Országos képzések > 3. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országos képzések > 3. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Hegesztő képzés
http://hegesztokepzes.info/

Az utolsó régi OKJ rendszerű tanfolyam. OLCSÓBB, GYORSABB! Kamatmentes részletfizetésre, Országosan! Fém alkatrészeket összeilleszteni nem is olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre tűnik. Egy igazán jó szakember viszont könnyedén elboldogul a hegesztéssel.

Hegesztő képzés
Ápoló asszisztens képzés
http://apoloasszisztenskepzes.info/

Szeret másokon segíteni? Érez magában affinitást, hogy egészségügyben dolgozzon?Az empatikus készsége is adott? Itt az ideje, hogy részese legyen egy egészségügyi teamnek, akár már 7 hónap alatt részletfizetési lehetőséggel! Most minderre lehetőség nyílik az induló Ápoló Asszisztens tanfolyamok keretében. 

Ápoló asszisztens képzés
Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés
http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.com

Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés országszerte: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. A képzéssel betölthető munkakör hivatalos elnevezése: Pénzügyi ügyintéző.

Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés
Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte
http://adotanacsado-kepzes.com

Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte, az alábbi városokban: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. Látogasson el honlapunkra és jelentkezzen Ön is!

Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte
Vendéglátó tanfolyamok
http://www.vendeglato-tanfolyamok.hu/

Vendéglátó képzések, tanfolyamok a felnőttoktatás keretein belül elvégezhetők cégünknél. Jöjjön és tanuljon nálunk szakácsnak, cukrásznak, pincérnek.

Vendéglátó tanfolyamok
Teljes körű matematika korrepetálás
http://www.matektanarok.hu/

Matematika oktatás felsőfokon az egész ország területén. Az oldalon Budapesten és vidéken tanító tanárokat egyaránt lehet találni. Az általános iskolai tanulmányoktól egészen az egyetemi tananyag leadására szakosodott tanárok vannak.

Teljes körű matematika korrepetálás
Oktatás angol nyelven
http://www.angoltanarok.com/

Színvonalas oktatás angolul, az angoltanarok.com-on hirdető tapasztalt tanároktól. Érettségire és különböző vizsgákra is felkészítik a tanulókat. Vannak tanárok, akik egészen kis kortól(óvoda) tanítanak, felnőtt korig.

Oktatás angol nyelven
Német magántanárok minden korosztálynak
http://www.nemettanarok.hu/

A nemettanarok.hu weboldalán mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb és a tanulmányai folytatásához legideálisabb német magántanárt. Minden korosztály talál számára megfelelő tanárt. A tanárok alacsony árakon végzik az oktatást.

Német magántanárok minden korosztálynak
Masszázs tanfolyam
http://www.masszazs-tanfolyam.hu/

Masszázs tanfolyam információs portál segít abban, hogy a szakma iránt érdeklődők megtalálják a városonkénti masszás képzések kínálatát. A Gyógymasszőr képzés mellett, a Svédmasszázs tanfolyam, a Talpmasszázs tanfolyam, illetve a Nyirokmasszázs tanfolyam, melyek a leginkább keresett masszázz képzést nyújtó szolgáltatások kerülnek előtérbe. Mindezek mellett a masszázs képzettséggel rendelkezők számára a továbbtanulási lehetőségekről is könnyen és gyorsan informálódhatnak a szakma iránt érdeklődők.

Masszázs tanfolyam
ELO Cégcsoport - Nyelvi, szakmai és hobbi tanfolyamok
http://www.elo.hu/tanfolyamok?id=823bdc2838b65c126eb33ca2379dbadf

ELO Cégcsoport: Több mint 70 nyelvi, szakmai és hobbi tanfolyam: használható, piacképes tudás akár napi 15 perc tanulás mellett az ELO-val. Képzés szolgáltatással, szaktanári segítséggel egybekötött levelező tanfolyamok, rugalmas időbeosztással, kötöttségek nélkül

ELO Cégcsoport - Nyelvi, szakmai és hobbi tanfolyamok
Webdesign suli
https://webdesignsuli.hu/

A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam nem egy szokványos webdesigner képzés. Online tanfolyam során, a saját otthonodban sajátíthatod el a webdesign szakma csínját- bínját, miközben az oktatói segítséget sem kell nélkülöznöd. Zárt fórumon és chaten folyamatosan tarthatod a kapcsolatot webdesigner oktatóddal. A webdesigner tanfolyam után gyakorlati- és munkalehetőség várja a tehetséges hallgatókat.

Webdesign suli
Tanfolyam.hu - tanfolyam adatbázis
http://www.tanfolyam.hu

Tanfolyamos oldalunkon OKJ-s és nem OKJ-s tanfolyamok széles kínálatából válogathat, valamint a képzésekkel kapcsolatos legfrissebb információkhoz juthat hozzá. Keresőnk segítségével szakma és helyszín szerint is kiválaszthatja az Önnek megfelelő képzést adatbázisunkból, vagy használja gyorskeresőnket. Országos szinten induló képzéseinkre várjuk jelentkezését! Tantermi, távoktatásos és levelező tagozataink közül választhatnak leendő hallgatóink. Legyen Ön is a hallgatónk! Iratkozzon fel tanfolyamos hírlevelünkre, hogy hiteles információkat kaphasson az Önt érdeklő tanfolyamról!

Tanfolyam.hu - tanfolyam adatbázis
Számvitelsuli online
http://szamvitelsuli.com

Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Akár még csak keresgéled a vizsgára való felkészüléshez a lehetőségeket, akár már a vizsgára készülsz – gyakorlatias módon sajátíthatod el a sikeres vizsgához szükséges tudnivalókat! A számvitelsuli tanfolyamon lépésről-lépésre mutatom be, hogyan készülhetsz fel a sikeres számvitel vizsgára, online módon, az internet segítségével, anélkül hogy el kellene menned otthonról. Megszerezheted mindazt a gyakorlati ismeretet, amire a felkészülés során szükséged lesz, és miközben tanulsz, a tudásod is bővül, és válsz egyre magabiztosabbá.

Számvitelsuli online
TB-ügyintéző képzés
http://tb-ugyintezo.com

Miért hasznos a társadalombiztosítási ügyintéző képzés? Mert nemzetgazdaságilag fontos terület. Misem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a képzés megkezdésének feltétele ugyan “csak” érettségi vizsga, de sok adószakértő és könyvelő is elvégzi a képzést.

TB-ügyintéző képzés
Mérlegképes könyvelő továbbképzés
http://www.merlegkepeskreditpontok.hu/kreditpontos-tovabbkepzesek

A Nemzetgazdasági Minisztérium rendeletében meghatározottak szerint Önnek évente 16 mérlegképes könyvelői kreditpontot kell összegyűjtenie. A mérlegképes kreditpontokat az Minisztérium által akkreditált továbbképző intézményeknél gyűjtheti össze, illetve szakmai szervezeti tagság és szakkönyvvásárlás útján növelheti.

Mérlegképes könyvelő továbbképzés
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 655 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 655 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29070