A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Oldal leírása:
WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...

KERESS ITT
Gyűjteményünkben 770 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!oktatas.wyw.hu


Hirdetés
A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
A Boszi-Suli Tündérboszorkány Tanoda
http://nevedbenasorsod.hu/boszi-sulik

A Boszi-Suli, az Önkibontakoztatás és az előrehaladás minden alapját tartalmazza, kezdve az önismerettel - az egészségtől, a spiritualitástól a pénzig. Egy iránymutatás, amely nem egy meghatározott utat mutat, hanem hagyja, hogy megtaláld az egyéni utadat – és ezzel át tudd alakítani az életedet.

nevedbenasorsod.hu
A horvát nyelviskola
A horvát nyelviskola
http://www.horvatnyelviskola.hu/

Horvát és szerb nyelv oktatása Budapesten és vidéken, tantermi vagy online módon.

www.horvatnyelviskola.hu
A motoros jogosítványról
A motoros jogosítványról
http://motoros-jogositvany.hu/

A motorozás jelentette élményt csak azok érezhetik át, akiknek a nyeregben már volt szerencséjük megízlelni a szabadság mámorító érzését, s átélték az Ember és Gép között létrejövő különleges kapcsolatot, amilyet egyetlen más közlekedési eszköz sem nyújt. A motorozás beindítja az emberi szervezet bonyolult biokémiai folyamatait, amelyeknek terméke egy titokzatos anyag – az adrenalin. Nem tagadjuk, a megfelelő tudás hiányában a motorozás veszélyes is lehet, de ha a motoros jogosítvány megszerzése során tisztában vagyunk ezzel, akkor megfelelő felelősségtudattal és odafigyeléssel ez a veszély minimálisra csökkenthető.

motoros-jogositvany.hu
A szövegírás művészete
A szövegírás művészete
http://www.szovegirasszisztema.com/

Ingyenes Sales Szövegírás Tanfolyam! Jelentkezz ingyenes tanfolyamunkra, és megtudhatod, hogyan írj olyan szöveget, ami ELAD! Látogass el honlapunkra, add meg az adataidat, és már kezdődhet is az online tanfolyam! A videós oktatóprogramból megtudhatod, hogyan írj a weboldaladra olyan értékesítési szöveget, ami ELAD és folyamatosan hozza a megrendeléseket számodra a nap 24 órájában!

www.szovegirasszisztema.com
A Tanár Úr - vállalati képzések
A Tanár Úr - vállalati képzések
http://www.atanarur.hu

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül válogathat tréner, coach, új vezető, marketing és reklámszervező, mediátor képzéseink, valamint továbbképzéseink széles kínálatából. A vállalati belső tréner képzés célja, hogy elérhető áron megismertessük a tréneri szakma alapjait leendő vállalati trénerekkel, oktatással foglalkozó szakemberekkel. Továbbképzéseinken pedig megismerkedhetnek a vezetői protokollal, elsajátíthatják az értekezletek, tárgyalások hatékony lebonyolításának művészetét, és részt vehetnek vezetői munkajogi továbbképzéseinken is.

www.atanarur.hu
A.B.A. - Fotósképzés
A.B.A. - Fotósképzés
http://www.fotoskepzes.hu

Oktatásaink folyamán olyan mélységű elméleti, és gyakorlati tudásra tesznek szert hallgatóink, amellyel nem csak megalapozzák, hanem el is sajátítják a fényképezés tudományának egy jelentős részét. Képzésünk folyamán kiemelt hangsúlyt fektetünk a különböző szinteknek megfelelő gyakorlati oktatásra. Tanfolyamaink keretén belül korlátozott a hallgatói létszám, ezért mindenki választ kaphat egyedi kérdéseire, oktatásunk interaktív! Kinek ajánljuk tanfolyamainkat? Mindazoknak, akik szeretnék az eddig szerzett tapasztalataikat (újságok, Internet) összefoglalni. Akik szeretnének egy kicsit mélyebbre ásni a fotográfia világában. Akit érdekel a portréfotózás, a természetfotózás, a rendezvényfotózás, az esküvőfotózás, ill. akik szeretnének eljutni egy fotó stúdióba, de eddig még nem volt rá alkalmuk.

www.fotoskepzes.hu
Accentus Nelyviskola
Accentus Nelyviskola
http://www.accentus.hu/

Accentus Nyelviskola weboldala.

www.accentus.hu
Adobe Diákszoftver
Adobe Diákszoftver
http://www.legalo.eu/hu/adobe.html

A video2brain video-tréningek vezető szolgáltatója az önállóan meghatározott, hely- és médiafüggetlen tanulás terén. A video2brain szemináriumok újdonságai a személyes tréning metodikáját, hatékonyságát, örömét és sikerét bárhol elérhetővé, és a LEGALO-nak és az olcsóbb verzióknak köszönhetően különösen diákoknak, hallgatóknak és tanároknak is megszerezhetővé teszik. A szaktudás gyakorlatból a gyakorlat számára történő közvetítése miatt a video2brain tanulásban érdekelteket támogat különböző területekről, hogy a professzionális és személyes tudást bővíteni és elmélyíteni lehessen. A video2brain-szemináriumokat olyan emberek használják, akik gyors és komplikálatlan módon szeretnének bizonyos témákról, technológiákról és metódusokról megtudni. A LEGALO Webshop az Ön első kapcsolattartója a video2brain licenckódok megvásárlásában diákok, hallgatók és tanárok számára.

www.legalo.eu
Adó, Pénzügy, Számvitel
Adó, Pénzügy, Számvitel
http://www.samling.hu/ado_penzugy_szamvitel?utm_source=adopenzugyszamvitel20 ...

A Sämling 1989 óta legmarkánsabban az adó-pénzügy-számvitel oktatásaival, továbbképzéseivel, konferenciáival vált ismertté a mostanáig csaknem 30000 résztvevő, hallgató előtt, akik mintegy tízezer intézménytől, vállalattól vettek részt programjainkon. Többéves együttműködési kapcsolatot építettünk ki olyan külföldi oktatási intézményekkel, melyeknek nemzetközileg elfogadott bizonyítványát tudjuk

www.samling.hu
Adótanácsadó képzés a főváros szívében
Adótanácsadó képzés a főváros szívében
http://adotanacsado-kepzes.hu/

A VII. kerületben a Blaha Lujza térnél szakképzett oktatókkal, saját vizsgaszervezéssel várja az adótanácsadó képzésre jelentkezőket a SOTER-Line Oktatási Központ.

adotanacsado-kepzes.hu
Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte
Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte
http://adotanacsado-kepzes.com

Adótanácsadó képzés és tanfolyam országszerte, az alábbi városokban: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. Látogasson el honlapunkra és jelentkezzen Ön is!

adotanacsado-kepzes.com
Akadémia Lovasiskola
Akadémia Lovasiskola
http://www.lovaglas-ponilovaglas-lovastabor.hu

Lovaglás Budapest Lovaglás, pónilovaglás, tereplovaglás és lovastábor Budapest XVII. kerület Város erdejében. Kapcsolódjon ki az Akadémia Lovas Iskolában. Lovas iskolánk Budapesten a X. és a XVII. kerületet találkozásánál fekszik a Városi erdőben. Elsősorban lovaglás oktatásával, gyermekek póni lovaglás oktatásával, tereplovaglással és sport lovas oktatással foglalkozunk. A lovarda területén található egy halas tó, amelynek élővilága megnyugtatja a hozzánk kilátogatókat. Kirándulás és kerékpározási lehetőség a körülöttünk lévő erdőben lehetséges. Babalovaglás is elérhető nálunk, mert a pónilovak a legkisebb mérettől a legnagyobbig állnak rendelkezésre. Felnőtt lovas oktatás magas színvonalon történik nálunk és a lovaink nagyon nyugodtak. Rendszeresen szerepel a lovas túra is a repertoárunkban. A lovas túra mindig jó hangulatú és a biztonságos lovainknak köszönhetően mindig élményekkel teli. A rendszeres lovasok 6 alkalmas lovas bérlet alatt kedvezményben részesülhetnek. 06209122024

www.lovaglas-ponilovaglas-lovastabor.hu
Akadémikus Kozmetikus Iskola Szeged (tanfolyam, Okj-s)
Akadémikus Kozmetikus Iskola Szeged (tanfolyam, Okj-s)
http://www.attractivcenter.hu

Képzésünk túlmutat egy tanfolyam jellegén. A legmagasabb szintű kozmetikusi ismereteket adjuk át tanulóinknak az alapokon kívül megannyi modern és újszerű eljárás oktatásával. Elegáns gyakorlati helyünkön tanulóink szakoktató segítségével, egymáson és modellen gyakorolva megtanulnak mindent, amit egy elit kozmetikusnak tudnia kell. Amit a 14 hónapos elméleti és gyakorlati képzés során biztosítunk: Akadémikus Kozmetikus Iskola- Magas elméleti és gyakorlati óraszám (1300 óra) - Az alapokon kívüli számos szakmai, hi-tech, valamint holisztikus ismereti tanóra (lsd. Tantárgyak) - Különleges arc-, és testkezelések oktatása - Arc- és test elektrokozmetikai készülékek gyakorlati alkalmazása - A szakmai fejlődést segítő előadások sorozata - OKJ-s bizonyítvány, nemzetközi Europass bizonyítvány, valamint további 5 tanúsítvány - Az általunk forgalmazott professzionális olasz Dibi és Olos termékcsalád márkakozmetikusi képzése

www.attractivcenter.hu
Akkreditált tananyag webáruház - digitális és interaktív tananyagok
Akkreditált tananyag webáruház - digitális és interaktív tananyagok
http://www.akkreditalttananyag.hu

Digitális és akkreditált tananyagra lenne szüksége? Szeretné, ha diákjai egy interaktív felületen sajátíthatnák el az ismereteket? Az akkreditált tananyag webáruházban minden szükséges eszközt megvásárolhat. Biológia, földrajz, kémia, környezetismeret, magyar, matematika, fizika és történelem tananyagok kiemelkedő választéka várja. Tananyagainkat attól függően is megvásárolhatják, hogy hány számítógépen szeretnék futtatni őket. Keressék fel webáruházunkat és válogassanak kiemelkedő akkreditált tananyag kínálatunkból.

www.akkreditalttananyag.hu
Albasoft Training Oktatóközpont
Albasoft Training Oktatóközpont
http://www.albaszoft.hu/

Albasoft Oktatóközpont oktatási és szoftverkereskedelmi oldala.

www.albaszoft.hu
Alfa Kapos
Alfa Kapos
http://www.alfakapos.hu

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamok oldala.

www.alfakapos.hu
Alfa Kapos Képző Központ Kft.
Alfa Kapos Képző Központ Kft.
http://alfakapos.hu/

Tanfolyamok és felnőttképzés, magas színvonalon, megfizethető árakon, kiválóan képzett nagy tapasztalatú oktatókkal!

alfakapos.hu
ALFA Nyelvstúdió
ALFA Nyelvstúdió
http://www.alfanyelvstudio.hu

Az Alfa Nyelviskola több mint 15 éve áll ügyfelei rendelkezésére. Egyedi, igazán hatásos oktatási program. Kis csoportos, beszédcentrikus oktatás. Tanfolyamok széles választéka, fordítás, tolmácsolás. A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagja.

www.alfanyelvstudio.hu
Alma nyelviskola
Alma nyelviskola
http://www.almanyelviskola.hu/

Nyelvtanfolyamok oldala.

www.almanyelviskola.hu
Almafa gyerekház Solymár
Almafa gyerekház Solymár
http://www.almafasolymar.hu/

A solymári Almafa gyerekház gyermekfejlesztő és megőrző szolgáltatásokat nyújt, valamint kismamáknak tornákkal és egyéb foglalkozásokkal szolgálunk. Látogassa meg weboldalunkat a részletes információkért, és látogasson meg minket solymári gyerekházunkban!

www.almafasolymar.hu
Alternatív nyelvtanulás
Alternatív nyelvtanulás
http://www.agyturbo.eu/

Még soha nem volt ilyen könnyű a nyelvtanulás! Tanuljon angolul és németül a XXI. sz. technikájával.

www.agyturbo.eu
Alveola Kozmetikai Tanfolyamok kezdőknek és Profiknak
Alveola Kozmetikai Tanfolyamok kezdőknek és Profiknak
http://www.alveola.hu/tanfolyamok.html

Az Alveola Kft kozmetikai tanfolyamai alap smink, profi továbbképző, mikrodermabráziós, termékfelhasználási tanfolyamokat kínálnak.

www.alveola.hu
Angol e-Egyetem
Angol e-Egyetem
http://www.angole-egyetem.hu

Online angol nyelviskola. Angol nyelvtanfolyamok minden szinten kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Cégeknek blended-learning program.

www.angole-egyetem.hu
Angol Gyorstalpaló
Angol Gyorstalpaló
http://www.nyelvtanfolyamangol.hu/

Nyelvtanfolyam angol, Angol Gyorstalpaló. Ha úgy van rá szüksége, akár 1 hónap alatt egy egyszerű, de annál hatékonyabb módszerrel használható szinten megtanul beszélni angolul. Ha nem szeret órákra járni, mert jobban kedveli az otthoni, egyéni tanulást, akkor próbálja ki módszerünket.

www.nyelvtanfolyamangol.hu
Angol magántanár - Király Mónika
Angol magántanár - Király Mónika
http://monika236.tripod.com

Király Mónika - Angol magántanár Budapesten. Angol tanulás hatékonyan, barátságos légkörben, kedves és türelmes angol tanár segítségével. Érdekes, változatos órák. Legyen élmény az angol nyelvtanulás! Az oldalon nyelvtanulók számára ingyenesen használható feladatok, nyelvi játékok. Nyelvvizsgára készülőknek angol nyelvvizsga tesztek általános és üzleti angol nyelv változatban.

monika236.tripod.com
Angol nyelvi coaching, üzleti kommunikációs tréningek
Angol nyelvi coaching, üzleti kommunikációs tréningek
http://uzletikommunikacio.hu/

Professzionális angol nyelvi coaching: állásinterjú tréning, hatékony prezentáció, meeting, tárgyalástechnika, business English. Azoknak ajánlom, akik mindennapi feladataik elvégzéséhez magas szintű nyelvtudásra szeretnének szert tenni. A nyelvi coaching gyakorlatorientált, on-the-job feladatmegoldás, a legszükségesebb nyelvi készségfejlesztésre koncentrál, valós munkaszituációkra, a napi feladatok közös megoldására épít. Így gyors látványos fejlődés érhető el a dinamikus órák során. Ingyenes bemutatóóra és online oktatási lehetőség. Szaknyelvi tréningek: Marketing, Pénzügy és számvitel.

uzletikommunikacio.hu
Angol nyelviskola Budapesten
Angol nyelviskola Budapesten
http://angolnyelviskola.honlap.hu

Nehezen jegyzed meg a szavakat, vagy csak a beszélgetés vége után jutnak az eszedbe? Állandóan magadban kell fordítani azt, amit mondani akarsz, vagy amit mások mondanak neked? Nyelvtani problémáid vannak? Félsz megszólalni? Nehezen megy az angol nyelv tanulása? Nem tudsz megszólalni, pedig elméletben tudod, hogyan kéne? Főleg az anyanyelvűekkel? Ezek nagyon gyakori problémák, tanfolyamainkon mi tudunk segíteni! A módszer, amit használunk és alkalmazunk nagyon sikeresnek bizonyult az elmúlt években. Úgy tanulod, mint ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Ahogy óráról órára haladunk, a beszédgyakorlatok segítségével fokozatosan érezni fogod a fejlődést. Különlegessége ennek a módszernek, hogy az órán használt szavakat, nyelvtani szabályokat könnyen fogod tudni használni a párbeszédek során. Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek.

angolnyelviskola.honlap.hu
Angol nyelviskola Érd - New Traditoin
Angol nyelviskola Érd - New Traditoin
http://www.newtradition.hu

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.

www.newtradition.hu
Angol nyelvoktatás Budapesten
Angol nyelvoktatás Budapesten
http://www.angolnyelviskolabudapest.hu

Azzal a céllal hoztuk létre ezt az oktatási vállalkozást, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a világ legtermészetesebb nyelvtanulási módszerét. Mottónk: az önfeledt tanulás a hatékony tanulás. Az ember természetes tanulási folyamatára építünk! Úgy tanulunk ahogy az anyanyelvet is elsajátítottuk. Budapesti nyelviskolánk mindenki számára megfizethető angol nyelvtanfolyamokat biztosít, nincsenek felesleges költségek, a cégvezető is tanár. A diák egyéni igényeihez maximálisan igazodunk, nyelvtanfolyamainkat hozzájuk alakítjuk. Angol nyelvóráinkon életből vett szituációkkal tanulunk, az életre és nyelvvizsgára is felkészítünk.

www.angolnyelviskolabudapest.hu
Angol nyelvtanfolyam
Angol nyelvtanfolyam
http://www.amerikaiintezet.hu/nyelvtanfolyam

Végzős vagy, és szeretnél nyelvvizsgát szerezni? Bármit is szeretnél, mi tudunk neked segíteni. Mit tehet az amerikaiintézet.hu érted? Nem csak a fiataloknak, hanem az idősebb korosztálynak is biztosítunk továbbképzési lehetőségeket. Tanulj angolul intézetünkben. Kollégáink segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az idegen nyelvet. Minőségi képzésünk a biztosíték arra, hogy az amerikai intézetben valós angoltudást szerzel.

www.amerikaiintezet.hu
Angol nyelvtanfolyam ajánló
Angol nyelvtanfolyam ajánló
http://www.angolnyelvtanfolyam.com

Ha céljaid vannak az angol nyelvvel, és szeretnéd megtalálni a legjobb angol nyelvtanfolyamot, akkor jó helyen jársz. Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segítségével megtalálhatod a számodra leghatékonyabb angol nyelvtanfolyamot Budapesten! Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

www.angolnyelvtanfolyam.com
Angol nyelvtanfolyam egyéni órarendben
Angol nyelvtanfolyam egyéni órarendben
http://www.behappynyelviskola.hu/angol_nyelvtanfolyam

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet, és saját tanulási tempódban tanulhatsz nyitva tartási időnkben - kötetlenül.

www.behappynyelviskola.hu
Angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskoalában
Angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskoalában
http://www.inter-lingua-nyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyam/

100 órás normál és intenzív angol nyelvtanfolyam Inter-Lingua nyelviskolában, Budapest belvárosában. Minden szintű angol nyelvtanfolyam mellé ingyenes 25 órás kommunikációs tréning. Az Inter-Lingua Nyelviskola ingyenes tankönyveket biztosít angol nyelvtanfolyam hallgatói számára. Címünk: 1075 Budapest, Károly krt. 3a, magas fsz. kapukód: 22 kulcs 3852 (csak 18 óra után szükséges). E-mail címünk: interlingua.nyelviskola@gmail.com Telefonszámunk: 06 (70) 307-97-89 Recepciónk nyitvatartása: hétfőtől - péntekig: 08:00-20:00 óráig, szombaton 08:00-13:00 óráig

www.inter-lingua-nyelviskola.hu
Angol nyelvtani összefoglalók és fordítási feladatok
Angol nyelvtani összefoglalók és fordítási feladatok
http://angol.ertedmar.hu/

Sok embernek okoz problémát ha magyar mondatokat kell angolra fordítani. Ez nem meglepő, ugyanis kevesebbet gyakoroljuk az angol szövegalkotást, mint például az olvasást. A weboldal azoknak nyújt segítséget, akik a magyarról-angolra való fordítást szeretnék gyakorolni, és emellett érthető leírást olvasni a vonatkozó nyelvtani szabályokról.

angol.ertedmar.hu
Angol tanár budapest
Angol tanár budapest
http://nemetangol.hu

Angol, német oktatás a belvárosban, életkortól függetlenül. Több éves tapasztalattal rendelkező magántanár.

nemetangol.hu
Angol tanár kereső
Angol tanár kereső
http://www.myenglishteacher.eu/hu/

Szükséged lenne egy jó angol tanárra, mert vizsgára készülsz? Esetleg olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol elengedhetetlen az angol nyelvtudás? Ha igazán profi angol magántanártól szeretnéd elsajátítani az angol nyelvet, vagy csak szeretnél magasabb szintű tudásra szert tenni, mi tudjuk a megoldást. A MyEnglishTeacher.eu-n összehozzuk az angolul tanulni vágyókat az angol tanárokkal. Angol tanárkeresőnk segítségével pillanatok alatt találhatsz magadnak jó angol tanárt.

www.myenglishteacher.eu
Angoltanárral könnyebb a nyelvtanulás
Angoltanárral könnyebb a nyelvtanulás
http://www.tanuljangolt.hu/

Angoltanár, Önnek is megtaníthatja az angol nyelvet, felkészíti Önt akár nyelvvizsgára is, ha arra van szüksége. Valamint üzleti angol nyelvben is tud segíteni. Nézze meg weboldalát, s kezdje el Ön is az angol nyelvtanulást.

www.tanuljangolt.hu
Anzsé Bt.
Anzsé Bt.
http://www.harangtorony.hu/

Anzsé Bt.Ingatlanközvetítő és felnőtképző tanfolyamok.

www.harangtorony.hu
Apex online virtuális tanterem
Apex online virtuális tanterem
http://www.online-oktatas-tanfolyam.hu/

Spóroljon velünk! Tanuljon otthonról élőben egy speciális, online oktatásra kifejlesztett szoftver segítségével! Újdonság, hogy a bejelentkezett tanulók és tanárok egy virtuális tanteremben tanulnak majd, ahol látják és hallják egymást. Egy képzeletbeli táblán (valóságban a monitoron) szinte minden megjeleníthető lesz a legegyszerűbb feliratoktól, akár egy mozgó flash alapú ábráig vagy filmbejátszásig.

www.online-oktatas-tanfolyam.hu
Aqua Oktatási Studio
Aqua Oktatási Studio
http://www.aquaoktatas.hu/

Építőipari,épületgépészeti tanfolyamok.

www.aquaoktatas.hu

Hirdetés


Aktív linkek: 770 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 33844