Békés megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Békés megye > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Lingva Tech
http://www.lingva.hu/

Angol,Német,Olasz nyelvtanfolyamok oldala.

Lingva Tech
Műköröm tanfolyam OKJ-s Békéscsaba
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam OKJ-s Békéscsaba
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Békéscsaba
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Békéscsaba Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola, Békéscsaba, Irányi u. 3 - 5. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Békéscsaba
Kozmetikus és sminktanfolyam Békéscsaba
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=bekescsaba

Kozmetikus és sminktanfolyamunk a smink és kozmetikus szakma iránt részére indítjuk, mely OKJ-s bizonyítványt ad. Smink és kozmetikus képzéseink kezdőtől a profi szintig.

Kozmetikus és sminktanfolyam Békéscsaba
Műkörömépítő tanfolyam Békéscsaba
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Békéscsaba Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: 5600 Békéscsaba Irányi u. 3 - 5. Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Békéscsaba
Műkörömépítő tanfolyam Debrecen
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Debrecen Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: Tóth Árpád Gimnázium, 4024 Debrecen, Szombathi u.12. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Debrecen
Angol nyelvtanfolyamok Békéscsabán
http://bekescsaba.bonusnyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyamok

Békéscsabán is felkereshető a Bonus Nyelviskola. Az idegen nyelveket képzett oktatók tanítják, több szinten is. A képzéseken egyénileg is részt lehet venni, valamint több fajta képzési formák közül is lehet választani. Első sorban angolul, de németül, spanyolul, franciául, olaszul és oroszul is lehet tanulni náluk, már évek óta.

Angol nyelvtanfolyamok Békéscsabán
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421