Top 40 legújabb link > Oktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga
https://valmar-munkavedelem.hu/index.php/home/tuzvedelem

Cégünk, a Válent Munkavédelmi, Tűzvédelmi Tanácsadó Bt. teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújt cégek és egyéni vállalkozások számára. Tűzvédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítés kedvező áron, nagy tapasztalattal és szakértelemmel. Tegye biztonságossá munkahelyét velünk!

Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga
Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
https://www.grofroberta.hu/iskolai-elokeszito-feladatok-nagycsoportos-ovodas ...

Az iskolaelőkészítő foglalkozások rendszerint nagycsoportos óvodás korban kezdődnek el. A beszédkészség, a térben való tájékozódás, térirányok ismerete, az alak, forma, nagyság felismerése lényeges az olvasás és írás megtanulásához. Az óvodai iskolára való felkészítés sok szülő számára nem elégséges, ezért rendszeresen fejlesztő szakemberekhez viszik a gyermekeket. Gróf Roberta 12 gyógypedagógusi háttérrel készen áll átadni minden fontos információt a szülőknek, ami a sikeres iskolakezdéshez kell. Iskolai előkészítő feladatok nagycsoportos óvodásoknak és szülőknek online vagy hagyományos formában és még sok más hasznos szolgáltatás.

Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
Iskolai előkészítő óvodásoknak
https://mothergoose.hu/magunkrol-maganovodankrol/iskolai-elokeszito

A Mother Goose alapítványi óvoda a 12. kerületben megbízható választás minden szülő számára, ha szeretné, hogy gyermeke családias légkörben, gyerekközpontú közegben, zöldövezetben, kiemelt figyelmet kapva sajátítsa el az iskolához szükséges ismereteket, játszva és tanulva, egyéni fejlesztéssel.

Iskolai előkészítő óvodásoknak
Matek Dzsungel
http://matekdzsungel.hu

Egy igazi matek dzsungel, csak és kizárólag gyerekek számára, akik tanulni akarnak és fejlődni! A számolás ezentúl gyerekjáték lesz, ahogy a gimis felvételitől sem kell tartanod ezek után! Iratkozz be hozzánk!

Matek Dzsungel
Zseni Matek matek oktatás
http://zsenimatek.hu

Matek oktatás mindenkinek, aki zseni szeretne lenni matekból - általános iskolás korúaktól egészen a felnőtt korosztályig bezáróan. Tanulj te is matekot velünk, és szeresd meg a legjobb tantárgyat, amit csak létezik!

Zseni Matek matek oktatás
Profi felkészítő.NET
https://profifelkeszito.net

Professzionális felkészítő tanfolyamok mindenkinek, aki tanulni és fejlődni szeretne. Miből szeretnél készülni? Matematikából, fizikából, esetleg történelemből, magyarból? Akkor nálunk mindenképp megtalálod majd a helyed!

Profi felkészítő.NET
Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
http://happytimetanciskola.hu/

A Happy-Time Tánciskola egy 2016-ban alakult tánciskola, mely főleg latin táncok, show-táncok és moderntánc oktatásával foglalkozik. Egyediségüket az adja, hogy nem csak a gyermekeknek biztosít táncolási illetve mozgási lehetőséget, hanem a felnőtt érdeklődőknek is. Így az érdeklődőket 4 éves kortól egészen az örökifjakig várja. Gyermek táncoktatásukban a hagyományos latin és standardtáncok mellett minden csoport egyedülállóan ismerkedik a moderntáncokkal illetve a show és revütáncokkal. Felnőttek számára tornázást, társastáncolást, a pár nélküli hölgyeknek latin és standardtáncolást sajátíthatnak el bulis hangulatban. Ezen kívül Debrecenben egyedülállóan a hölgyek itt tudnak megismerkedni a burlesque tánccal is. Helyszín: Debrecen, Miklós utca 36. Órák pedig hétfőtől péntekig 16.30-tól 20.00-ig vannak. Bizonyos csoportok pedig hétvégén is várják a táncoslábú jelentkezőket.

Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
Klingz - Online oktatási platform
https://klingz.io/

Ha eddig nem találtad meg a tökéletes platformot az online oktatáshoz, akkor próbáld ki ingyen az első magyar fejlesztésű szoftvert, a Klingz-t. Itt egy felületen tudsz órát tartani, tesztet iratni, tananyagot megosztani. Használd ezt a következő órádon!

Klingz - Online oktatási platform
Olcsó autósiskola Budapest - Villám Jogsi
http://www.villamjogsi.hu/

Szerezz jogosítványt néhány hét alatt, akár online formában végzett KRESZ tanfolyammal! Érdemes figyelni időszakos akcióinkat, kedvezményes árú tanfolyamainkat. Válaszd a Villám Jogsi Autósiskolát, szerezz B, C, vagy D kategóriás jogosítványt, vagy motor jogosítványt gyorsan, kedvező árakon.

Olcsó autósiskola Budapest - Villám Jogsi
Online spanyol nyelvtanfolyam
http://www.euro-nyelviskola.hu/spanyol-nyelvtanfolyam.html

Az Euro Nyelviskolában hagyományos tantermi, és online formában is megtanulhatod a választott nyelvet: angol, német, francia, olasz, spanyol tanfolyamok különböző intenzitású kurzusokon! Tanulj nyelvet, töltsd ki szintfelmérőnket, és jelentkezz kedvező árú, vidám hangulatú tanfolyamaink egyikére!

Online spanyol nyelvtanfolyam
Személy- és árufuvarozás szakmai tanfolyamok
https://szakmaitanfolyamok.hu/

Tudta Ön, hogy ha most szeretne betörni a fuvarozói piacra akár a személyszállítás, akár az árufuvarozás területén, mindezt kizárólag vállalkozói szaktanfolyami képesítéssel tudja csak megtenni? És arról értesült már, hogy ha már működő vállalkozást vezet, akkor 10 évente szükséges megújítania az alkalmasságát igazoló bizonyítványát? Akkor tanfolyamaink pont Önnek szólnak!

Személy- és árufuvarozás szakmai tanfolyamok
Jogosítványt szeretne? Válasszon bennünket!
https://kategoriasjogsi.hu/

Hogy miért pont a Kamionsuli? Mert egyedüliek vagyunk a piacon, akik nyerges szerelvénnyel oktatnak, valamint profi csapattal, saját oktatójárművekkel rendelkezünk. Jogosítványt szeretne? Ne tévessze meg a Kamionsuli elnevezés, minden kategória oktatásával foglalkozunk!

Jogosítványt szeretne? Válasszon bennünket!
Tanulj webfejlesztést (HTML, CSS) online
https://webiskola.hu/

Weboldalunkon teljesen ingyen tanulhatsz weboldalfejlesztést. A webprogramozás magyar nyelven és online folyik. Megtanulhatod a HTML nyelvet és a CSS-t is használni tananyagainkon keresztül. Még csak regisztráció sem szükséges hozzá.

Tanulj webfejlesztést (HTML, CSS) online
Munkavédelmi oktatás online
https://hiperiontech.hu/hu/oktatas/online-munkavedelmi-oktatas-ankel

A munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai munkába álláskor, munkahely, munkakör megváltozásakor, új munkaeszköz esetén, új technológia bevezetésekor elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel. Ez az online munkavédelmi oktatás alkalmas e kötelezettség jogszabályoknak megfelelő teljesítésére.

Munkavédelmi oktatás online
Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
https://kamionsuli.hu/

A Kamionsuli minden kategória oktatásával (B, C, D, C+E) foglalkozik. Valamint egyedüliek vagyunk a piacon, akik nyerges szerelvénnyel is oktatnak. Iskolánk minden olyan szaktanfolyami képzést szervez, amire az árufuvarozás területén szüksége lehet.

Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
Egész évben vállalok magán táncórákat
http://www.rubindance.hu

Budapesten és környékén magán táncóra lehetőség. Érdeklőni lehet a 0620 3444575- számon Krekuska Ferenc Tánctanárnál. Báltermi táncok, divattáncok, versenytáncok, iskolai szallagavatóra felkészítés. Ne hagyd ki a lehetőséget!

Egész évben vállalok magán táncórákat
Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
http://geniuszplusz.hu/kereskedelem-marketing-vendeglatas/pincer-tanfolyam

A Géniusz Plusz Oktatási Kft. által szervezett tanfolyamok elvégzése után minden tanulónk piacképes tudás birtokában kezdheti meg pályafutását. Akkreditált felnőttképzési intézményként célunk olyan szakemberek képzése, akik területükön magabiztosan, magas szakmai ismeretekkel képesek elhelyezkedni.

Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
HRsiker
https://hrsiker.hu/

A HRsiker vállalati képzéseivel, vezetői kommuikációs tréningjeivel, anyagaival, szervezetfejlesztési módszerével megszünteti a dezintegrációt, kezeli a krízishelyzeteket, előrelendíti a cég fejlődését.

HRsiker
Informatika tanár - Daróczi Zsolt
http://infotanar.info/

Daróczi Zsolt vagyok, okleveles informatika tanár és programtervező informatikus. 2015-ben diplomáztam a Nyíregyházi Egyetem TTIK Programtervő informatikus szakán. A másoddiplomámat 2019-ben szereztem a mesterképzésen informatika-testnevelés szakon. Informatika tanítás tapasztalataim főként általános iskolából, gimnáziumból és felnőttoktatásból származnak. Iskolarendszerű oktatásban 5-12. osztályos tanulókat tanítok. Felnőttképzés keretében az IKER1 és IKER2 informatikai oktatásban veszek részt. Lendületes, naprakész és a digitális trendekkel lépést tartó ambiciózus tanár. Vállalok személyre szabott magánórákat, akár online formában is. Részletekért keressen bizalommal, az alábbi elérhetőségen! Daróczi Zsolt

Informatika tanár - Daróczi Zsolt
Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
https://nativly.app

Tanulj meg angolul egy kiváló amerikai anyanyelvű tanár segítségével New Yorkból. A Nativly oldalán számos oktatóvideót, több mint 10000 gyakorló feladatot, szókincsfejlesztőt és nyelvtani tippeket is megtalálsz. Az első leckét pedig ingyen kipróbálhatod!

Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
Úszásoktatás Debrecen
https://uszas-oktatas-debrecen.hu/

Az úszásoktatás fontosságáról, arról, hogy mindenki számára nagyon fontos megtanulni úszni senkit sem kell meggyőzni. A legalkalmasabb időpont erre a gyermekkor, hiszen ekkor még kevés a félelemérzet a vízzel kapcsolatosan és minden könnyen megtanulható. A gyermek úszásoktatás legfontosabb eleme a vízhez szoktatás. A gyermek élvezze a vizet, szeressen benne lenni és ne feladatnak tekintse az úszást, hanem örömét lelje benne. Az egyik fontos eleme még az úszásoktatásnak a kitartás és erre nem csupán a gyermek részéről van szükség, hanem a szülői oldal is fontos. A szülő érezze át a fontosságát az úszni tudásnak és ne sajnálja az időt és a költségeket a gyermeke úszni tanulására. A gyermekkorban megszerzett tudás elévülhetetlen, bármennyi idő is telik el a tudás megmarad. A szülő nyugodtabban engedheti el a gyermeket táborozni, barátokkal a strandra vagy viheti el vízpartra nyaralni ha magabiztos úszás tudással rendelkezik.

Úszásoktatás Debrecen
Magántanár-kereső igényeseknek
https://magantanar.net/

Magántanár vagy? Regisztrálj a Magántanárneten, mi pedig levesszük a válladról a diákkeresés terhét, hogy neked csak azzal kelljen foglalkoznod, amihez a legjobban értesz: a tanítással. A hirdetés minden magántanár számára ingyenes! Regisztrálj most! Magántanárt keresel? Válogass az igényes magántanár profilok között, ahol a tanárok ismertetőin túl korábbi diákjaik ajánlásai is megtalálhatóak, hogy megkönnyítsék a választást. Találd meg a neked legmegfelelőbb magántanárt egyszerűen, gyorsan a Magántanárneten!

Magántanár-kereső igényeseknek
Online 1.3 ADR oktatás
https://hiperiontech.hu/hu/oktatas/online-13-adr-oktatas-coats

Magyarországról bárhonnan, bármikor! ADR oktatás az 1.3-as fejezet alapján, mellyen tetszőleges okoseszközről részt lehet venni. Oktatás akár otthonról, a saját laptopján, vagy mobilján. Ezt az online 1.3-as ADR oktatást jelenleg is használjuk, mert a hatóságok elfogadják. Képzés, egyszerű vizsga és a jogszabálynak megfelelő igazolás egyben.

Online 1.3 ADR oktatás
Szuperjogsi autós iskola
https://shop.szuperjogsi.hu

A Szuperjogsi autós iskola már több 100 tanulójának biztosított tudást a kresz vizsgához és a biztonságos közlekedéshez. Évek óta tartott tantermi oktatás után most lehetőséged van a KRESZ vizsgára online felkészülni. A sikeres KRESZ vizsga után pedig válaszhatsz egy igazán odafigyelőé és gyakorlott oktatót, akár manuális akár automata váltós autóhoz. Sok sikert és biztonságos közlekedést!

Szuperjogsi autós iskola
ADR 1.3 online oktatás (e-learnig)
https://adroktatas.hu

Az ADR 1.3 előírásai szerint minden a veszélyes áruk szállításával kapcsolatos munkakört ellátó személynek feladatukhoz és felelősségükhöz igazodó képzésben kell részesülniük a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírásokból. Ezt a képzést lehet a honlapon online (e-learning) formában elvégezni.

ADR 1.3 online oktatás (e-learnig)
Creascola - Mit nyújt a Creascola?
https://creascola.hu/jelentkezes

A Creascolában beszédközpontú angol nyelvoktatást és második nyelvből B2 szintű nyelvvizsgára készítünk. Gyakorlatközpontú oktatás, kooperatív tanulási formák, alkotópedagógia jellemzi az oktatásunkat. Tudjon meg többet honlapunkról.

Creascola - Mit nyújt a Creascola?
Európa 2000 Középiskola
https://europa2000.hu/

"Egy olyan iskolát szeretnék létrehozni, amilyet saját gyerekeimnek is kívánnék." Zugló szívében, családias környezetben, magas szintű szakmaisággal 1992 óra várja az Európa 2000 Középiskola az általános iskolából kikerülő diákokat.

Európa 2000 Középiskola
Fodrász oktatás országosan
https://szepsegvilag.eu/

Prémium fodrász kellék és köröm kiegészítő webshop, ugyanakkor oktatásokat, továbbképzéseket is meghirdetünk, kizárólag szakmai felhasználóknak. Trendek, hajvágás, hajfestés, hajkezelés, szőkítés oktatások.

Fodrász oktatás országosan
Klíma szerelő OKJ tanfolyam és vizsga
http://kepzes.hidra.hu/felnottkepzes/okj-kepzes/klima

HIDRA Felnőttképző Központ Kft. - Többek között a klíma és légkondicionáló berendezések szereléséhez és javításához szükséges OKJ végzettség megszerzésében, az OKJ vizsga megszervezésében áll partnereink szolgálatára. A megszerzett képzettség(ek) birtokában Ön jogosulttá válhat kis és nagy teljesítményű légkondicionáló berendezések telepítésére és karbantartására.

Klíma szerelő OKJ tanfolyam és vizsga
Onlinetanár nemzetközi magántanár-közvetítő
https://onlinetanar.hu/index.php

Az Onlinetanáron tanárként és diákként is megtalálod számításodat. Azonnali chat kapcsolatba léphetsz választott tanároddal, felhívást tehetsz közzé az Üzenőfalon, amiről az érintett tanárok automatikus értesítőt kapnak, ami jelentősen növeli esélyeidet. Többszintű keresés és szűrés könnyíti meg választásodat... Tanárként akár 3 nyelven bemutatkozhatsz, idő- és kapcsolatalapú konstrukció közül választhatsz, óradíjaidat az Onlinetanáron át is fogadhatod... Elsőre ennyit, javaslom, fedezd fel az Onlinetanárt!

Onlinetanár nemzetközi magántanár-közvetítő
Avar Rajziskola
http://avar-rajziskola.hu/

Az Avar Rajziskola, egy kis létszámú csoportokkal dolgozó rajziskola, gyerekeknek, felnőtteknek. A csoportok létszáma 3-6 fő között változik. Az oktatás célja az alapvető vizuális ismeretek átadása, úgymint a reneszánsz perspektíva alapjai, tér, forma, vonal, színek. Tartunk rajz felvételi előkészítőt is művészeti iskolákba. Nyaranta napközis táborokat is szervezünk 7-18 éves korosztálynak.

Avar Rajziskola
Lovári alba nyelvstúdió
http://www.lovarialbanyelvstudio.com/

Lovári nyelv oktatás minden szinten Székesfehérvár belvárosában működő Nyelv stúdióban. Türelemmel, rugalmasan, egyéni és kiscsoportos cigány nyelv oktatás. Célirányos felkészítés el, kizárólag a szükséges és lényeges tananyag oktatásával, gyakoroltatásával.

Lovári alba nyelvstúdió
Államilag támogatott OKJ-s képzések Budapesten
http://kulkergimi.hu/

Államilag támogatott OKJ képzések és tanfolyamok a budapesti Külker Gimiben. Válassz biztos megélhetést nyújtó szakmáink közül és találd meg az utad az életben! Szakképzett tanáraink vidám tanórákkal segítik tanulásod és fejlődésed, Te csak hozd magaddal a jókedvedet és szorgalmadat. Ingyenes képzéseinkről érdeklődj telefonon a délelőtti és délutáni órákban, valamint a titkarsag@kulkergimi.hu email címen. Segítőkész tanáraink és munkatársaink várják jelentkezésed, ha kérdésed van vagy ha már a beiratkozást tervezed.

Államilag támogatott OKJ-s képzések Budapesten
OKJ képzések Budapesten
https://kotk.hu/

Várunk a Kotk Oktatási Központban nyelvi tanfolyamainkon valamint OKJ képzéseinken Budapesten. Szakképzett tanáraink élvezetes tanórákon adják át tudásukat, hogy Te a lehető legkönnyebben sajátítsd el az angol és a német nyelvet vagy egy pénzügyi szakképesítést. Rugalmas tanfolyam időpontokkal várunk Budapesten. Intézményünk vizsgaközpontként is működik, így nálunk lehetőség van másik iskolából érkező tanulóknak is OKJ vizsgát tenni. Segítőkész munkatársaink hétköznap 9 órától 17 óráig várják jelentkezésed!

OKJ képzések Budapesten
Fejlesztés Monoron, gyógypedagógiai terapeuta
http://fejlesztesmonor.hu

Gyógypedagógus-tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár vagyok. Szakvizsgámat pedagógiai terapeuta szakirányon szereztem. Alapvégzettségem szerint, több mint 10 éve foglalkozom komplex gyógypedagógiai fejlesztéssel és diagnosztikával. Tanulásban akadályozott, különböző részképesség-zavarokkal küzdő, diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás és tanulási nehézséggel küzdő, 6-16 éves tanulók egyéni és kiscsoportos (2-3 fős) részképesség-fejlesztése, és vizsgálatok végzése.

Fejlesztés Monoron, gyógypedagógiai terapeuta
Nyelviskola, nyelvtanfolyamok Budapesten
http://www.budapest-nyelviskola.hu/

Nyelviskolánk sokféle lehetőséget nyújt. Lehet nálunk: - angol, német, orosz, francia, spanyol , olasz, portugál, holland nyelveket elsajátítani és gyakorolni, - nyelvvizsgára és érettségi vizsgára felkészülni, - ingyen kommunikációs tréningre járni, - nyelveket online is tanulni. A virtuális nyelviskola budapestiek és vidéken vagy külföldön élők számára egyaránt elérhető. Tanulnak nálunk magyarok és külföldiek, felnőttek és gyerekek. Tapasztalt tanáraink óráikat a könnyedén megközelíthető nyelviskolánkban, Budapest központjában tartják, de szükség esetén, magán tanulás esetén, házhoz is mennek. Szervezünk oktatást kisebb és nagyobb cégeknél is.

Nyelviskola, nyelvtanfolyamok Budapesten
Törpike magánóvoda - győri óvoda
http://torpikeovodagyor.hu/

Azoknak, akik egy családias környezetű magánóvodát keresnek Győrben, a Tőrpike óvoda tökéletes választásnak fog bizonyulni. A dolgos hétköznapokban a szülők számára érthető módon a legnagyobb megnyugvást az adja, ha csemetéjük egy gondoskodó, biztonságos helyen tölti napját, melyre mint egy második otthon, tekinthet. A maximális odafigyelés biztosításának érdekében egyetlen csoportot indítottunk kis létszámmal, ahol a lurkók többek között angolul és/vagy németül tanulhatnak, és olyan kreativitást segítő foglalkozásokon vehetnek részt, mint a kreatív alkotás elsajátítását segítő jobb agyféltekés, zenére történő rajzolás. Óvodánkban már pici kortól kezdve a fogyatékosság és másság elfogadására neveljük a gyerekeket, hogy empatikus, kreatív és egészséges felnőttekké válhassanak. Szlogenünk „A mi ovink a Te második otthonod”, látogass hát el hozzánk, Győrbe! A weboldalon minden fontos kontakt és kiegészítő információt elérhetsz.

Törpike magánóvoda - győri óvoda
Analízis oktatás
http://www.analizisoktatas.hu/

Tanuld meg az analízis főbb területeit online ontatóvideók segítségével az analizisoktatas.hu -n A mindent lépésről lépésre elmagyarázó oktatóvideókból megtanulhatod a határértékszámítás, deriválás és integrálszámítás technikáit, felhasználási lehetőségeiket. A magántanári hatékonyságot az analízis oktató oldal pénztárcakímélő áron - egy félévre 5000 forintért - kínálja, de már ingyenes regisztrációval is számos hasznos tartalomhoz hozzáférsz.

Analízis oktatás
EntSol Informatikai Oktatások - Excel tanfolyamok minden szinten
http://www.entsol.hu

Kis létszámú, hétvégi MS Excel kezdő oktatás, Excel középhaladó képzés, Excel haladó tanfolyam, VBA makróírás, SCRUM agilis projektmenedzsment valamint Word és PowerPoint oktatások, céges kihelyezett oktatások rutinos és kedves oktatókkal. Megfizethető, kedvező árak, belváros közeli helyszín, klimatizált tanterem, családias, barátságos hangulat.

EntSol Informatikai Oktatások - Excel tanfolyamok minden szinten
Autósiskola korrekt árakkal és profi képzéssel
http://motor-jogositvany.hu/

Szerezd meg nálunk gyorsan és egyszerűen a jogosítványodat! Segítőkész oktatóinkkal könnyedén elsajátíthatod az elméleti és gyakorlati alapokat. A jogosítvány árak nálunk barátiak, és akár részletfizetéssel is nekivághatsz a tanulásnak. Keress minket bátran, hogy minél előbb elkezdhesd a vezetést!

Autósiskola korrekt árakkal és profi képzéssel
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 643 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 643 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 28989