Online oktatás, online tanfolyam > Oktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online oktatás, online tanfolyam > 63 weboldal. Kategória leírása:

oktatas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ingyenes német nyelvtangyakorló
Ingyenes német nyelvtangyakorló
http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ungarisch/

A tanuló a saját haladásat követheti, és több mint 20.000 gyakorlatból választhat. Minden nyelvtani szabájhoz magyarázatok találhatók és kérdésekre egy némettanár válaszol egy forumonbelül.

www.deutschakademie.de
Tanfolyamok.Net
Tanfolyamok.Net
http://www.tanfolyamok.net

online tanfolyam kereső, képzés kínálat, oktatási hírek

www.tanfolyamok.net
E-load.hu e-learning rendszer
E-load.hu e-learning rendszer
http://www.eload.hu/

E-lerning tanfolyamok, on-line távoktatás. Ízelítõ tanfolyami kínálatunkból: Gyógy- és aromanövények termesztése Babysitter, AU PAIR, Gyermekfelügyelõ képzés Etikai ismeretek - egészségügyi és bioetika A hatékony tanulás technikája Családi Együttélés Mûvészete Szülõi Mesterség Iskolája: Neveléspszichológia TÖRTÉNELEM emeltszintû ÉRETTSÉGI elõkészítõ Pályázatírás az Európai Unióban Kis- és középvállalatok az Európai Unióban A társasházi törvények alkalmazása Cafeteria, a bérenkívüli juttatási rendszer alapvetõ ismeretei Személyes adatok védelme a biztosítási szférában ECDL 1. modul - IT alapismeretek

www.eload.hu
Magyar hírek angolul
Magyar hírek angolul
http://www.hunglish.org

Hírek angolul Magyarországról külföldieknek és magyaroknak. Angol nyelven olvasható hírek.

www.hunglish.org
Weboldal készítés tanfolyam, WordPress oktatás online!
Weboldal készítés tanfolyam, WordPress oktatás online!
http://wordpress.video.hu/

Te is szeretnél egy saját weblapot, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Én segítek! WordPress oktató videók révén könnyűszerrel megtanulhatod a weboldal készítés rejtelmeit. A 121 videó segítségével a weboldal készítés tanfolyam után már saját magad készíted el a weboldalad! Ne kételkedj! Látogass el oldalamra, WordPress.video.hu oldalamra, és hamarosan elkészítheted álmaid weboldalát!

wordpress.video.hu
Oktatószoftver
Oktatószoftver
http://www.extranet.sk

Manapság már nem kell különösen kiemelnünk, milyen jelentősége van az IKT eszközök megjelenésének az iskolákban. Használatára ösztönzi a tantestületet, lehetőséget teremt a folyamatos képzésre, az iskola fejlesztési stratégiájának fontos része az IKT eszközök folyamatos fejlesztése.

www.extranet.sk
Ingyen angol otthoni tanulás
Ingyen angol otthoni tanulás
http://www.openwingsenglish.hu

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral. Az angol érettségire készülők és a továbbtanulók is találhatnak feladatokat a tanuláshoz. Az oldal 2010-ben alakult és a célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye az ingyenes angol oktatást. A szigorúan vett vizsga feladattítpusok mellett megtalálhatóak a könnyedebb szórakoztatóbb feladatok is. Az olvasási készséget külön aloldalon gyakorolhatja a látogató szórakoztató és a való életből vett olvasmányokon keresztül. A vizsgák leírásával és ajánlásával a nyelvvizsgázók feladatát könnyítjük meg, a megfelelő típus kiválasztásával.

www.openwingsenglish.hu
Doo.hu - Diáktanítók Online Oktatás
Doo.hu - Diáktanítók Online Oktatás
http://www.doo.hu/

Egy sms áráért oktató videókat nézhetünk meg akár többször is történelem, magyar nyelv és irodalom tantárgyakból, melyek mintha csak az iskolai órán lennénk bemutatják a múlt eseményeit, azok összefüggéseit, az alkalmazandó nyelvtani szabályokat vagy írók, költők életrajzát, főbb műveit. Még az érettségire is felkészülhetünk az előre összeállított kedvezményes csomagok révén, de a másnapi dolgozatokhoz is kiváló, gyors segítséget nyújtanak.

www.doo.hu
Állásszerző önéletrajz stratégiák
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

gerillaoneletrajz.hu
Ingyenes vírusirtási email kurzus
Ingyenes vírusirtási email kurzus
http://www.viruskommando.hu/blog

A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok.

www.viruskommando.hu
Pedagógus továbbképzés online
Pedagógus továbbképzés online
http://www.neteducatio.hu

A neteducatio.hu e-learning rendszerű továbbképzési lehetőséget kínál pedagógusok számára.

www.neteducatio.hu
Maths.hu
Maths.hu
http://www.maths.hu/

Matematika lépésről lépésre - online. Részletes feladatmegoldások, bőséges ingyenes tartalom, magántanárok, feladatmegoldó szolgáltatás.

www.maths.hu
Informatika érettségi
Informatika érettségi
http://infoerettsegi.blog.hu/

Informatika érettségi - diákoknak és tanáraiknak. Személyes hangvételű szakmai blog, amelyet egy középiskolai informatikatanár vezet az emelt és középszintű informatika érettségiről, a felkészülés lehetőségeiről, vizsgán használható fortélyokról. Tételek, tételvázlatok, megoldások.

infoerettsegi.blog.hu
Állásinterjú angol gazdasági szakembereknek skype-on
Állásinterjú angol gazdasági szakembereknek skype-on
http://www.allasinterjuangol.com/

Állásinterjú angol - Friss diplomásoknak, álláskeresőknek tartok angol felkészítést az állásinterjúra. Felvétel - Legalább középfok körüli angol nyelvtudás. www.allasinterjuangol.com Ingyenesen letölthető>> elegáns szófordulatok CV-hez, állásinterjúhoz.

www.allasinterjuangol.com
Online matematika korrepetálás
Online matematika korrepetálás
http://www.ivonyildiko.hu

Online matematika korrepetálás, felkészítés javítóvizsgára általános iskolás, középiskolás diákok és felnőttek számára. Online segítség a matematika tanulásához.

www.ivonyildiko.hu
Előző lap [1] 2 3 4 5 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 688 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 688 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30341