Pest megye > 2. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pest megye > 2. oldal > 28 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Budai Gitáriskola
http://budaigitariskola.hu

A Budai Gitáriskola kedvező árakon, remek tanárokkal várja a gitározni vágyó tanulókat.

Budai Gitáriskola
Esküvőszervező tanfolyam
http://www.eskuvoszervezokepzes.hu/

Esküvőszervező tanfolyam - A legprofibb esküvői team előadásában. Esküvőszervező szeretnél lenni? Képzésünk hozzásegít, hogy elsajátítsd e szép szakmát. Oktatóink tapasztalt esküvő szervezők, valamint az esküvői szakma jeles képviselői: fodrász, fényképész, étterem tulajdonos, vőfély, dekoratőr, dj, zenész, fotós, videós, anyakönyvvezető. Jelentkezz tanfolyamunkra és indíts az itt megszerzett szaktudással saját vállalkozást. Regisztrálj honlapunkon: www.eskuvoszervezokepzes.hu

Esküvőszervező tanfolyam
ZiTi Autósiskola
http://www.ziti.hu/

A gyáli Ziti Kft. által üzemeltetett autósiskolában kedvező áron, gyorsan, megbízható oktatók mellett sajátíthatja el a vezetés fortélyait, nemcsak autóra, de traktorra, buszra, teherautóra, és motorra is!

ZiTi Autósiskola
Folyamatfejlesztési képzés és coaching
http://www.folyamatfejlesztes.hu/folyamatfejlesztesi-kepzes-es-coaching-a-gy ...

Coaching programunkat azon cégeknek ajánljuk, akik belső folyamatfejlesztési szakembert kívánnak kiképezni. A tréning elvégzésével a coaching szakaszban szakembereink útmutatásai mellett a gyakorlatban alkalmazzák a tanult ismereteket, képzéseket és workshopokat is tartanak. A valóban alkalmas belső szakemberek képzésének ugyanis, ez a leghatékonyabb módja! Tréningjeink mindegyikénél a tapasztalati tanulás elvét alkalmazzuk, célunk, hogy a résztvevők azonnal alkalmazható ismereteket szerezzenek! Ez nem költői túlzás! Ez számunkra a gyakorlat. A részletekért látogasson el honlapunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Folyamatfejlesztési képzés és coaching
Engi Klári korisuli
http://engikorisuli.weebly.com/

Szeretettel várjuk a korcsolyázni vágyó gyerekeket a Pólus Centerben Engi Klári vezetésével.

Engi Klári korisuli
Kozmetikai testkezelési képzés
http://crossbody.hu/testkezelesi-kepzes/

A testkezelési piacon egyedülálló új képzési formát indítottunk kozmetikusok részére. A képzésen elektrokozmetikai gépes testkezelés mellett, speciális mozgásprogramot oktatunk. Az oktatás mellett egy különleges eszközparkkal is gazdagodig a résztvevő, ami mellé teljes marketing támogatást és tanácsadást is kapnak a végzett hallgató.

Kozmetikai testkezelési képzés
Matektanár
http://matektanar.shp.hu/hpc/web.php?a=matektanar&o=oktato_csomagok_SpGM

Mi az, amivel a magán matematika órán meg lehet szerettetni a gyermekkel a tantárgyat? Első lépésként az ingyenes szintfelméréssel képet kapok a diák tárgyi tudásáról, a matekhoz való viszonyáról. Komplex óráim nem csupán a matematikatanításra terjednek ki, hanem legalább ilyen fontossággal bír megállapítani, és feloldani azokat a gátló tényezőket, amelyek megbénítják a gyermeket a matek láttán. Ehhez természetesen biztosítani kell a folyamatos sikerélményt, melyet a tudásszinthez mért feladatok megoldása szolgáltat. A pozitív visszajelzés az önbizalom erősödés alapja, melyek meghozzák a kívánt eredményt.

Matektanár
Mesterképző Szakközépiskola
http://mesterkepzo.eu

A Mesterképző Szakközépiskola a tankötelezettségen túli fiataloknak kínál remek oktatási rendszereket és szakképzéseket kiváló árakon.

Mesterképző Szakközépiskola
Értékesítő képzés a jobb eredményekért
http://www.a-concept.hu/ertekesitesi-trening

A-Concept Kft. által tartott értékesítő képzések elvégzése után, mindenki garantáltan profi lesz az eladás terén. Kiváló szakemberek által tartott előadások és tréningek a legjobb eredmények elérése érdekében vannak megtartva. Képzett coach tartja az előadást, melyeken időpont egyeztetést követően mindenki részt vehet.

Értékesítő képzés a jobb eredményekért
Nemzetközi Matematika Iskola, Budaörs
http://www.2plus2.hu

Cégünk egy olyan oktatóközpont, amely délutáni órákat tart 3-19 éves gyerekeknek. Óráinkat a legkülönbözőbb képességű diákoknak ajánljuk – a tehetségeseknek, illetve a le-lemaradozóknak egyaránt. Egy olyan speciális, lengyel matematikusok által felépített és kitapasztalt rendszert alkalmazva tanítjuk a diákokat, ami a rendszerességet kombinálja minden tanuló személyes megközelítésével, megszólításával. A 2+2 Matematika Iskolában tartott foglalkozások egyediek, vezetésük eltér a más ehhez hasonló helyeken tartott óráktól. Tanáraink minden tanulót az ő egyéni látásmódját figyelembe véve oktatja. Első magyarországi 2plus2 Matematika Iskolánk címe: Budaörs, Szabadság út 63.

Nemzetközi Matematika Iskola, Budaörs
Méte-munkavédelmi képzés, oktatás
http://www.mete-munkavedelem.hu/

Cégünk teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújt. Vállaljuk elsősegély nyújtó személy képzést is. Segítségünkkel akár néhány óra alatt elsajátíthatja a képzés anyagát, valamint a képzettség időszakos megújítását nyomon követjük.

Méte-munkavédelmi képzés, oktatás
Fejlesztés Monoron, gyógypedagógiai terapeuta
http://fejlesztesmonor.hu

Gyógypedagógus-tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár vagyok. Szakvizsgámat pedagógiai terapeuta szakirányon szereztem. Alapvégzettségem szerint, több mint 10 éve foglalkozom komplex gyógypedagógiai fejlesztéssel és diagnosztikával. Tanulásban akadályozott, különböző részképesség-zavarokkal küzdő, diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás és tanulási nehézséggel küzdő, 6-16 éves tanulók egyéni és kiscsoportos (2-3 fős) részképesség-fejlesztése, és vizsgálatok végzése.

Fejlesztés Monoron, gyógypedagógiai terapeuta
Klíma szerelő OKJ tanfolyam és vizsga
http://kepzes.hidra.hu/felnottkepzes/okj-kepzes/klima

HIDRA Felnőttképző Központ Kft. - Többek között a klíma és légkondicionáló berendezések szereléséhez és javításához szükséges OKJ végzettség megszerzésében, az OKJ vizsga megszervezésében áll partnereink szolgálatára. A megszerzett képzettség(ek) birtokában Ön jogosulttá válhat kis és nagy teljesítményű légkondicionáló berendezések telepítésére és karbantartására.

Klíma szerelő OKJ tanfolyam és vizsga
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 631 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 631 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28923