Online oktatás, online tanfolyam > 2. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online oktatás, online tanfolyam > 2. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
GevaPC honlapok, webshop, e-tanterem
http://honlapok.gevapc.hu

A legegyszerűbb honlaptól a webes felületen-, felhasználóbarát felületről szerkeszthető internetes megjelenések megvalósításáig, CMS egyedi igények és elvárások szerint. Értékesítés, közösségépítés, ügyfélfogadás, képzés, zárt munkaterületek, ...

GevaPC honlapok, webshop, e-tanterem
Matematika játékosan
http://www.matek.info

Matematika egyszerűen és érthetően. Ha nehezen megy a matek, ha bonyolultak a könyvek, akkor a Matekból Ötös oktató DVD segít abban, hogy könnyen megértse minden tanuló a matekot.

Matematika játékosan
Ecdl vizsgafeladatok a sikeres vizsgafelkészüléshez
http://www.ecdlfeladatok.hu

ECDL feladatok a sikeres vizsgafelkészüléshez. További útmutatók, tippek és trükkök az ECDL vizsgafeladatokkal kapcsolatban. Készüljön fel az oldal segítségével a hét modulos ECDL vizsgára, tegye fel kérdését ha valamilyen problémával szembesül a gyakorlás során. Több éves oktatói rutinunk segítségével állítottuk össze a feladatokat, mert a legfontosabb, hogy Ön eredményesen vizsgázzon!

Ecdl vizsgafeladatok a sikeres vizsgafelkészüléshez
Műköröm galéria és köröm tanácsok
http://www.mukorom-galeria.hu/

Műköröm képek galériája és minden más amit egy leendő és egy haladó műkörmöst érdekelhet. Trendek események ismertetése. Ha már nincs senki, aki segítene gyakorolni, tanácstalan vagy mit hogyan csinálj, esetleg nem vagy tisztában a trendekkel, akkor itt a lehetőség, hogy gyakorolj szakértők segítségével.

Műköröm galéria és köröm tanácsok
Matematikai nehézségeire a megoldás: oktató DVD-nk!
http://www.amatematika.hu/

Az Ön gyermeke is nehezen boldogul a matematika szabályaival? Ha a válasza igen, akkor látogasson el honlapunkra, ahol számos oktató DVD-ink közül választhat, minden korosztály számára. Segédanyagaink hozzájárulnak gyermeke sikerélményeihez.

Matematikai nehézségeire a megoldás: oktató DVD-nk!
Csináld magad, ablakszigetelés tanfolyam oktatóvideókkal.
http://www.ablakszigetelo.hu/blog/csinald-magad-ablakszigeteles/

Ablakszigetelést házilag élkészítőknek hasznos útmutató, leírásokkal és oktatóvideókkal. Ha szeretsz barkácsolni és huzatosak az ablakaid akkor ez az online tanfolyam neked szól.

Csináld magad, ablakszigetelés tanfolyam oktatóvideókkal.
Számvitelsuli
http://www.szamvitelsuli.com

Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Akár még csak keresgéled a vizsgára való felkészüléshez a lehetőségeket, akár már a vizsgára készülsz – gyakorlatias módon sajátíthatod el a sikeres vizsgához szükséges tudnivalókat! A számvitelsuli tanfolyamon lépésről-lépésre mutatom be, hogyan készülhetsz fel a sikeres számvitel vizsgára, online módon, az internet segítségével, anélkül hogy el kellene menned otthonról. Megszerezheted mindazt a gyakorlati ismeretet, amire a felkészülés során szükséged lesz, és miközben tanulsz, a tudásod is bővül, és válsz egyre magabiztosabbá.

Számvitelsuli
Interaktív angol nyelvleckesorozat
http://www.learningenglish.hu

A Learning English STORY-sorozat egy újonnan kifejlesztett, teljesen egyedülálló, interaktív fejlesztő és gyakorló leckesorozat, egy egészen új tanulási módszer. Letölthető, angol színészek által felmondott, színes, izgalmas vagy éppen humoros hanganyagok, kétnyelvű nyelvtani magyarázatok, a szövegértést, beszédkészséget és a kiejtést javító feladatok, valamint egy nagyon hatékony, szókincsfejlesztő képes-hangos szótár vár rád. Mindezek segítségével szórakozva tanulhatsz velünk!

Interaktív angol nyelvleckesorozat
A szövegírás művészete
http://www.szovegirasszisztema.com/

Ingyenes Sales Szövegírás Tanfolyam! Jelentkezz ingyenes tanfolyamunkra, és megtudhatod, hogyan írj olyan szöveget, ami ELAD! Látogass el honlapunkra, add meg az adataidat, és már kezdődhet is az online tanfolyam! A videós oktatóprogramból megtudhatod, hogyan írj a weboldaladra olyan értékesítési szöveget, ami ELAD és folyamatosan hozza a megrendeléseket számodra a nap 24 órájában!

A szövegírás művészete
Neteducatio- E-learning pedagógusoknak
http://neteducatio.hu/

A neteducatio.hu olyan magas színvonalú kimondottan pedagógusok igényeire fejlesztett e-learning képzési szolgáltatásokat nyújt, amik megoldják az időhiányt, költséghatékonyak, növelik az informatikai ismereteket, interaktív módon segítik az elméleti tudás feldolgozását, és megalapozzák a gyakorlati ismeretek elsajátítását.

Neteducatio- E-learning pedagógusoknak
Pánikbetegség - Ingyenes Öngyógyító Tanfolyam
http://www.neuroptim.hu

Ingyenes öngyógyító programunk bizonyítottan nagy segítség a pánikbetegség leküzdéséhez. A tanfolyam a gyógyulás lehetőségeinek megismeréséhez nyújt segítséget 25 db elektronikus levél formájában. Mindegyik levél, egy-egy fegyver a pánikbetegség elleni harcban.

Pánikbetegség - Ingyenes Öngyógyító Tanfolyam
E-learning tananyagfejlesztés
http://www.nexum.hu/alkalmazasfejlesztes/e-learning

Az e-learning tananyag nem csak az Internet segítségével használható, hanem offline képzési rendszerként is jól funkcionál, ekkor egy CD/DVD-n kerül átadásra a tanagyag a felhasználónak, így az kötetlen tanulási folyamatot tud biztosítani. Ez a módszer kombinálható online tesztírással, illetve a CD/DVD-n található kérdéssor Interneten történő beküldésével.

E-learning tananyagfejlesztés
Önismereti tréningek online
http://leleksziget.hu

Az online önismereti tréningjeink hatékony gyakorlati módszerei az alábbi területeken vezetnek végig: párkapcsolatok, családi konfliktusok, szülőkkel való kapcsolat, magánélet, anyagi helyzet, önbizalom növelés. Az önfejlesztő tananyagokat otthonról, kényelmesen végezheted el, és konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

Önismereti tréningek online
Szivli műköröm step by step
http://www.mukorom-kepek.hu/step-by-step/

Műköröm díszítés képek step by step képsorozat és leírás. Olvashatsz trendekről, alkalmazási technikákról, helyes használatokról a műköröm építéssel kapcsolatban. Ünnepi, alkalmi ötleteket meríthetsz, különféle díszítési technikák segítségével. Képekben és hozzá tartozó leírások segítenek egy szép műköröm elkészítésében.

Szivli műköröm step by step
Célkitűzés és megvalósítás, sikerre vágyó vállalkozásoknak
http://www.sikeres-vallalkozas.hu

A SikeresVállalkozás.hu az üzleti életben való érvényesülésben segít, meglepő, és nem szokványos módszerekkel.

Célkitűzés és megvalósítás, sikerre vágyó vállalkozásoknak
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 631 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 631 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28918