Győr-Moson-Sopron megye > 2. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Győr-Moson-Sopron megye > 2. oldal > 26 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kozmetikus tanfolyam és képzés Győr
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=gyor

Amennyiben szeretnéd elsajátítani ennek a gyönyörű szakmának minden elméleti és gyakorlati ismeretét, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálj az alábbi városokban induló OKJ kozmetikus tanfolyamok valamelyikére.

Kozmetikus tanfolyam és képzés Győr
Felnőttképzés magasfokon
http://www.feot.hu

Vállalkozásunk tagjai számára olyan munkakörnyezetet teremt, amely a kívánt teljesítményt és a jó munka kapcsolattartást és munkavégzést elősegíti, biztosítja a szolgáltatás végrehajtásához szükséges munkakörülményeket, gondoskodik arról, hogy az alkalmazottak érezzék, hogy a vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatás minőségében érdekeltek, arra befolyásuk van.

Felnőttképzés magasfokon
Nívó Magániskola
http://web.axelero.hu/nedolasz/

Nívó magániskola honlapja.

Nívó Magániskola
Mater
http://www.mater.hu/

Mater Oktatási Centrum honlapja.

Mater
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Győr
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Gyógymasszőr tanfolyam Győr Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. Az elméleti képzés helye: 9021 Gyõr, Jókai u 21. Révai Miklós Gimnázium. A gyakorlati képzés helye: az adott kórház, fürdő, gyógyintézmény munkarendje szerint, egyénileg egyeztetett időpontokban.

Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Győr
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Győr
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Győr Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Révay Miklós Gimnázium, Gyõr, Jókai út 21. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Győr
Horváth Autósiskola
https://www.horvathtanoda.hu/

Gépjármű tanfolyamok, szaktanfolyamok honlapja.

Horváth Autósiskola
Műkörömépítő tanfolyam Győr
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Győr Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: 9021 Győr, Jókai u. 21. Révai Miklós Gimnázium A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Győr
Műköröm tanfolyam Győr
http://www.mukorom-tanfolyam.com/gyor

Jelentkezz az Elite Körmösakadémia műkörmös tanfolyamaira Győrben, és sajátítsd el a szakma alapjait díjnyertes oktatóinktól!

Műköröm tanfolyam Győr
Csabiga Autósiskola
http://csabiga.hu/

Szeretettel várja leendő diákjait a Csabiga Autósiskola Győrben. Hagyományos járművezető tanfolyamaink mellett, lehetőség van távoktatásban, valamint e-learning rendszerben történő jogosítvány szerzésre is. Ismerje meg aktuális ajánlataink, látogasson el oldalunkra!

Csabiga Autósiskola
Törpike magánóvoda - győri óvoda
http://torpikeovodagyor.hu/

Azoknak, akik egy családias környezetű magánóvodát keresnek Győrben, a Tőrpike óvoda tökéletes választásnak fog bizonyulni. A dolgos hétköznapokban a szülők számára érthető módon a legnagyobb megnyugvást az adja, ha csemetéjük egy gondoskodó, biztonságos helyen tölti napját, melyre mint egy második otthon, tekinthet. A maximális odafigyelés biztosításának érdekében egyetlen csoportot indítottunk kis létszámmal, ahol a lurkók többek között angolul és/vagy németül tanulhatnak, és olyan kreativitást segítő foglalkozásokon vehetnek részt, mint a kreatív alkotás elsajátítását segítő jobb agyféltekés, zenére történő rajzolás. Óvodánkban már pici kortól kezdve a fogyatékosság és másság elfogadására neveljük a gyerekeket, hogy empatikus, kreatív és egészséges felnőttekké válhassanak. Szlogenünk „A mi ovink a Te második otthonod”, látogass hát el hozzánk, Győrbe! A weboldalon minden fontos kontakt és kiegészítő információt elérhetsz.

Törpike magánóvoda - győri óvoda
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 637 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 637 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28950