Csongrád megye > Oktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Csongrád megye > 17 weboldal. Kategória leírása:

oktatas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Euromenedzser Rt.
Euromenedzser Rt.
http://www.euromenedzser.hu/

Menedzser tanfolyamok oldala.

www.euromenedzser.hu
Hansági Ferenc Középiskola (Szeged)
Hansági Ferenc Középiskola (Szeged)
http://www.hansagiisk.hu/

Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola honlapja. Szakképzés: cukrász, pincér, szakács, utazásügyintéző, vendéglős. Pályaorientácós képzés, szakképzést előkészítő évfolyam. Felnőttek középiskolája (érettségire felkészítés) esti vagy nappali tagozaton.

www.hansagiisk.hu
Műköröm tanfolyam Szeged
Műköröm tanfolyam Szeged
http://www.mukorom-tanfolyam.com/szeged

Műköröm tanfolyam Szegeden. Az Elite Körmösakadémia új műköröm tanfolyamokat indít, kedvező áron. Kellemes környezetben, a szakma díjnyertes oktatóitól sajátíthatod el az alapokat, akik átadják tapasztalataikat, és megtanítanak a hasznos trükkökre, praktikákra. Az oktatás gyakorlatorientált, az órákon a Crystal Nails minőségi műkörmös alapanyagaival tanulhatsz. Látogass el honlapunkra, ahol rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

www.mukorom-tanfolyam.com
Merlin Studió
Merlin Studió
http://www.merlinstudio.hu/

Merlin Számítástechnikai Studió.Okj-s alap és középfokú,weblapkészítés,grafika,flash tanfolyamok,könyvek oldala.

www.merlinstudio.hu
Cool Oktataási Központ
Cool Oktataási Központ
http://www.cool-oktatas.hu/

Cool Oktatási Központ weboldala.

www.cool-oktatas.hu
Műköröm tanfolyam OKJ-s Szeged
Műköröm tanfolyam OKJ-s Szeged
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

www.mukorom-tanfolyam.hu
Kozmetikus és sminktanfolyam Szeged
Kozmetikus és sminktanfolyam Szeged
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=szeged

Az OKJ kozmetikus tanfolyamot mindenkinek ajánljuk, akit érdekel a szépségipar, szeretne egy jó szakmát a kezében tudni és a tanfolyam elvégzésével OKJ bizonítványhoz jutni.

www.kozmetikus-tanfolyam.hu
Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Iskola
Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Gimnázium, Szakképző Iskola
http://www.taltos-iskola.hu/

A szegedi Táltos Tehetséggondozó Általános Iskola, Középiskola és Alapfokú művészetoktatási Intézmény (6723 Szeged, Pósz Jenő u. 2. Tel. 62/459-563), az ország több településén foglalkozik általános iskolai- és gimnáziumi, szakiskolai oktatással, szakképzéssel (OKJ szerint), ECDL vizsgáztatással, művészeti képzéssel. Az intézmény fenntartója a Dél-alföldi Táltosokért Alapítvány. A Táltos Iskola nevelőtestülete a tanulók egyéni képességeinek kibontakoztatását, a tehetséggondozást és a mindennapi életben alkalmazható tudás elsajátíttatását tűzték ki célul maguk elé. A hódmezővásárhelyi Táltos Szivárvány Tagiskola (6800 Hódmezővásárhely Nyár u. 56. Tel.:62/244-790) A Táltos Csoport tagjaként kiemelkedő eredményeket ért el a részképesség-zavarral (olvasási, írási, számolási nehézségekkel, beilleszkedési problémákkal) küzdő tanulók oktatásában, nevelésében. Bővebb információ az iskola honlapjáról: www. taltos-iskola.hu, illetve info@taltosokert.hu.

www.taltos-iskola.hu
Dél-alföldi Táltosokért Tehetséggondozó Alapítvány
Dél-alföldi Táltosokért Tehetséggondozó Alapítvány
http://www.adoegyszazalek.com

Juttassa adóegyszázalékát olyan alapítvány részére, aki a felajánlott adó 1%-át a rászorulókra fordítja, aki eredményeket ért el a gyermekvédelem, sport, állatvédelemre nevelés, tehetséggondozás, oktatás, művészetoktatás, gyógypedagógia és a részképesség-zavarok prevenciója, fejlesztő terápiái területén! Adó egyszázalék, hogy segíthessünk!

www.adoegyszazalek.com
ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged
ATI-Császárné Kft Autósiskola Szeged
http://www.aticsaszarne.hu

Akcióval és a legmagasabb felszereltséggel várjuk Szegeden már 2 helyen is! Foglalkozunk Moped, Motor, Személygépkocsi, Tehergépkocsi, Nehézpótkocsi, ADR, Autógázbiztonsági, Árufuvarozó GKI, Buszos személyszállító GKI, Emelőgép-kezelői, EU-konform árufuvarozó vállalkozói, EU-konform autóbuszos személyszállító vállalkozói, Földmunkagép-kezelői, Gépkezelői, Mezőgazdasági vegyszerszállítói, Személygépkocsis személyszállítói, Targonca-kezelői, Tachográf-kezelői, Taxi-vezetői, Taxi vállalkozói, Töltőállomás kezelői, Tűzvédelmi szakvizsga ("AB", "Hegesztő, "PB", "Üzemanyagtöltő"), Undortkeltő anyagok belföldi szállítói tanfolyamokkal és vizsgákkal. Mozgássérült oktatás, Automataváltós autón oktatás, Autó-szimulátor, Motor-szimulátor, Részeg-szimulátor és Érintőképernyős számítógépen gyakorlás.

www.aticsaszarne.hu
Akadémikus Kozmetikus Iskola Szeged (tanfolyam, Okj-s)
Akadémikus Kozmetikus Iskola Szeged (tanfolyam, Okj-s)
http://www.attractivcenter.hu

Képzésünk túlmutat egy tanfolyam jellegén. A legmagasabb szintű kozmetikusi ismereteket adjuk át tanulóinknak az alapokon kívül megannyi modern és újszerű eljárás oktatásával. Elegáns gyakorlati helyünkön tanulóink szakoktató segítségével, egymáson és modellen gyakorolva megtanulnak mindent, amit egy elit kozmetikusnak tudnia kell. Amit a 14 hónapos elméleti és gyakorlati képzés során biztosítunk: Akadémikus Kozmetikus Iskola- Magas elméleti és gyakorlati óraszám (1300 óra) - Az alapokon kívüli számos szakmai, hi-tech, valamint holisztikus ismereti tanóra (lsd. Tantárgyak) - Különleges arc-, és testkezelések oktatása - Arc- és test elektrokozmetikai készülékek gyakorlati alkalmazása - A szakmai fejlődést segítő előadások sorozata - OKJ-s bizonyítvány, nemzetközi Europass bizonyítvány, valamint további 5 tanúsítvány - Az általunk forgalmazott professzionális olasz Dibi és Olos termékcsalád márkakozmetikusi képzése

www.attractivcenter.hu
Stop Autósiskola Bt. - Autós oktatás Szegeden
Stop Autósiskola Bt. - Autós oktatás Szegeden
http://www.stopautosiskola.hu/

Szeretné megszerezni jogosítványát autóra vagy motorra? A Stop Autósikola lehetőséget kínál Önnek erre. Szegedi autósiskolánkban az elméleti és gyakorlati oktatás során elsajátíthatja a vezetés fortélyait. A klasszikus tantermi oktatás mellett lehetőséget biztosítunk az e-learning képzésen való részvételre, valamint vizsgázásra. Motoros jogosítvány kapcsán a tanulók felkészülését segíti egy motor szimulátor, melynek segítségével gyakorolható a vezetés. Tekintse meg weblapunkat és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről, kínálatunkról. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

www.stopautosiskola.hu
iCons-Hungary: tréning, coaching, blended learning, tanácsadás
iCons-Hungary: tréning, coaching, blended learning, tanácsadás
http://www.icons.hu

Küldetésünk: Figyelmünk középpontjában a fejlődés van! Arra törekszünk, hogy folyamatosan megújuljunk, hogy munkánkat a lehető legfrissebb tudással és legjobb módszerekkel tudjuk ellátni. Partnereinknek is abban nyújtunk segítséget, hogy • újragondolják stratégiájukat és üzleti modelljüket, • javítsák működési hatékonyságukat és a munkavállalóik elégedettségét, • felkészültebben, tudatosabban és szélesebb eszköztárt alkalmazva sikeresebben lássák el feladataikat. Szolgáltatásaink: • tréning • coaching • team coaching • blended learning • kompetenciatesztek • tanácsadás

www.icons.hu
Körömpont Egyéni Vállalkozás
Körömpont Egyéni Vállalkozás
http://www.mukoromtanfolyam.hu/

Körömpont Egyéni Vállalkozás honlapja.Kéz-lábápoló,műkörömépítő tanfolyamok.

www.mukoromtanfolyam.hu
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Szeged
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Szeged
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Gyógymasszőr tanfolyam Szeged Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. Az elméleti képzés helye: Kossuth Zsuzsanna Gimnázium, Egészségügyi és Könnyűipari Szakképző Iskola 6724 Szeged Kodály tér 1. A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi)

www.2007kapos.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 688 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 688 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30341