Online oktatás, online tanfolyam > 4. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online oktatás, online tanfolyam > 4. oldal > 65 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
http://www.matek-online.hu

Online matek - Matematika online korrepetálás, ingyenes matematika oktató videok, gyakorló feladatok általános és középiskolások részére. Érettségire felkészítő online videok, feladatok részletes megoldása és az ahhoz szükséges elmélet gyakorlása. Gyakorolj és tanulj velünk minden nap!

Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
Tőzsdeguru, cél a rendszeres tőzsdei jövedelem elérése
http://tozsdeguru.com

Ma már egyre többen próbálnak megismerkedni a tőzsdék csavaros világával. Sajnos nem mindenkinek sikerül a kereskedéseiből profitálni. Itt a legfőbb ok, hogy az emberek felkészületlenül és kiforrott stratégia nélkül próbálkoznak a kereskedéssel. A tőzsdeguru célkitűzése, hogy az oktatásain részt vevők egy konzisztens jól kidolgozott rendszert kapjanak a kezükbe, amivel lehetővé válik a rendszeres jövedelem és tőkenövelés elérése a tőzsdei kereskedés folyamán.

Tőzsdeguru, cél a rendszeres tőzsdei jövedelem elérése
Google AdWords Tanfolyam
http://www.adwordsszisztema.com

A Google megalkotta a történelem legnagyobb direkt marketing gépezetét...Amiket az ingyenes AdWords tanfolyamon megosztok veled, azok olyan AdWords tippek, amik a világ legnagyobb AdWords szaktekintélyeitől erednek. Olyan emberektől, mint Perry Marshall vagy Dr. Glenn Livingston. Ezeket az AdWords hirdetési technikákat senki nem használja még így Magyarországon!

Google AdWords Tanfolyam
Jahusc online nyelviskola
http://nyelviskola.co.cc

Angol és Japán online nyelvoktatás. Japán nyelvet és kultúrát tanulók a sikeres oktatás végén akár munkát is kaphatnak cégünknél.

Jahusc online nyelviskola
Angol e-Egyetem
http://www.angole-egyetem.hu

Online angol nyelviskola. Angol nyelvtanfolyamok minden szinten kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Cégeknek blended-learning program.

Angol e-Egyetem
Akkreditált tananyag webáruház - digitális és interaktív tananyagok
http://www.akkreditalttananyag.hu

Digitális és akkreditált tananyagra lenne szüksége? Szeretné, ha diákjai egy interaktív felületen sajátíthatnák el az ismereteket? Az akkreditált tananyag webáruházban minden szükséges eszközt megvásárolhat. Biológia, földrajz, kémia, környezetismeret, magyar, matematika, fizika és történelem tananyagok kiemelkedő választéka várja. Tananyagainkat attól függően is megvásárolhatják, hogy hány számítógépen szeretnék futtatni őket. Keressék fel webáruházunkat és válogassanak kiemelkedő akkreditált tananyag kínálatunkból.

Akkreditált tananyag webáruház - digitális és interaktív tananyagok
Felsőoktatási jegyzetek egy helyen: Tananyagfeltöltés.hu
http://tananyagfeltoltes.hu

A tananyagfeltoltes.hu egy új tananyagmegosztó oldal, melynek célja, hogy a felsőoktatásban tanulók az ország bármely intézményéből, egyszerűen megoszthassák egymással tanulási segédanyagaikat, jegyzeteiket, ezáltal könnyebben tudjanak felkészülni a zárthelyikre, vizsgákra.

Felsőoktatási jegyzetek egy helyen: Tananyagfeltöltés.hu
A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

A Boszi-Suli, az Önkibontakoztatás és az előrehaladás minden alapját tartalmazza, kezdve az önismerettel - az egészségtől, a spiritualitástól a pénzig. Egy iránymutatás, amely nem egy meghatározott utat mutat, hanem hagyja, hogy megtaláld az egyéni utadat – és ezzel át tudd alakítani az életedet.

A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
Garantált otthoni tanulás, ami jóval olcsóbb, mint a különórák
http://kisgeneracio.hu/

A KisGeneráció szoftver a gyerekek otthoni tanulását segíti. A számítógép bekapcsolása után a szoftver blokkol minden egyéb programot (játékok, internet) egészen addig, amíg a képernyőn megjelenő kérdésekre nem válaszol a gyermek. Napi 25 kérdést kapnak a diákok - ez egyszerre nem sok, de havi szinten 750 (!) kérdést jelent a legfontosabb tantárgyakból! A tanárok által összeállított program illeszkedik a diákok tanmenetéhez, tehát mindig abból az anyagrészből kapják a kérdéseket a diákok, ahol éppen a tananyagban tartanak, illetve van pár ismétlő kérdés is. A szoftver havi használatának díja megegyezik egy különóra árával (2990 Ft), s ezért napi szintű tanulást kap a gyermek!

Garantált otthoni tanulás, ami jóval olcsóbb, mint a különórák
Online német
http://www.reformdeutsch.com

Szeretne folyékonyan beszélni németül? Online gyakorlófeladatokkal szeretné tökéletesíteni nyelvtudását? Kérdése van a német nyelv tanulásával kapcsolatban? A ReformDeutsch Oktatási és Módszertani Központ nemzetközi tanári csapata német nyelvtanulást biztosít webkamerákon keresztül online. A tanórákon beszélni tanul velünk és mindezt rugalmas időpontokban. Az első pillanattól kezdve csak németül beszél, mintha külföldön lenne! Beszédközpontú módszerünk és sajátfejlesztésű tananyagunknak köszönhetően bármi megtanulhat németül beszélni és mindezt házi feladatok nélkül a nyelv aktív gyakorlásával. Egyéni, két- és háromfős csoportokban tanulhat velünk hétfőtől péntekig.

Online német
Babysitter, Au pair képzés távoktatásban
http://babaklub.com/index.php?id=147

Babysitter, Au pair képzés, közvetítés. Jelentkezz akkreditált gyermekfelügyelő tanfolyamainkra, melyeket most már távoktatásban is indítjuk, e-learning tananyaggal. Önálló tanulás otthon, saját időbeosztással.

Babysitter, Au pair képzés távoktatásban
Online pénzügyi képzés
http://www.penzugyiterkep.hu/karacsonyi-keszulodes

Jelentkezz most az online pénzügyi képzéshez, ahol megtanulod, hogy hogyan mássz ki az adósságcsapdából! Kattints a linkre most

Online pénzügyi képzés
Gitár tanfolyam
http://www.kezdogitartrening.hu

Nem tudod, hogyan szerezd meg kezdő gitárosként a magabiztos gitártudást? Akkor gyere és próbáld ki a kezdő gitártanulás leghatásosabb stratégiáját. A Bűvös Ötös kezdő gitárosoknak készült gitártanfolyam. Ez egy olyan módszer a gitároktatásban, amivel máshol nem találkozhattál. A tanfolyam során megismerheted, hogy mi a kezdő gitározás 5 kritikus területe, amelyekre Neked is fokozottan koncentrálnod kell, ha magasan képzett gitáros szeretnél lenni. Mind az öt területhez konkrét gyakorlatokat kapsz, részletes videó, kotta/tab és mp3 formájában. A leckékhez pontos leírás, "útvonalterv" készült, így pontosan fogod tudni, hogyan és mit gyakorolj. Regisztrálj most, és kezd el most!

Gitár tanfolyam
Life coach tréning online, offline
http://boldogsagtervezes.hu/coach-kepzesek/

Ha life coach szeretnél lenni, vagy már a kezdő stádiumban vagy, akkor a a legjobb helyen jársz! Online és offline life coach képzéseinket egyaránt ajánlunk. Ha egyelőre csak érdeklődnél, akkor kérd a Coaching Tudástár ingyenes anyagait, melyekben szakcikkeket olvashatsz a life coachingról. Látogass el weboldalunkra, ahol megismerkedhetsz többek közt a KULCS coaching folyamat modellel, melyet Soós Viktória life és business coach alkotott meg, hogy a magyar coachok számára magyar coaching eszköz álljon rendelkezésre.

Life coach tréning online, offline
Profi angol kiejtés elsajátítása online
http://profiangolkiejtes.hu

Az online Accent Mastermind program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. Néhány hét alatt igen komoly fejlődést tapasztalhatsz angol kiejtésedben.

Profi angol kiejtés elsajátítása online
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 696 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 696 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30366