Országos képzések > 4. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országos képzések > 4. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
OKJ Oktatóközpont
http://okjoktatokozpont.hu

Az egész ország területén folyamatosan indítjuk OKJ tanfolyamainkat. Teljes képzés kínálatunkat megtekintheted weboldalunkon, a megadott elérhetőségeken pedig érdeklődhetsz a tanfolyamokkal kapcsolatban. Oldalunkon részletes leírásokat találsz képzéseinkről, illetve arról is tájékozódhatsz, hogy tanfolyamainkat mikor és mely városokban indítjuk. Ha képzéseink közt megtaláltad a számodra megfelelőt, jelentkezhetsz online az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével. Fedezd fel az OKJ tanfolyamaink által kínált lehetőségeket! Legyél a tanulónk és szerezz piacképes szakmát!

OKJ Oktatóközpont
Baleset-vedelem.hu - munkavédelmi oktatás
http://www.baleset-vedelem.hu/munkavedelem.html

A munkavédelmi törvény értelmében a munkavállalóknak a munkavégzés teljes időtartama alatt rendelkezniük kell a munkájukhoz szükséges ismeretekkel, ezeket az ismereteket, pedig munkavédelmi oktatás keretében sajátíthatják el. Az oktatási tematikát nekünk, munkavédelmi szakembernek kell kialakítanunk. Kérjen Ön is árajánlatot és előzze meg a bírságokat!

Baleset-vedelem.hu - munkavédelmi oktatás
Sminktanfolyam országosan
http://sminktanfolyam.info

Ha szeretnél sminkesként szabadon, kreatívan, függetlenül dolgozni, jelentkezz tanfolyamaink valamelyikére és nemzetközi szintű, világbajnok sminkesektől tanulhatod meg a szakma fortélyait.  Egyéni időbeosztásodhoz igazítjuk az órákat, mivel egyéni képzésen veszel részt. Nem csak kezdőknek, de végzett sminkeseknek is tartunk továbbképzést.

Sminktanfolyam országosan
Villanyszerelő képzés
http://villanyszerelokepzes.info/

Villanyszerelő, hogy soha fel se tűnjön a kényelmünk hiánya Az elektromosság olyannyira szerves része életünknek, hogy lassan már csak a hiánya tűnik fel az otthonokban, az irodákban, vagyis a legtöbb helyen a nyugati világban. Ekkor viszont szinte rögtön segítségre van szükség, s míg így működnek a dolgok nélkülözhetetlen szakma a villanyszerelőé.

Villanyszerelő képzés
Biztonsági őr tanfolyam
http://biztonsagiortanfolyam.info/

Szeretne rövid időn belül, jól fizető állást találni? Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz. Biztonsági őr tanfolyamunk évek óta az egyik legnépszerűbb OKJ-s képzésünk. Sikeres vizsgát tett, végzett tanulóink részaránya 99%! Amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez is bizonyítja, vagyonőr oktatásunk, magas színvonalát. A korszerű, aktuális biztonságvédelmi tananyagot, szakképzett előadóink, érthetően, gyakorlati példák bemutatásával adják elő az órák keretében.

Biztonsági őr tanfolyam
Ergonom Munkavédelmi szolgáltató
http://www.ergonom.hu/kepzeseink/2/munkavedelmi-kepviselokepzes

Vállalunk munka és tűzvédelmi oktatásokat cégek számára. Tűzvédelmi szakvizsgáztatást. Munkahelyi elsősegélynyújtó képzést.

Ergonom Munkavédelmi szolgáltató
Közterület felügyelő tanfolyam
http://kozteruletfelugyelotanfolyam.info/

Az utóbbi időben egyre meghatározóbb, a közterület felügyelők ugrásszerűen megnőtt jelenléte a fővárosban, vagy országszerte a nagyobb városokban. Különböző fórumokon, mint például a Tv, vagy a rádió, ahol különféle híradásokban, a média is egyre többször számol be hatékony fellépésükről a közrendet vagy közbiztonságot fenyegető veszélyforrásokkal szemben.

Közterület felügyelő tanfolyam
Hegesztő tanfolyam
http://hegesztotanfolyam.info/

Hasonló jövedelemre szeretne szert tenni, mint az ügyvédek vagy a közgazdászok? Nincs meg a szükséges szakképzettsége hozzá? Forduljon hozzánk bizalommal! OKJ hegesztő képzésünk elvégzése biztos megélhetést garantál az Ön számára. Jelentkezni weblapunkon keresztül tud.

Hegesztő tanfolyam
Nonstoptanár magántanár-közvetítő
http://nonstoptanar.hu

A nonstoptanar.hu oldalán azonnal megtalálod ideális magántanárodat! Hagyományos módon és SKYPE-on át is felveheted a tanárokkal a kapcsolatot. Tudástár vár rád hasznos segédanyagokkal, nyelvtani táblázatokkal. Látogasd meg, és próbáld ki a Nonstoptanárt!

Nonstoptanár magántanár-közvetítő
OKJképzések.hu - OKJ tanfolyamok
http://xn--okjkpzsek-e4ac.hu

Válassz Ingyenes és költségtérítéses nappali és esti OKJ képzéseink Budapesten és vidéken (Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Kecskemét). Ha hétköznap nem érsz rá, mert dolgozol, jelentkezhetsz hétvégi költségtérítéses képzéseinkre is. További részleteket weboldalunkon találsz.

OKJképzések.hu - OKJ tanfolyamok
Melyiktanfolyam.hu
http://melyiktanfolyam.hu/

Tanfolyamok ameddig a szem ellát! Itt tuti meglesz! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy megfelelően segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a megfelelő szakma megtalálásában. Blogunkon az államilag elismert OKJ-s tanfolyamok bemutatása nem teljes körű azonban megpróbálunk kiválasztani olyan képzéseket amelyekkel kapcsolatban a legtöbb érdeklődést kaptuk a korábbi években. A különböző szakmákat adó OKJ-s képzések bemutatását hétről-hétre folyamatosan bővítjük. Az esetleges törvényi változásokról pedig folyamatosan beszámolunk oldalunkon, hogy mindig az aktuális információkat találhassák meg látogatóink. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a felnőttképző cégekkel, képzési ajánlataikat folyamatosan figyeljük, ezért mindenkinek segíteni tudunk megtalálni a számára megfelelő OKJ-s tanfolyamot. Nézz szét nálunk!

Melyiktanfolyam.hu
Gyakorlatorientált OKJ-s Hegesztő tanfolyam több nagyvárosban
http://hegesztotanfolyam.eu/

Szeretnél hegesztőként dolgozni? Akkor nézd meg weboldalunkat! OKJ-s hegesztő tanfolyamaink 9 városban indulnak, munka mellett is elvégezhetőek. Ha olyan iskolát keresel, ahol biztosítják a gyakorlati helyet, és gyakorlatias oktatást nyújtanak, akkor KATT a linkre.

Gyakorlatorientált OKJ-s Hegesztő tanfolyam több nagyvárosban
Fodrász oktatás országosan
https://szepsegvilag.eu/

Prémium fodrász kellék és köröm kiegészítő webshop, ugyanakkor oktatásokat, továbbképzéseket is meghirdetünk, kizárólag szakmai felhasználóknak. Trendek, hajvágás, hajfestés, hajkezelés, szőkítés oktatások.

Fodrász oktatás országosan
Online 1.3 ADR oktatás
https://hiperiontech.hu/hu/oktatas/online-13-adr-oktatas-coats

Magyarországról bárhonnan, bármikor! ADR oktatás az 1.3-as fejezet alapján, mellyen tetszőleges okoseszközről részt lehet venni. Oktatás akár otthonról, a saját laptopján, vagy mobilján. Ezt az online 1.3-as ADR oktatást jelenleg is használjuk, mert a hatóságok elfogadják. Képzés, egyszerű vizsga és a jogszabálynak megfelelő igazolás egyben.

Online 1.3 ADR oktatás
Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
https://kamionsuli.hu/

A Kamionsuli minden kategória oktatásával (B, C, D, C+E) foglalkozik. Valamint egyedüliek vagyunk a piacon, akik nyerges szerelvénnyel is oktatnak. Iskolánk minden olyan szaktanfolyami képzést szervez, amire az árufuvarozás területén szüksége lehet.

Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 655 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 655 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29070