Baranya megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baranya megye > 16 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Netlogi C School Pécs
http://www.netlogi-c.net/

Cégünk fö profilja a gyakorlatorientált számítástechnikai tanfolyamok, valamint az online oktatás. Minden tanfolyam gyakorlatorientált kurzus, ami azt jelenti, hogy elsősorban nem a felesleges elméleti információk átadására, hanem a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt. Pontosan és annyi elméleti anyagot kell a tanulóknak elsajátítaniuk, amennyi szükséges a gyakorlat megkezdéséhez. Tanfolyamaink: Corel Draw, Adobe Photoshop, webdesigner, online marketing menedzser képzés, excel és word, Office rendszer, Picasa, Linux rendzser, valamint programozás.

Netlogi C School Pécs
HIR ADR Iskola
http://www.hiradriskola.hu/

Gépjárműves szaktanfolyamok oldala.

HIR ADR Iskola
Hamburger és Társa Oktatási Kft.
http://www.hatok.hu/

Számítógépes tanfolyamok és vizsgaközpont.

Hamburger és Társa Oktatási Kft.
Yachting Holiday Bt.
http://www.kalandatengeren.hu/

Hajóstanfolyamok oldala.

Yachting Holiday Bt.
Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
http://www.autosiskolakekt.hu

A vagy B kategóriás jogosítványod szerezd meg Pécs belvárosában a Kék T Autós- és Motoros Iskolában. Várunk türelmes és szakképzett oktatókkal. Mozgáskorlátozottaknak és automataváltós autókon is vállaljuk az oktatást. Részletfizetésre van lehetőség. Ha már van jogosítványod, de gyakorolni szeretnél, akkor is jelentkezhetsz nálunk. Motoros boltunkban pedig megtalálhatsz minden felszerelést, mely elengedhetetlen a biztonságos motorozáshoz.

Kék T Autós- és Motoros Iskola - Pécs
Műköröm tanfolyam OKJ-s
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam OKJ-s
Csapatépítő mester
http://www.csapatepito-mester.hupont.hu

Csapatépítő tréningek a csapatmunka fejlesztése érdekében hasznos megbeszélésekkel és jövőtervezéssel vagy könnyed élménytréning formában, minden esetben izgalmas játékokkal és pompás hangulatban

Csapatépítő mester
ATI Pécs Autósiskola
http://www.atipecsautosiskola.hu/

ATI Autósiskola Pécsett a Hengermalom u. 4. alatt. Tanfolyamok és oktatás minden kategóriában, jogosítvány szerzés moped, személygépkocsi, teherató, pótkocsi, autóbusz vagy akár targonca vezetéshez. ATI - már 50 éve vezetünk.

ATI Pécs Autósiskola
OKJ-s ingatlanszakmai tanfolyamok és hatósági képzések országosan
http://www.e-pok.hu

A Pannon Oktatási Központ Kft. (Pécs) országosan indít Okj-s ingatlanszakmai és hatósági képzéseket. Állandó kedvezményekkel várjuk hallgatóinkat tanfolyamainkra és képzéseinkre. OKJ-s tanfolyamaink: -ingatlanközvetítő, értékbecslő tanfolyam -társasházkezelő tanfolyam Hatósági képzéseink: -Pénzügyi szolgáltatásközvetítő hatósági képzés -Biztosításközvetítő hatósági képzés

OKJ-s ingatlanszakmai tanfolyamok és hatósági képzések országosan
Vinter Autósiskola
http://www.vinterautosiskola.hu/

Vinter autósiskola oldala.

Vinter Autósiskola
Kozmetikus tanfolyam és képzés Pécs
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=pecs

Amennyiben szeretnéd elsajátítani ennek a gyönyörű szakmának minden elméleti és gyakorlati ismeretét, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálj az alábbi városokban induló OKJ kozmetikus tanfolyamok valamelyikére. Ezt követően a tanfolyamot szervező cég felkeres ajánlatával, amelyet, ha megfelelőnek tartasz, máris részese lehetsz az OKJ kozmetikus tanfolyamnak.

Kozmetikus tanfolyam és képzés Pécs
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Pécs
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Gyógymasszőr tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. A képzés helye: Pécs, Rét u. 10. Pécsi Kereskedelmi Szakközépiskola A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi)

Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Pécs
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Pécs, Batthyány u. 1-3. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga. Tantárgyak: jogi ismeretek, műszaki ismeretek, gazdasági ismeretek, ingatlanközvetítés és értékbecslés.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Pécs
Műkörömépítő tanfolyam Pécs
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: Pécsi Kereskedelmi Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola, 7623 Pécs, Rét u. 10. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Pécs
Műköröm tanfolyam Pécs
http://www.mukorom-tanfolyam.com/pecs

Műköröm tanfolyam Pécs. Az Elite Körmösakadémia új műköröm tanfolyamokat indít, kedvező áron. Az oktatás gyakorlatorientált, az órákon a Crystal Nails minőségi műkörmös alapanyagaival tanulhatsz. Látogass el honlapunkra, ahol rengeteg újdonsággal és kedvezménnyel várunk!

Műköröm tanfolyam Pécs
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421