Tolna megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tolna megye > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Invet Consulting Kft.
http://www.inventconsulting.hu/

Invet Consulting Kft.honlapja.

Invet Consulting Kft.
Műköröm tanfolyam OKJ-s Szekszárd
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam OKJ-s Szekszárd
Táltos Iskola
http://www.taltos-iskola.hu

Táltos Általános Iskola oldala, mely bemutatja a Táltos Iskola oktatási programját, nevelési elveit, telephelyeit, gimnáziumi szintű képzéseit.

Táltos Iskola
Tir Suli Bt.
http://www.tolna.net/~tirsuli/

Szekszárdi Autósiskola honlapja.

Tir Suli Bt.
Kozmetikus tanfolyam és képzés Szekszárd
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=szekszard

Kozmetikus tanfolyamunk a kozmetikus szakma iránt érdeklődőknek, részére indítjuk, mely OKJ bizonyítványt ad. Kozmetikus képzéseink: smink tanfolyam kezdőtől a profi szintig, Henna festés. Az OKJ kozmetikus tanfolyamot mindenkinek ajánljuk, akit érdekel a szépségipar, szeretne egy jó szakmát a kezében tudni és a tanfolyam elvégzésével OKJ bizonítványhoz jutni.

Kozmetikus tanfolyam és képzés Szekszárd
OKJ-s Kéz- és lábápoló műkörömépítő képzés
http://www.nailprof.hu

A szakképzéssel államilag elismert OKJ szakmunkásbizonyítvány szerezhetõ. Képzésünkön elsajátíthatja a szakma minden fontos mozzanatát, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten. Cégünk vizsgagaranciát biztosít! Képzésünk limitált csoportlétszámmal folyik (max. 15 fő). Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, a tanfolyam elvégzésével olyan tudás birtokosa lehet, aminek segítségével sikeresen építheti karrierjét bárhol az országban, vagy akár külföldön is. Legfõbb célunk, hogy valós, és magasszintû tudással rendelkezzen minden végzõs hallgatónk, biztosítva ezzel szakmai sikerét. AZOK A HALLGATÓK AKIK 2010. JÚLIUS 15.-IG JELENTKEZNEK, EGÉSZ NAPOS DÍSZÍTÕ TOVÁBBKÉPZÉST KAPNAK AJÁNDÉKBA!

OKJ-s Kéz- és lábápoló műkörömépítő képzés
Műkörömépítő tanfolyam Szekszárd
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Szekszárd Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: 7100 Szekszárd, Tartsay u. 10. Irodaház. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Szekszárd
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 696 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 696 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30366