Budapest > 8. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 8. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Miskovitz Balettművészeti Magániskola
http://www.miamibalett.hu

A Miskovitz Balettművészeti Magániskolába bárki jöhet balettozni tanulni életkortól, testalkattól és balett tudástól függetlenül. Az, hogy milyen szinten veszel részt az órán, és milyen szinten sajátítod el a balett technikát, az csak saját egyéni motivációdon múlik. Ennél a táncstílusnál is igaz, hogy sokkal több múlik a szorgalmon, a kitartáson, mint az adottságokon. Néhány héten belül tapasztalni fogod magadon a változásokat: egyenesebb háttal jársz és ülsz, kontrollálod az egész tested.

Miskovitz Balettművészeti Magániskola
Szerviz Oktatás
http://szervizoktatas.hu

Szerviz Oktatási Központ tanfolyamai: GKI, ADR tanfolyamok, gépkezelői, tachográf képzések, vizsga.

Szerviz Oktatás
Balett oktatás Xlll. ker.
http://www.balett-gyerekeknek.hu

Az Angyalföld Balettiskolában az Ön gyermeke is megvalósíthatja álmát, és balett hercegnővé/herceggé változhat! A balettnek számos jótékony hatása van. A balettórák és balett előadások látogatásával fejlődik a gyermek képzelőtehetsége, megkedveli a komolyzenét, az egész balettel kapcsolatos kultúrát, és sokkal nyitottabb lesz a művészetekre. A balett segítségével gyermeke óvodai és iskolai tevékenysége is sokkal aktívabb és produktívabb lesz a többiekhez képest. A balett oktatásra 4 éves kortól érdemes beíratni a gyerekeket. Ez az az életkor melytől már érdemben lehet foglalkozni a gyerekekkel, képesek az órán megfelelően figyelni, és az életkori sajátosságaiknak megfelelő koreográfiákat megtanulni.

Balett oktatás Xlll. ker.
Tárnoky Fodrásziskola
http://tarnokyfodrasziskola.hu/rolunk.html

Fodrásziskolánk felnőttképzéssel, OKJ-s fodrász képzéssel, fodrász tanfolyam szervezésével foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg aktuális ajánlataink!

Tárnoky Fodrásziskola
Fuvinfo Iroda Kft. - GKI tanfolyamok
http://www.fuvinfoiroda.hu/

A FUVINFO Iroda Kft. fő tevékenységi körébe tartozik a különböző gépjárművezetői, gépkezelői és vállalkozói tanfolyamok szervezése, valamint a gépjármű üzemeltetéssel kapcsolatos szaktanácsadás. Aktuális, induló tanfolyamainkról, valamint árainkról weboldalunkon tájékozódhat. Mindezek mellett tachográfokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleink részére, úgy mint a tachográf korongok kiértékelése, a tachográfokkal kapcsolatos tudnivalók oktatása vagy a digitális tachográf oktatócsomagunk. Bővebb információkért és szolgáltatásaink részleteiért keresse fel honlapunkat! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén.

Fuvinfo Iroda Kft. - GKI tanfolyamok
Vista Verde Oktatási Központ
http://vistaverde.hu/

A Vista Verde Oktatási Központ remek tanfolyamokat, önismereti tréningeket és kommunikációs képzéseket indít.

Vista Verde Oktatási Központ
Fotó Spektrum Kft. - Fotótanfolyam
http://www.digitalisfototanfolyam.hu/

Cégünk, a Fotó Spektrum Kft. digitális és filmes fotótanfolyamok szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Ha szeretné elsajátítani a fotózás minden csínját-bínját, akkor nálunk jó helyen jár! Látogassa meg oldalunkat a részletekért!

Fotó Spektrum Kft. - Fotótanfolyam
Invest English Nyelviskola Budapest
http://www.investenglish.hu/

Invest English Nyelviskola Budapest - Egyedülálló élményt kínáló angol és német kiscsoportos nyelvtanfolyamok Budapesten a XIV. kerületben, Zuglóban. Kényelmes és motiváló környezetben, felkészült tanárokkal, szuper hangulatú órákkal, rendkívül kedvező ár mellett várjuk tanulóinkat! Fordítás, magántanár, üzleti angol, e-book kiadványok. 1992 óta bevált oktatási módszereinket eddig több száz tanuló visszajelzései alapján tökéletesítettük. Gyere el az Invest English Nyelviskolába és érezd otthon magad nálunk! Tapasztald meg, milyen ha élmény a nyelvtanulás, a tanároktól kiemelt figyelmet kapsz és mindemellett gyorsan fejlődik az angol vagy német nyelvtudásod!

Invest English Nyelviskola Budapest
Tanuljunk Tanulni! Tanulás-technika trémingek
http://tanuljunktanulni.hu

Szeretnél hatékonyabban, kevesebb időráfordítással tanulni? Szeretnél jobb jegyeket elérni? Van megoldás! A tanuljunk tanulni tanulás-módszertani tréninget és tanácsadást 10 éves kortól minden korosztálynak ajánlom, akik a tanulási képességeiket egyéni időbeosztás és egyéni tematika szerint szeretnék fejleszteni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, jelentkezz bátran egy tanulás-módszertani tréningre vagy tanácsadásra, és én meg tanítom neked, hogyan kell tanulni!

Tanuljunk Tanulni! Tanulás-technika trémingek
RnD Oktatási Studió
http://www.rnd.hu

Abc,asztalos,divat,ingatlan,irodai,kereskedő,köműves,marketing tanfolyamok.

RnD Oktatási Studió
Perfect Nails Kft.
http://orlybeauty.hu/

Műkörömépítés,mesterképzés,szakoktató képző tanfolyamok.

Perfect Nails Kft.
Autósiskola Budán: Jövő Motoros Autósiskola
http://www.jovoautosiskola.hu

A Jövő Autósiskola célja, hogy felkészítse tanulóit a biztonságos közlekedésre. Biztos tudást szeretnénk tanulóinknak útravalóul adni a jogosítvány mellé. Nálunk a vezetés élmény!

Autósiskola Budán: Jövő Motoros Autósiskola
Alveola Kozmetikai Tanfolyamok kezdőknek és Profiknak
http://www.alveola.hu/tanfolyamok.html

Az Alveola Kft kozmetikai tanfolyamai alap smink, profi továbbképző, mikrodermabráziós, termékfelhasználási tanfolyamokat kínálnak.

Alveola Kozmetikai Tanfolyamok kezdőknek és Profiknak
Olasz magántanár
http://olasztanar.tripod.com/

Olasz nyelvoktatás magánórák keretében hatékonyan, kedves, fiatal, türelmes, diplomás nyelvtanárnál.

Olasz magántanár
Oktatási segédanyag
http://www.utajovobe.eu/

Célunk alapvetően a tanítás tanítása, hisz a tanulás nem csupán ismeretelsajátítás és az emlékezet mechanikus működtetése. A XXI. században már másra van szükség, mint eddig. A következő évtized kihívásainak megfelelően kell megtanulni gondolkodni, hisz a fenntarthatóság igénye önmagában hordozza az egész életen át tartó környezettudatos gondolkodás, ismeretszerzés és folyamatos tanulás szükségességét. Alapgondolatot kell adni ahhoz, hogy minden elsajátítandó ismeret visszautalhasson a kezdőpontra, azaz arra, hogy minden tervezés, projekt, megvalósítás, lakás, autó vagy hétköznapi vásárlás mögött a környezettudatos gondolkodásnak kell állnia. Programunk nemcsak a gyermekeinket oktató tanároknak szólnak, hanem minden olyan szülőnek, aki felelősséget érez gyermeke taníttatása miatt.

Oktatási segédanyag
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947