Budapest > 9. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Budapest > 9. oldal > 234 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Műkörömépítő tanfolyam Budapest
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Budapest Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: A csoport, B csoport: 1073 Budapest, Barcsay u. 5. Madách Imre Gimnázium. C csoport: 1067 Budapest, Csengery u. 68. Fáklya Klub Kultúrközpont. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Budapest
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Budapest
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Budapest Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: „A” „D” „E " csoportok: 1053 Budapest, Papnövelde u. 4-6./ Apáczai Cs. J. Gimnázium. „B” és „C” csoportok: 1064 Budapest, Csengery u. 68. / Fáklya Klub. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Budapest
Nyelvtanulás Gyorsan
http://nyelvtanulas-gyorsan.hu

Nyelvtanulás gyorsan, a siker garantált! Brainturbo módszerrel, akár 10 hét alatt megtanulhat angolul vagy németül! 20 gépi és 20 tanári órából áll össze az angol vagy a német nyelvtanfolyam. Hetente 2+2 órát javaslunk, amelyet kiegészíthet otthoni gyakorlással is. Így egy tanfolyam 10 hetet, azaz két és fél hónapot vehet igénybe. Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé. Csak a tanuló dönti el, mikor kezdi el az angol vagy a német nyelvtanfolyamot, nem kell várni senkire és semmire. Beiratkozáskor CD-n és kinyomtatva megkapja az anyagot. A tanfolyamot tudásának megfelelő szintről kezdi.

Nyelvtanulás Gyorsan
Autósiskola
http://www.autosiskolabudapest.hu

Jogosítvány minden kategóriára, rudalmasan, gyorsan és megfizethető áron Budapesten. Bővebb infót honlapunkon találsz.

Autósiskola
Autósiskola kereső
http://autosiskola-info.hu/autosiskola_kereso.php

Vezetni márpedig tudni kell– ez alighanem ma már mindenki számára világos. A verdiktnek megfelelően, annak rendje-módja szerint a megfelelő korhatárt elérő generációk szinte minden tagja automatikusan beiratkozik egy-egy gépjárművezetői tanfolyamra, de a szükség vagy a kíváncsiság sokszor idősebbeket is arra sarkallja, hogy beiratkozzanak valamelyik autósiskolába. Igen ám, de melyikbe? Az autósiskola-kínálat hatalmas, az ajánlatok csábítóbbnál csábítóbbak, ugyanakkor számos „rémtörténet”, városi legenda kering a köztudatban, amely óvatosságra inti a jelentkezni kívánókat. Aki akarja, hallgassa meg ezeket, de utána inkább saját maga járjon utána annak, hogy mi is a valóság az autósiskolák tájékán. Folyamatosan frissülő weboldalunkon ebben kívánunk segíteni.

Autósiskola kereső
Hegedűoktatás
http://hegedu-oktatas.hu

Hegedűoktatás, mélyhegedű-oktatás Budapesten és Nagykanizsán. Kezdőknek és haladóknak, fiataloknak és időseknek egyaránt.

Hegedűoktatás
Csapatépítő tréningek
http://www.csapatepitotreningek.hu/csapatepito-treningek/outdoor-csapatepito ...

Vezetőként úgy érzi, nem elég eredményesen dolgozik a csapata? Jó szakemberek, mégsem tudnak együttműködni? Egy átszervezést vagy bővítést követően új emberek érkeztek, akiket gyorsan és hatékonyan kellene beilleszteni a csapatba? Szeretné, ha kollégái jobban kötődnének a vállalathoz, és kisebb lenne a fluktuáció és az ezzel járó plusz költség? Vagy csupán újult energiával töltené fel a lendületét vesztett csapatát? Az Ön problémájára a csapatépítő tréning a megoldás!

Csapatépítő tréningek
esküvői táncoktatás Budapest
http://eskuvoitancoktatas.hu/

Esküvői táncoktatóink állnak rendelkezésükre előre egyeztetett időpontban. Koreográfiai repertoárunk gyakorlatilag korlátlan, tekintettel esküvői tánctanáraink számára és képzettségére. Hengereljék le rokonaikat, barátaikat fergeteges tánctudásukkal a nagy napon!

esküvői táncoktatás Budapest
Teherautó Jogosítvány
http://www.teherauto-jogositvany.hu

A teherautó-vezetői oktatáson megszerezhető tudás és jogos magabiztosság sokfelé kamatoztatható. Az első jogosítvány megszerzésének körülményei alapvetően meghatározhatják, tudunk-e biztonságosan közlekedni az utakon, a "C" típusú vizsgára való felkészülés pedig könnyen meghatározhatja, tudunk-e érvényesülni a munkaerőpiacon. Teherautó-vezetői álláshirdetéseket szép számmal találunk mindenfelé – aki megbízható, alapos tudást szerzett, válogathat a lehetőségek között.

Teherautó Jogosítvány
Nemzetközi fodrász iskola
http://fodrasziskola.eu

Az Arató Fodrásziskola a kiemelkedő gyakorlati képzésre helyezi a hangsúlyt. Az általános képzést messze meghaladó, minőségi oktatásunk egyedisége abban áll, hogy a szilárd szakmai alapok elsajátítása mellett rendkívül fontosnak tartjuk, hogy fodrászaink „megtalálják saját kezüket”, azaz egyéniségük, tehetségük teret kapjon.

Nemzetközi fodrász iskola
ARATO fodrász iskola
http://arato.info

Arató Krisztián mesterfodrász, Magyarország első fodrászvilágbajnoka, többszörös országos és nemzetközi bajnok női és férfi szakágakban. A MOSZI alelnöke, az MFKE elnökségi és szakbizottsági tagja. Nemzetközi és országos fodrászversenyek zsűritagja, számos magyar bajnok és a magyar férfi fashion válogatott trénere, emellett országos szakmai bemutatókat és mesterfokú továbbképzéseket, tanfolyamokat tart, oktat és vizsgáztat.

ARATO fodrász iskola
Salsa tanfolyam kezdőknek
http://www.salsacontimba.hu/salsa-tanfolyam

Várunk szeretettel Budapest legbarátságosabb salsa tánciskolájában, 2 helyszínen is: Kőbánya-Kispest közvetlen közelében, a KMO-ban, valamint Óbudán, a Dance - Factoryban. Tánciskolánkban a kubai salsa mellett, önálló tanfolyam keretében sajátítható el a reggaeton is. Minden nyáron egy hét buli, szórakozás és tanulás vár a Balatonnál, a nyári salsa tánctáborunkban.

Salsa tanfolyam kezdőknek
Francia nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában
http://www.inter-lingua-nyelviskola.hu/francia-nyelvtanfolyam/

Normál és intenzív francia nyelvtanfolyamok minden szinten Inter-Lingua nyelviskolában, Budapest belvárosában, Astoriánál. A meghirdetett kurzusok mellé ingyenes nyelvi konzultációk, fogadó órák lehetősége is van. Ingyen tankönyvek, 25 órás szóbeli tréning.

Francia nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában
Spanyol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában
http://www.inter-lingua-nyelviskola.hu/spanyol-nyelvtanfolyam/

Spanyol nyelvtanfolyamok kezdő, középhaladó és haladó szinten Inter-Lingua nyelviskolában, Budapest belvárosában, Astoriánál. Ingyen tankönyvek, 25 órás szóbeli tréning. A meghirdetett spanyol nyelvtanfolyamok mellé ingyenes nyelvi konzultációk, fogadó órák lehetősége is van.

Spanyol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában
Nascar Autósiskola
http://nascarjogsi.hu

A beiratkozástól a jogosítvány átvételéig mi intézünk helyetted mindent. Ettől nincs egyszerűbb és gyorsabb! Vedd igénybe ingyenes KRESZ tanfolyamunkat, akár e-learning képzéssel együtt! Jogosítvány A, B, C, C+E, D kategóriában. Elérhetőségeink: Weboldalunk: nascarjogsi.hu E-mail: iroda@nascarjogsi.hu Facebook oldalunk: www.facebook.com/nascarjogsi Telefon: 06 1 607 1000

Nascar Autósiskola
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28947