Országos képzések > Oktatás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országos képzések > 69 weboldal. Kategória leírása:

oktatas.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Oklevel.hu Országos Jelentkezési özpont
Oklevel.hu Országos Jelentkezési özpont
http://www.oklevel.hu/

Az Oklevel.hu elsődleges célja, hogy a felnőttképzés terén a hallgatói jelentkezéseket országosan koordináljuk; egyszerűbbé és népszerűbbé tegyük. Ezzel a társadalom egy a mainál szélesebb körének nyújtunk segítő kezet a felnőttképzés piacán. E tevékenység akkor eredményes, ha mérhetően több hallgatót tudhatunk a segítségünket igénybe vevő cégek, intézmények padsoraiban. Központunk élő adatbank segítségével végzi kiterjedt piaci tevékenységét. Az együttműködő intézmények rendszerünkön keresztül adminisztrálhatják képzéseiket, és fogadhatják az érkező jelentkezéseket. Képzési kínálatunk lefedi a teljes országot, illetve nagy téma és képzési szint választékot kínálunk a képzést keresők részére.

www.oklevel.hu
IOSZIA oktatás Felnőttképzés
IOSZIA oktatás Felnőttképzés
http://www.ioszia.hu

Felnőttképzés a magyar régiókban - OKJ Felnőttképzés, informatikai oktatás és egyéb képzések, nyelvtanfolyamok Kapcsolattartó: Fülöp Henrik E-mail: info@ioszia.hu Tel.: +36-37/301-649

www.ioszia.hu
Nyelvtanulás
Nyelvtanulás
http://www.enys.hu/

Az Európai Nyelvek Stúdiója céges és egyéni nyelvoktatást is vállal, tapasztalt nyelvtanárokkal, modern képzési anyagokkal. A budapesti nyelviskola 1982 óta működik. Fő profil a céges nyelvoktatás.

www.enys.hu
Ingyenes angol tanfolyam
Ingyenes angol tanfolyam
http://www.angolora.info/

Beszédközpontú angol tanfolyam kezdő, középhaladó és haladó szinten angol anyanyelvű misszionáriusoktól az ország több (nagy)városában

www.angolora.info
Országos magántanár-adatbázis - www.magantanulo.hu
Országos magántanár-adatbázis - www.magantanulo.hu
http://www.magantanulo.hu

Keress tanárt vagy jelentkezz tanárnak a www.magantanulo.hu oldalon! Az egész országban, bárhol is laksz, Érted vagyunk!

www.magantanulo.hu
Okj-s és közlekedési képzések országosan-Számalk
Okj-s és közlekedési képzések országosan-Számalk
http://www.tanfolyam-kepzes.hu/

Számalk Szakképzési Központ felnőttképzés országosan. 60 féle tanfolyam közül választhat!

www.tanfolyam-kepzes.hu
Számalk OKJ képzések
Számalk OKJ képzések
http://www.tanfolyamkepzes.hu

Számalk Szakképzési Központ. 100 féle OKJ képzés közül választhat országszerte

www.tanfolyamkepzes.hu
Ingyenes siker tanfolyam - A lelkesedés a siker kulcsa!
Ingyenes siker tanfolyam - A lelkesedés a siker kulcsa!
http://www.sikertervezes.com

A siker Neked is jár! Szeretnél sikeres lenni? Szeretnél többet kihozni magadból? Nem tudod, hogyan motiváld magad, vagy munkatársaid? Látogass el oldalamra, a www.sikertervezes.com-ra, ahol minden kérdésedre választ kapsz!

www.sikertervezes.com
Digitalistananyag.hu
Digitalistananyag.hu
http://www.digitalistananyag.hu/

Digitalistananyag.hu - interaktívtananyag, digitális tananyag, oktatófilmek, drogprevenció, mentálhigiéne, egészségnevelés, oktatás, oktatóanyag CD és DVD filmek széles választékából online rendelhet.

www.digitalistananyag.hu
Kereskedő-boltvezető képzés
Kereskedő-boltvezető képzés
http://www.alacritas.hu/

Kereskedő-boltvezető képzés OKJ tanfolyammal, szuper kedvezményekkel! - Alacritas

www.alacritas.hu
Felsőfokú szakképzés - tandímentesen a KOTK Külgazd Szakközépiskolában
Felsőfokú szakképzés - tandímentesen a KOTK Külgazd Szakközépiskolában
http://www.szki.kotk.hu

A Külgazdasági Szakközépiskolában érettségizett fiatalok tanulhatnak külgazdasági és hozzá kapcsolódó más gazdasági szakmákat, nappali tagozaton, valamint 22 év fölötti felnőttek esti és levelező tagozaton. A felsőfokú szakképzés a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karával és a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karával megkötött megállapodás alapján, az általuk kidolgozott oktatási program szerint folyik.

www.szki.kotk.hu
Minerva90 Pénzügyi és Gazdasági továbbképzés
Minerva90 Pénzügyi és Gazdasági továbbképzés
http://www.minerva90.hu

Minerva90 Kft. – Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági továbbképzés: Másoddiplomás és Tanfolyami képzések indítása Fejér (Székesfehérvár), Győr-Moson-Sopron (Győr), Tolna (Szekszárd), Bács-Kiskun (Kecskemét), Csongrád (Szeged) és Baranya (Pécs) megyékben. Másoddiplomás képzéseink: Pályázati projektmenedzsment szakirányú továbbképzési szak, Pénzügy adó illeték vám szaktanácsadó, Controlling szakközgazdász szak, Mérnök-közgazdász (főiskolai) szak, Vállalkozásgazdálkodási menedzser szak. Tanfolyami képzéseink: Mérlegképes könyvelő, Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakügyintéző, Költségvetési gazdálkodási szakügyintéző, Pénzügyi szakügyintéző, Banki szakügyintéző, Számviteli szakügyintéző.

www.minerva90.hu
Tanárajánló - Magántanár és tananyagajánló
Tanárajánló - Magántanár és tananyagajánló
http://www.tanarajanlo.hu/

Magántanárt keresel? Látogasd meg a Tanárajánlót! Informatív, fényképes adatlapokat találsz az egyes tanárokról, szabad időpontjaik naptárszerű megjelenése megkönnyíti választásodat. Már az adatlapon megtalálod, hol fogad leendő tanárod, illetve, hova hajlandó házhoz menni. Választ kapsz azokra a kérdéseidre, amiket az első telefonbeszélgetés alkalmával szoktál feltenni. És, ha mindez nem elég, körülnézhetsz a viccek, fotók, diákrajzok között. Érezd jól Magad a Tanárajánlón!

www.tanarajanlo.hu
Humánorientáció Kft. Otthonába visszük a szakképzést! - Távoktatás
Humánorientáció Kft. Otthonába visszük a szakképzést! - Távoktatás
http://www.humanorientacio.hu/

Felnőttképzési intézményünk profilja: felnőttképzés távoktatásban és kihelyezett képzésként. Választható képzések: Óvodai dajka (OKJ 31 140 01 0000 00 00) Szociális gondozó és ápoló (OKJ 33 762 01 0010 33 02) Kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ 54 761 02 0010 54 02) Képzéseink zöme távoktatásban valósul meg. Három szálon zajlik az oktatás, szoros kapcsolatot tartunk a hallgatókkal. Szakembereink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Képzéseink OKJ-s vizsgával zárulnak. Eredményes vizsga után Europass igényelhető. Vállalkozó igazolvány kiváltására jogosító szakképesítést adunk. Idő- és pénztakarékos megoldásaink a hallgatói igényeket maximálisan figyelembe veszik. Érdeklődni: 30/74-64-135-ös telefonszámon, vagy e-mailben: info@humanorientacio.hu.

www.humanorientacio.hu
2007 Kapos Felnőttképző Kft.
2007 Kapos Felnőttképző Kft.
http://www.2007kapos.hu/

Magas színvonalú oktatás, felnőttképzés, OKJ- s tanfolyamok az ország egész területén, megfizethető árakon, magasan képzett, tapasztalt oktatókkal! Kínálatunkban megtalálhatók a kéz- lábápoló és műkörömépítő, masszőr, kereskedő, vendéglátó, ingatlanközvetítő, fodrász, egészségügyi és szociális, kozmetikus, lakberendező, virágkötő, idegenforgalmi, becsüs, ECDL és számítógépes, fotós, pénzügyi és nyelvi képzések. Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megkap a képzésekkel kapcsolatban!

www.2007kapos.hu
Előző lap [1] 2 3 4 5 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 688 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 688 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30356