Online oktatás, online tanfolyam > 4. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online oktatás, online tanfolyam > 4. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Ingyenes online varrótanfolyam kezdőknek
http://varrasoktatas.hu

Varrás kezdőknek, profi, 18 részes e-mail sorozatban, amiből akkor is tanulhatsz, ha már haladóbb vagy, vagy csak elolvasod az egyes leckéket! A varráshoz szükséges alapvető információkat sajátíthatod el az ingyenes varrótanfolyam segítségével, tanácsot ad az elinduláshoz ha már van saját varrógéped, vagy hamarosan lesz. Sorozatunk segítségével egyszerűbb darabok, kiegészítők megvarrásához meríthetsz szakszerű tudást és bátorítást

Ingyenes online varrótanfolyam kezdőknek
Online pénzügyi képzés
http://www.penzugyiterkep.hu/karacsonyi-keszulodes

Jelentkezz most az online pénzügyi képzéshez, ahol megtanulod, hogy hogyan mássz ki az adósságcsapdából! Kattints a linkre most

Online pénzügyi képzés
Gitár tanfolyam
http://www.kezdogitartrening.hu

Nem tudod, hogyan szerezd meg kezdő gitárosként a magabiztos gitártudást? Akkor gyere és próbáld ki a kezdő gitártanulás leghatásosabb stratégiáját. A Bűvös Ötös kezdő gitárosoknak készült gitártanfolyam. Ez egy olyan módszer a gitároktatásban, amivel máshol nem találkozhattál. A tanfolyam során megismerheted, hogy mi a kezdő gitározás 5 kritikus területe, amelyekre Neked is fokozottan koncentrálnod kell, ha magasan képzett gitáros szeretnél lenni. Mind az öt területhez konkrét gyakorlatokat kapsz, részletes videó, kotta/tab és mp3 formájában. A leckékhez pontos leírás, "útvonalterv" készült, így pontosan fogod tudni, hogyan és mit gyakorolj. Regisztrálj most, és kezd el most!

Gitár tanfolyam
Life coach tréning online, offline
http://boldogsagtervezes.hu/coach-kepzesek/

Ha life coach szeretnél lenni, vagy már a kezdő stádiumban vagy, akkor a a legjobb helyen jársz! Online és offline life coach képzéseinket egyaránt ajánlunk. Ha egyelőre csak érdeklődnél, akkor kérd a Coaching Tudástár ingyenes anyagait, melyekben szakcikkeket olvashatsz a life coachingról. Látogass el weboldalunkra, ahol megismerkedhetsz többek közt a KULCS coaching folyamat modellel, melyet Soós Viktória life és business coach alkotott meg, hogy a magyar coachok számára magyar coaching eszköz álljon rendelkezésre.

Life coach tréning online, offline
Profi angol kiejtés elsajátítása online
http://profiangolkiejtes.hu

Az online Accent Mastermind program a hangosan kimondott ismétlésekre épül, amely során az egész beszéded zeneisége változik meg gyökerestül. A videókon anyanyelvi tanárok segítségével javíthatod a kiejtésed, fejlesztheted angoltudásod. Néhány hét alatt igen komoly fejlődést tapasztalhatsz angol kiejtésedben.

Profi angol kiejtés elsajátítása online
Angol nyelvtani összefoglalók és fordítási feladatok
http://angol.ertedmar.hu/

Sok embernek okoz problémát ha magyar mondatokat kell angolra fordítani. Ez nem meglepő, ugyanis kevesebbet gyakoroljuk az angol szövegalkotást, mint például az olvasást. A weboldal azoknak nyújt segítséget, akik a magyarról-angolra való fordítást szeretnék gyakorolni, és emellett érthető leírást olvasni a vonatkozó nyelvtani szabályokról.

Angol nyelvtani összefoglalók és fordítási feladatok
Nonstoptanár online magántanár-közvetítő
http://nonstoptanar.hu/magantanar-online

A Nonstoptanár magántanárközvetítőn online, akár azonnal elérheted a keresett tanárt. SKYPE-on kérhetsz S.O.S. segítséget, legyen szó házi feladatról, beadandóról, zh-ra, vizsgára, érettségire készülésről. A Nonstoptanáron szintezett, tematikus Tudástárat is találsz, jegyzetekkel, puskákkal, prezentációkkal...

Nonstoptanár online magántanár-közvetítő
Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
https://online-matematika.hu/

Online matek - Matematika online korrepetálás, ingyenes matematika oktató videok, gyakorló feladatok általános és középiskolások részére. Érettségire felkészítő online videok, feladatok részletes megoldása és az ahhoz szükséges elmélet gyakorlása. Gyakorolj és tanulj velünk minden nap!

Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
Készíts magadnak profi prezentációt!
http://www.profiprezentacio.hu

Online tanfolyamainkon megtanulhatod, hogy hogyan készítsd magadnak igazán profi prezentációt profi grafikus és méregdrága szoftverek nélkül. Akár a cégedet kell bemutatnod, akár a szakdolgozatodat kell megvédened, akár a kollégákat kell inspirálnod, minden esetben szükséged van egy meggyőző és hiteles prezentációra. A 33 napos ingyenes online tanfolyamunkkal megteheted a kezdő lépéseket.

Készíts magadnak profi prezentációt!
Webáruház készítés e-tananyag
http://webfejlesztes.gtportal.eu/

Elektronikus tananyag amely segítségével elsajátíthatók a webáruház készítéshez szükséges alapismeretek, HTML nyelv alapjaitól, a web programozáson és akadálymentesítésen át, a webáruház üzemeltetésének törvényi hátteréig. A tananyag a szakképzésben és a Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete tehetséggondozó programjaiban került kipróbálásra, de használják főiskolák és egyetemek oktatói és halhatói is.

Webáruház készítés e-tananyag
Analízis oktatás
http://www.analizisoktatas.hu/

Tanuld meg az analízis főbb területeit online ontatóvideók segítségével az analizisoktatas.hu -n A mindent lépésről lépésre elmagyarázó oktatóvideókból megtanulhatod a határértékszámítás, deriválás és integrálszámítás technikáit, felhasználási lehetőségeiket. A magántanári hatékonyságot az analízis oktató oldal pénztárcakímélő áron - egy félévre 5000 forintért - kínálja, de már ingyenes regisztrációval is számos hasznos tartalomhoz hozzáférsz.

Analízis oktatás
Onlinetanár nemzetközi magántanár-közvetítő
https://onlinetanar.hu/index.php

Az Onlinetanáron tanárként és diákként is megtalálod számításodat. Azonnali chat kapcsolatba léphetsz választott tanároddal, felhívást tehetsz közzé az Üzenőfalon, amiről az érintett tanárok automatikus értesítőt kapnak, ami jelentősen növeli esélyeidet. Többszintű keresés és szűrés könnyíti meg választásodat... Tanárként akár 3 nyelven bemutatkozhatsz, idő- és kapcsolatalapú konstrukció közül választhatsz, óradíjaidat az Onlinetanáron át is fogadhatod... Elsőre ennyit, javaslom, fedezd fel az Onlinetanárt!

Onlinetanár nemzetközi magántanár-közvetítő
ADR 1.3 online oktatás (e-learnig)
https://adroktatas.hu

Az ADR 1.3 előírásai szerint minden a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos munkakört ellátó személynek feladatukhoz és felelősségükhöz igazodó képzésben kell részesülniük a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírásokból. Ezt a képzést lehet a honlapon online (e-learning) formában elvégezni.

ADR 1.3 online oktatás (e-learnig)
Magántanár-kereső igényeseknek
https://magantanar.net/

Magántanár vagy? Regisztrálj a Magántanárneten, mi pedig levesszük a válladról a diákkeresés terhét, hogy neked csak azzal kelljen foglalkoznod, amihez a legjobban értesz: a tanítással. A hirdetés minden magántanár számára ingyenes! Regisztrálj most! Magántanárt keresel? Válogass az igényes magántanár profilok között, ahol a tanárok ismertetőin túl korábbi diákjaik ajánlásai is megtalálhatóak, hogy megkönnyítsék a választást. Találd meg a neked legmegfelelőbb magántanárt egyszerűen, gyorsan a Magántanárneten!

Magántanár-kereső igényeseknek
Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
https://nativly.app

Tanulj meg angolul egy kiváló amerikai anyanyelvű tanár segítségével New Yorkból. A Nativly oldalán számos oktatóvideót, több mint 10000 gyakorló feladatot, szókincsfejlesztőt és nyelvtani tippeket is megtalálsz. Az első leckét pedig ingyen kipróbálhatod!

Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 631 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 631 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28923