Top 40 legújabb link > Oktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Coach képzések, tanfolyamok
http://www.aaacoach.hu/

Coach képzéseinket elsősorban azok számára ajánljuk, aki szeretnek emberekkel foglalkozni, esetleg már most is ilyen foglalkozásuk van például pedagógusok, családsegítők és szeretnék tovább fejleszteni a saját személyiségüket és ebben másokat is szívesen támogatnak. Választhatnak life coach vagy business coach képzéseinkből. A life coach tanfolyamon a mindennapi életben való jobb boldogulást sajátíthatják el a résztvevők a business coach tanfolyamokon pedig az üzleti életben való nagyobb sikerek eléréséhez vezető utat mutatjuk meg. A coach képzés árakról és további részletekről weboldalunkon talál további információt.

Coach képzések, tanfolyamok
Méte-munkavédelmi képzés, oktatás
http://www.mete-munkavedelem.hu/

Cégünk teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújt. Vállaljuk elsősegély nyújtó személy képzést is. Segítségünkkel akár néhány óra alatt elsajátíthatja a képzés anyagát, valamint a képzettség időszakos megújítását nyomon követjük.

Méte-munkavédelmi képzés, oktatás
Kamionsuli Kft. - Gépkezelő tanfolyamok
http://gepkezelotanfolyamok.hu/

Szeretne a gépkezeléshez szükséges valamilyen szakképesítést, illetve jogosítványt szerezni? A Kamionsuli Kft. lehetőséget kínál Önnek arra, hogy mindezt egy helyen megszerezhesse. OKJ-s képzéseink során lehetősége van megszerezni a kívánt szakképesítést, majd pedig ezt követően a gépkezeléshez szükséges jogosítványt is megszerezheti. Az új szabályozások értelmében a jogosítvány, illetve a szüksége szakképesítés együttesen jogosít csak fel gépkezelésre. Tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk. A részletekért és további információkért látogasson el honlapunkra! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Kamionsuli Kft. - Gépkezelő tanfolyamok
Masszázs tanfolyam
http://www.masszazs-tanfolyam.hu/

Masszázs tanfolyam információs portál segít abban, hogy a szakma iránt érdeklődők megtalálják a városonkénti masszás képzések kínálatát. A Gyógymasszőr képzés mellett, a Svédmasszázs tanfolyam, a Talpmasszázs tanfolyam, illetve a Nyirokmasszázs tanfolyam, melyek a leginkább keresett masszázz képzést nyújtó szolgáltatások kerülnek előtérbe. Mindezek mellett a masszázs képzettséggel rendelkezők számára a továbbtanulási lehetőségekről is könnyen és gyorsan informálódhatnak a szakma iránt érdeklődők.

Masszázs tanfolyam
Reiki mester tanfolyam Budán
http://www.reikitanfolyamok.com/tanfolyami-idopontok/reiki-mester-tanfolyamok/

A reiki mester tanfolyam elvégzése után újabb rezgésszint emelkedés történik. A tanfolyamot nem a szokásos módon tartom. Különleges élményben részesül a tanfolyam elvégzésekor. Spirituális utakat járunk be, majd letisztult energiákkal tőrünk vissza és történik meg a beavatás.

Reiki mester tanfolyam Budán
Viva Oriental - Hastáncoktatás
http://www.has.hu/

Mindig is vonzotta az egzotikus hastánc rejtelme? Szeretné magát kipróbálni? A fővárosban található Viva Oriental Hastánciskola erre nyújt lehetőséget. Felkészült oktatókkal és jó hangulattal várjuk kedves érdeklődőinket!

Viva Oriental - Hastáncoktatás
Aupairfect - au pair és babysitter képzés
http://aupairfect.hu/training/Aupair/

Az au pair programban résztvevő fiatalok a feladataik nagy része gyermekekkel kapcsolatos, ezért speciális képzésben vehetsz részt, melynek része a babysitter képzés. Ilyen alapvető ismeretek megszerzése után a családok könnyebben bízzák az au pair-re gyermeküket. A tréning elvégzésével gondoskodó, megbízható, szakmailag hozzáértő au pair / babysitter válik majd belőled. Nem csak a kisgyermekekkel tanulsz meg bánni, hanem a szüleikkel is képes leszel hatékonyan kommunikálni.

Aupairfect - au pair és babysitter képzés
Melyiktanfolyam.hu
http://melyiktanfolyam.hu/

Tanfolyamok ameddig a szem ellát! Itt tuti meglesz! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy megfelelően segítsük az OKJ-s tanfolyamot keresőket a megfelelő szakma megtalálásában. Blogunkon az államilag elismert OKJ-s tanfolyamok bemutatása nem teljes körű azonban megpróbálunk kiválasztani olyan képzéseket amelyekkel kapcsolatban a legtöbb érdeklődést kaptuk a korábbi években. A különböző szakmákat adó OKJ-s képzések bemutatását hétről-hétre folyamatosan bővítjük. Az esetleges törvényi változásokról pedig folyamatosan beszámolunk oldalunkon, hogy mindig az aktuális információkat találhassák meg látogatóink. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a felnőttképző cégekkel, képzési ajánlataikat folyamatosan figyeljük, ezért mindenkinek segíteni tudunk megtalálni a számára megfelelő OKJ-s tanfolyamot. Nézz szét nálunk!

Melyiktanfolyam.hu
Tőzsdeguru, cél a rendszeres tőzsdei jövedelem elérése
http://tozsdeguru.com

Ma már egyre többen próbálnak megismerkedni a tőzsdék csavaros világával. Sajnos nem mindenkinek sikerül a kereskedéseiből profitálni. Itt a legfőbb ok, hogy az emberek felkészületlenül és kiforrott stratégia nélkül próbálkoznak a kereskedéssel. A tőzsdeguru célkitűzése, hogy az oktatásain részt vevők egy konzisztens jól kidolgozott rendszert kapjanak a kezükbe, amivel lehetővé válik a rendszeres jövedelem és tőkenövelés elérése a tőzsdei kereskedés folyamán.

Tőzsdeguru, cél a rendszeres tőzsdei jövedelem elérése
Csoportos olasz nyelvtanfolyamok - STUDIO ITALIA Olasz nyelviskola
http://olasznyelviskola.studioitalia.hu/csoportos_olasz_nyelvtanfolyamok

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Csoportos olasz nyelvtanfolyamok - STUDIO ITALIA Olasz nyelviskola
Online német
http://www.reformdeutsch.com

Szeretne folyékonyan beszélni németül? Online gyakorlófeladatokkal szeretné tökéletesíteni nyelvtudását? Kérdése van a német nyelv tanulásával kapcsolatban? A ReformDeutsch Oktatási és Módszertani Központ nemzetközi tanári csapata német nyelvtanulást biztosít webkamerákon keresztül online. A tanórákon beszélni tanul velünk és mindezt rugalmas időpontokban. Az első pillanattól kezdve csak németül beszél, mintha külföldön lenne! Beszédközpontú módszerünk és sajátfejlesztésű tananyagunknak köszönhetően bármi megtanulhat németül beszélni és mindezt házi feladatok nélkül a nyelv aktív gyakorlásával. Egyéni, két- és háromfős csoportokban tanulhat velünk hétfőtől péntekig.

Online német
Lenkó autós iskola
http://lenkoautossuli.hu/

Lenkó autós iskola Miskolc! B és A kategóriás jogosítvány Miskolcon! Kresz tanfolyam megszerzése akár már online is! Jogosítvány megszerzése Miskolc és Miskolc környékén élőknek a Lenkó autós iskola segítségével!

Lenkó autós iskola
Csodavilág magánbölcsőde 3. kerület
http://www.csodavilagbolcsi.hu/

Magánbölcsőde, magánóvoda és a 3. kerületben, saját tornateremmel, melyben a testi nevelés sokoldalú megvalósítására van lehetőségünk. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a gyerekek egészségét, melynek érdekében intézményünkben sószobát hoztunk létre, ami segít az alsó- és felső légúti betegségek megelőzésében, a krupp, asztma, allergia tüneteinek enyhítésében.

Csodavilág magánbölcsőde 3. kerület
Tuti magántanár közvetítő - országos magántanár-adatbázis
http://www.tutimagantanar.hu

Országos magántanár-adatbázis a TUTI magántanár-közvetítőn: www.tutimagantanar.hu Ingyenes, egyszerű, gyors tanárkeresés. Magántanár vagy? Regisztrálj a weboldalon, ha tanítványokat szeretnél: www.tutimagantanar.hu

Tuti magántanár közvetítő - országos magántanár-adatbázis
Fuvinfo Iroda Kft. - GKI tanfolyamok
http://www.fuvinfoiroda.hu/

A FUVINFO Iroda Kft. fő tevékenységi körébe tartozik a különböző gépjárművezetői, gépkezelői és vállalkozói tanfolyamok szervezése, valamint a gépjármű üzemeltetéssel kapcsolatos szaktanácsadás. Aktuális, induló tanfolyamainkról, valamint árainkról weboldalunkon tájékozódhat. Mindezek mellett tachográfokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleink részére, úgy mint a tachográf korongok kiértékelése, a tachográfokkal kapcsolatos tudnivalók oktatása vagy a digitális tachográf oktatócsomagunk. Bővebb információkért és szolgáltatásaink részleteiért keresse fel honlapunkat! Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén.

Fuvinfo Iroda Kft. - GKI tanfolyamok
Stop Autósiskola Bt. - Autós oktatás Szegeden
http://www.stopautosiskola.hu/

Szeretné megszerezni jogosítványát autóra vagy motorra? A Stop Autósikola lehetőséget kínál Önnek erre. Szegedi autósiskolánkban az elméleti és gyakorlati oktatás során elsajátíthatja a vezetés fortélyait. A klasszikus tantermi oktatás mellett lehetőséget biztosítunk az e-learning képzésen való részvételre, valamint vizsgázásra. Motoros jogosítvány kapcsán a tanulók felkészülését segíti egy motor szimulátor, melynek segítségével gyakorolható a vezetés. Tekintse meg weblapunkat és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről, kínálatunkról. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Stop Autósiskola Bt. - Autós oktatás Szegeden
Fotó Spektrum Kft. - Fotótanfolyam
http://www.digitalisfototanfolyam.hu/

Cégünk, a Fotó Spektrum Kft. digitális és filmes fotótanfolyamok szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Ha szeretné elsajátítani a fotózás minden csínját-bínját, akkor nálunk jó helyen jár! Látogassa meg oldalunkat a részletekért!

Fotó Spektrum Kft. - Fotótanfolyam
Kozmetikus képzés szuper áron!
http://www.kalcsu.hu/kozmetikus-kepzesek

Magas színvonalú kozmetikus képzéseink garantálják, hogy a tiéd legyen a környék vezető szépségszalonja. A KALCSU COSMETICS neve garancia a legújabb trendeket követő, piacképes tudásra, ami kézzelfogható versenyelőnyt jelent a számodra. Kozmetikus tanfolyamainkon elsajátíthatod a legújabb kozmetikai eljárásokat, anti-aging-módszereket, sminktetováló-, mezoterápiás, sminkárnyékolási és szálazott szemöldök technikákat. A KALCSU COSMETICS-től olyan tudást kapsz, ami minden tekintetben korszerű, és ami a vendégeidet is elégedetté fogja tenni.

Kozmetikus képzés szuper áron!
Points of you képzés
http://points-of-you.hu/

Points of you tréning, oktatás coachoknak, terapeutáknak, pszichológusoknak. Egész napos tréning, amely során laza formában tanulható meg a Coaching game használata, és széleskörű alkalmazása.Sajátítsátok el a points of you egyedi módszerét.

Points of you képzés
Lean Six Sigma oktatás nemcsak mérnököknek
http://www.cashflownavigator.hu/

Strukturált problémamegoldó eljárások és eszközök gyakorlatorientált oktatása profi Lean Six Sigma szakértőkkel Nyugat Magyarországon és Budapesten. Olvassa hírlevelünket, Lean Six Sigma esettanulmányainkat, blog bejegyzéseinket!

Lean Six Sigma oktatás nemcsak mérnököknek
Webprogramozó OKJ-s tanfolyam
http://informatikaikepzesek.hu/internetes-alkalmazasfejleszto-okj-kepzes/

Szoftverfejlesztőként szeretnél profi informatikai tudást megszerezni? Ha a következő startupos vállalkozó szeretnél lenni, jelentkezz a webprogramozó informatikai OKJ képzésre! A budapesti képzés már 3 hónap alatt is elvégezhető, akár részletfizetéssel is. Számítógépes képzéseinken olyan tudásra tehetsz szert, melyet akár máris készpénzre válthatsz. Több kínálat lesz a munkaerőpiacon és magasabb fizetésed lehet. További részleteket oldalunkon találsz.

Webprogramozó OKJ-s tanfolyam
Lovasoktatás Debrecen mellett, csodás környezetben
http://www.mikepercsi-lovaspark.hu/

A Debrecen melletti, festői szépségű lovasparkban a szakszerű lovasoktatás mellett kirándulhat is, így teljesen feltöltődhet. Hideg- és melegvérű lovak, pónik várják, amelyek tanulásra és hobbilovaglásra is alkalmasak, képzett oktatóink segítenek lovagolni tanulni. A lovaglás képességének elmélyítésére van lehetőség a nyaranta megrendezett lovastáborainkban. A gyerekek lovastáborban hasznosan tölthetik a nyarat. A lovaspark gyönyörű környezetében lovaglás előtt, után és közben kirándulni, bográcsozni is lehet.

Lovasoktatás Debrecen mellett, csodás környezetben
Indygo-Coaching
http://indygo-coaching.hu/

Képezze tovább magát, vagy csapatát az Indygo Coaching-nál - felnőttképzések Budapesten. Számos tréninget, tanfolyamot kínálunk, amelynek segítségével rengeteget fejlődhet. Ezeket mind az élet számos területén és munkahelyén is kamatoztatni tudja. Tréningjeink: kommunikációs tréningek, karriert támogató tréningek, értékesítési tréningek és még sok más képzést kínálunk Ön vagy cége számára.

Indygo-Coaching
Nemzetközi Matematika Iskola, Budaörs
http://www.2plus2.hu

Cégünk egy olyan oktatóközpont, amely délutáni órákat tart 3-19 éves gyerekeknek. Óráinkat a legkülönbözőbb képességű diákoknak ajánljuk – a tehetségeseknek, illetve a le-lemaradozóknak egyaránt. Egy olyan speciális, lengyel matematikusok által felépített és kitapasztalt rendszert alkalmazva tanítjuk a diákokat, ami a rendszerességet kombinálja minden tanuló személyes megközelítésével, megszólításával. A 2+2 Matematika Iskolában tartott foglalkozások egyediek, vezetésük eltér a más ehhez hasonló helyeken tartott óráktól. Tanáraink minden tanulót az ő egyéni látásmódját figyelembe véve oktatja. Első magyarországi 2plus2 Matematika Iskolánk címe: Budaörs, Szabadság út 63.

Nemzetközi Matematika Iskola, Budaörs
Készíts magadnak profi prezentációt!
http://www.profiprezentacio.hu

Online tanfolyamainkon megtanulhatod, hogy hogyan készítsd magadnak igazán profi prezentációt profi grafikus és méregdrága szoftverek nélkül. Akár a cégedet kell bemutatnod, akár a szakdolgozatodat kell megvédened, akár a kollégákat kell inspirálnod, minden esetben szükséged van egy meggyőző és hiteles prezentációra. A 33 napos ingyenes online tanfolyamunkkal megteheted a kezdő lépéseket.

Készíts magadnak profi prezentációt!
Captains Tengeri Vitorlás és Hajóvezető Képző Központ
http://www.captains.hu/tanfolyamok/

Captains Hajóvezető Képző Központ több jogosítvány típust is kínál azoknak, akik a hajó, yacht vezetés tudományát el szeretnék sajátítani, illetve jogosítvánnyal szeretnének rendelkezni. Bevezető tanfolyamunkat kezdő matrózoknak ajánljuk, itt elsajátíthatod az alapokat, majd tovább léphetsz tengeri hajóvezető B, C kategóriába, majd hajóparancsnok is válhat belőled.

Captains Tengeri Vitorlás és Hajóvezető Képző Központ
Barista, kávészakértő, képzés
http://espressoshop.hu/barista-tanfolyam-illy-kaveszakerto-kepzes

Mindig is szeretted volna kipróbálni, milyen baristának lenni? Akkor ez a tanfolyam Neked szól! A Barista tanfolyamot mindazoknak ajánljuk akik vendéglátós szakmában dolgoznak, vendéglátóhelyet terveznek nyitni vagy azt vezetnek, nyitni vagy már azt vezetnek, a kávékészítést és fogyasztást szakmájuknak tekintik, vagy ínyenc kávéfogyasztók, akik a kávé cserjétől a csészéig teljes egészében szeretnék ismerni a kávé kalandos útját. Gyere, és legyél a kávékészítés mestere!

Barista, kávészakértő, képzés
Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
http://www.matek-online.hu

Online matek - Matematika online korrepetálás, ingyenes matematika oktató videok, gyakorló feladatok általános és középiskolások részére. Érettségire felkészítő online videok, feladatok részletes megoldása és az ahhoz szükséges elmélet gyakorlása. Gyakorolj és tanulj velünk minden nap!

Online matek korrepetálás 5-12. osztály!
Ovis, kisiskolás úszásoktatás, családi hangulatban Nagytarcsán
http://kisfokababauszas.hu/ovis-uszas

Kisfóka babaúszás csapata szeretettel várja a víz kedvelőit. Több 45 perces szigorúan kis csoport létszámú csecsemőúszás, ovis úszás, kisiskolás úszás személyre szabott oktatása indul. Helyszínünkön kellemes meleg és 8 pelenkázó, játéksarok várja a kicsiket. Felnőttek addig igénybe vehetik egyéb szoKisfóka babaúszás csapata szeretettel várja a víz kedvelőit. Több szigorúan kis csoport létszámú csecsemőúszás, ovis úszás, kisiskolás úszás személyre szabott oktatása indul. Helyszínünkön kellemes meleg és 8 pelenkázó, játéksarok várja a kicsiket. Felnőttek addig igénybe vehetik egyéb szolgáltatásainkat. Szeretettel várjuk Önöket és gyermeküket foglalkozásainkon!

Ovis, kisiskolás úszásoktatás, családi hangulatban Nagytarcsán
B kategóriás jogosítvány Szombathelyen
http://www.netcarjogsi.hu/kepzesek/9/b-kategorias-jogositvany

Jogosítványt szeretnél? Jelentkezz hozzánk! Mindenféle típusú járművezetői engedély, motor és személyautó jogosítvány Szombathelyen és az Észak-Dunántúl nagyvárosaiban a NeTcar Autósiskolától. Engedd, hogy szakmailag felkészült oktatói gárdánk, hatóságilag akkreditált e-learning tananyagunk és segítőkész munkatársaink élménnyé tegyék neked a vezetést! Folyamatosan változó akciók, sok kedvezmény, felelősségteljes csapat. Teherautó, busz, pótkocsi? Ha vezetni szeretnél, válaszd a NeTcar Autósiskolát!

B kategóriás jogosítvány Szombathelyen
Theta Healing Tanfolyamok
http://thetahealinganahita.hu/hu/theta_healing_tanfolyam

Úgy érzed, hogy az életed nem a megfelelő irányba halad? Érzed, hogy változásra van szükséged, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Mi tudjuk, hogy mire van szükséged. Az Anahita Jóga és Szellemi Központ a ThetaHealing oktatásával foglalkozik, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az önfejlesztő technikát, hogy előrelépjenek és pozitív változást hozzanak létre életükben. Nálunk megtanulod, hogy lehet könnyen és egyszerűen elengedni és lecserélni a negatív érzéseket pozitív és támogató érzésekre, ami által kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb leszel. Gyere és tarts velünk!

Theta Healing Tanfolyamok
Online angol tanulás - beszeljangolul.com
http://beszeljangolul.com/

Hallás alapján elsajátítható online angol tanulás. Az online angol tanulás megkönnyítése érdekében rengeteg videót töltök fel, többféle témakörben a blogra. Ez egy tökéletesen más online angol tanulási forma, mint amilyenekkel eddig találkozhattál és garantálom, hogy mérföldekkel hatékonyabb.

Online angol tanulás - beszeljangolul.com
USIS.me - Egyetemi tanulmányok információs rendszere
http://studyuniversity.info/

Egy magyar fejlesztésű, érdekeltségű oldal. Az oldalon külföldi egyetemeket és főiskolákat gyűjti össze kereshető és összehasonlítható formában. Keresési lehetőségek mindenre kiterjednek, pl: ár, jelentkezési idő, képzések típusa fajtája, stb.. Továbbá segítséget nyújt a kiválasztott egyetemekre történő bejutásra személyes tanácsadás keretében. Így a felhasználónak egyszerűen lehet jelentkezni.

USIS.me - Egyetemi tanulmányok információs rendszere
C kategóriás jogosítvány, CE kategóriás tanfolyam, GKI képzés
http://www.c-kategoria.hu

C kategóriát, CE kategóriát és a fuvarozáshoz szükséges GKI tanfolyamot is elvégezheted a Majsai Autósiskolában. Iskolánk Budapesten, könnyen megközelíthető központi helyen található a 3-as Metro Ecseri úti állomásánál. Pontos cím: 1098 Budapest, Dési Huber u.7. Telefon: 06/20/944-9114, 06/1/280-5327. Email: info@majsai.hu. Nyitvatartás: minden hétköznap 09:00.-17:00. Tanfolyamokat egész évben folyamatosan indítunk, de lehetőség van e-learning rendszerű otthoni tanulásra is. A Majsai Autósiskola 25 éve alakult, ez idő alatt több ezer hallgatónk tett sikeres vizsgát. Érdemes ellátogatni honlapunkra, mert az iskola a tehergépkocsis, nehézpótkocsis és árufuvarozó tanfolyamokon kívül sok más egyéb tanfolyamot is indít, mindenki megtalálhatja a Neki megfelelőt.

C kategóriás jogosítvány, CE kategóriás tanfolyam, GKI képzés
Webler Oktatóstúdió - informatika képzések Budapesten
http://webler.hu/index.php

A Webler Oktatóstúdióban Budapest központjában kínálunk magas színvonalú számítástechnikai képzéseket profi oktatókkal. Kínálatunkban megtalálhatók programozó, grafikus, rendszergazda és számítógép kezelő tanfolyamok is. Tanóráink változatos időpontokban, hallgatónk igényeihez is alkalmazkodva zajlanak.

Webler Oktatóstúdió - informatika képzések Budapesten
Jogosítvány autóra és motorra Budapesten
http://www.fordulatjogositvany.hu/

Motoros és autós oktatásokon is részt lehet venni a Fordulat Autósiskola jóvoltából Budapesten. A jogosítvány megszerzése kedvezményes áron lehetséges az iskolában. Hibátlan járműveken történik az oktatás, hozzáértő, kiválóan képzett oktatókkal. A motorokat később a jogosítvánnyal rendelkezők bérbe is vehetik.

Jogosítvány autóra és motorra Budapesten
Önismereti tréningek online
http://leleksziget.hu

Az online önismereti tréningjeink hatékony gyakorlati módszerei az alábbi területeken vezetnek végig: párkapcsolatok, családi konfliktusok, szülőkkel való kapcsolat, magánélet, anyagi helyzet, önbizalom növelés. Az önfejlesztő tananyagokat otthonról, kényelmesen végezheted el, és konzultációs lehetőséget is biztosítunk.

Önismereti tréningek online
Angol nyelvtanfolyamok Békéscsabán
http://bekescsaba.bonusnyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyamok

Békéscsabán is felkereshető a Bonus Nyelviskola. Az idegen nyelveket képzett oktatók tanítják, több szinten is. A képzéseken egyénileg is részt lehet venni, valamint több fajta képzési formák közül is lehet választani. Első sorban angolul, de németül, spanyolul, franciául, olaszul és oroszul is lehet tanulni náluk, már évek óta.

Angol nyelvtanfolyamok Békéscsabán
Tanuljon önismeretet - Life coaching Miskolc
http://lifecoach1.hu

Szeretné megtanulni végre hogyan terelheti életét a helyes kerékvágásba? Hollenda Zsolt miskolci life coach segít, ha a szándék és a hajlandóság is megvan. Megtanítom Önt arra, hogyan lehet magabiztos, és hogyan tűzhet ki célokat. Onnantól kezdve már csak Önön múlik, hogy eredményes lesz-e a life coaching.

Tanuljon önismeretet - Life coaching Miskolc
Yakandoo masszázs tanfolyam
http://masszazstanfolyam.net/

A Yakandoo masszazs tanfolyam többéves szakmai, oktatói tapasztalattal várja a tanulni vágyókat. Több fajta masszázs technikát sajátíthatnak el a jelentkezők, rövid idő alatt. Kezdőknek és haladóknak is hasznos tudást nyújt. A masszazstanfolyam.net oldalon részletes leírást, online jelentkezési lapot is találhatunk. A tanfolyam helyszíne Budapesten a Frangepán utcában található.

Yakandoo masszázs tanfolyam
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 688 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 688 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30362