Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

OKJ-s felnőttképzés tanfolyam KEKOK

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 1052
Megnevezés: OKJ-s felnőttképzés tanfolyam KEKOK
Leírás: A Közép-európai Képzési és Oktatási Központ OKJ-s szakmai vizsgára felkészítő képzéseket hirdet Budapesten és vidéken. Célunk, hogy sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatóinkkal a lehető legbarátibb idő alatt és legbarátibb áron kínáljunk képzéseket. Tanfolyamaink azon felnőtteket célozzák, akik szeretnék továbbképezni, átképezni magukat egy nagyobb szakmai tudás és fizetés reményében. Tanáraink olyan professzionális elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek az oktatás terén is, így hathatós segítséget tudnak nyújtani hallgatóinknak. A képzésszervezők segítik a hallgatókat a jelentkezéstől a szakmai bizonyítvány átvételéig. Képzéseink elsősorban Budapesten folynak, az elméleti órákat a Belvárosban tartjuk. Elsősorban az elektronika, ipar, gépészet, közlekedés, gépkezelés területeit ölelik fel képzéseink, de találhatóak a kínálatban vendéglátással, kereskedelemmel kapcsolatos képzések is.
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
5 + 9 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.