, s kezdje el Ön is az angol nyelvtanulást.

Angoltanárral könnyebb a nyelvtanulás
Angol magántanár - Király Mónika
http://monika236.tripod.com

Király Mónika - Angol magántanár Budapesten. Angol tanulás hatékonyan, barátságos légkörben, kedves és türelmes angol tanár segítségével. Érdekes, változatos órák. Legyen élmény az angol nyelvtanulás! Az oldalon nyelvtanulók számára ingyenesen használható feladatok, nyelvi játékok. Nyelvvizsgára készülőknek angol nyelvvizsga tesztek általános és üzleti angol nyelv változatban.

Angol magántanár - Király Mónika
Angol nyelvtanfolyam ajánló
http://www.angolnyelvtanfolyam.com

Ha céljaid vannak az angol nyelvvel, és szeretnéd megtalálni a legjobb angol nyelvtanfolyamot, akkor jó helyen jársz. Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segítségével megtalálhatod a számodra leghatékonyabb angol nyelvtanfolyamot Budapesten! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Angol nyelvtanfolyam ajánló
Mezőgazdasági képzés
http://www.magisztermenedzser.hu

Manapság általánosan elfogadott tény, miszerint egy vállalat versenyképességét, piaci értékét az ott dolgozó emberek tudásának minősége határozza meg. De ma már nem elegendő a korábban elsajátított tudás megléte, változó világunk megköveteli az új ismeretek folyamatos elsajátítását. A „Lifelong learning” ma már alapfogalom az üzleti életben és a magánéletben, csak a folyamatosan megújult és naprakész tudás válhat versenyelőnnyé a nemzeti és a nemzetközi piacon, valamint biztosíthat harmonikus egyéni életpályát. Tanfolyamaink elsősorban a vállalkozásokban kialakítható csoportos továbbképzési, ismeretátadási célokat szolgálja, valamint tanácsadó vállalkozásként is működik mind cégek és magánszemélyek számára. Mi pályázatát akár térítésmentesen megírjuk és segítjük a megvalósításban. Nem sablon képzéseket nyújtunk, hanem az Ön és vállalata igényeihez igazítjuk a képzéseket.

Mezőgazdasági képzés
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947