Weboldallal kapcsolatos visszajelzés (hibajelentés, link módosítási kérelem küldése):

OKJ és GKI tanfolyamok

Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Weboldal ajánlása  |   Link részletei  |   Nyomtatás
Azonosító: 777
Megnevezés: OKJ és GKI tanfolyamok
Leírás: A felnőttoktatással foglalkozó Szak-Instrukt Kft. főként OKJ-s szakmákhoz kapcsolódó, valamint hatósági képzéseket tart. A weboldalán minden tanfolyamhoz megtalálható egy adatlap, ahol a hallgató a kapcsolódó tantárgyakról, a tanfolyam díjairól és idejéről, továbbá a szükséges követelményeiről tájékozódhat. A hivatásos sofőrséghez például GKI kártya kell; a képzések között így több GKI tanfolyam található, melynek során többek közt fuvarozó, taxis vizsgát lehet tenni, amelyeket ki lehet bővíteni a kapcsolódó vállalkozói képzésekkel is. Járművezetői tanfolyamok során különböző kategóriás jogsik megszerzésére van lehetőség, B kategórián túl például C kategóriás jogosítvány (teherautó) is. A kft. több fajta gépkezelő képzést is kínál, amelyek közül a legkeresettebb a targoncavezetői képzés. A tanórák színhelye többnyire a kft. telephelye, de nagy céges megrendelők esetén az ügyfélnél is vállalnak oktatást.
Kategória:
Neved:
Email címed:
Bejelentés oka:
Megjegyzés:
Kérlek írd be az eredményt:
7 x 5 =
Visszajelzés elküldése:
FONTOS! OLVASD EL!
Itt az adott weboldallal kapcsolatosan tudsz a katalógus szerkesztőjének üzenni.
A katalógusban szereplő weboldalakkal nem állunk közvetlen kapcsolatban, ezért az adott oldalakkal kapcsolatos konkrét kérdéseid ne itt tedd fel, mert ez az űrlap nem azt a célt szolgálja, ezért nem áll módunkban és nem is tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni!

Lehetőséged van:
- Linkmódosítás kérésére
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem elérhető
- Visszajelzésre ha az adott oldal nem megfelelő kategóriában van
- A weboldal bemutatkozó leírásának módosítására.

Kérünk, linkváltoztatási kérésnél minden adatot közölj!
Vedd figyelembe, hogy a beérkezett linkmódosítási kérelmek számától függően, a módosítások végrehajtása hosszabb időt is igénybe vehet.