Borsod-Abaúj-Zemplén megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borsod-Abaúj-Zemplén megye > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Collingo Nyelviskola
http://www.collingo.hu/

Nyelvvizsgák,szintfelmérők,aktuális tanfolyamok oldala.

Collingo Nyelviskola
Saturnus Nyelviskola Miskolc
http://www.nyelviskola-miskolc.hu

Iskolánkban angol, német, spanyol, olasz és eszperantó nyelveket tanulhatnak a hallgatók. Általános és vállalati oktatás, nyelvvizsga-előkészítők. Akkreditált ECL nyelvvizsgahely! Akkreditált felnőttképzési intézmény: AL-1597

Saturnus Nyelviskola Miskolc
Favorit Nyelviskola Miskolc
http://www.favoritnyelvsuli.hu/

Favorit nyelviskola Miskolc és vonzáskörzetében élőknek nyújt ideális megoldást a nyelvtanuláshoz. Nyelviskola Miskolcon, a belváros szívében, a Király utcán!

Favorit Nyelviskola Miskolc
SZÉV Kft.
http://www.szev.hu/

Számítástechnikai tanfolyamok weboldala.

SZÉV Kft.
4 Tappancs
http://www.4tappancs.hu/

Kutyaterápia, kutyatréning, viselkedéskorrigálás, tanácsadás, továbbképzések oldala.

4 Tappancs
Műköröm tanfolyam OKJ-s Miskolc
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam OKJ-s Miskolc
MIOK Észak-kelet-magyarországi Régió Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft
http://jngszi-miskolc.hu

A Magyar Iparszövetség Oktatási Központ mintegy 20 éves múltra tekinthet vissza, jelenleg is országos hálózattal rendelkezik. A MIOK Észak-kelet-magyarországi Régió Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. Iskolarendszeren kívüli felnőtt képzést folytat Miskolcon a belvárosban.

MIOK Észak-kelet-magyarországi Régió Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft
Oktatási Stúdió 90' Kft. (Miskolc)
http://oktatasi-studio.hu

OKJ-s szakképzések az Oktatási Stúdió 90' Kft.-nél, Miskolcon! Tanfolyamok széles választéka kínálkozik a szakmát tanulni vágyók számára! Kereskedelmi, műszaki, szociális, személyügyi területhez kapcsolódó tanfolyamokkal egyaránt rendelkezünk! Gyakorlatorientált képzéseink segítségével a hallgatók beleláthatnak, belekóstolhatnak az adott munkák munkafázisaiba, így könnyebben elsajátíthatják a választott szakma fortélyait! Nézz körül induló képzéseink között és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Oktatási Stúdió 90' Kft. (Miskolc)
Csob-Oktatási Bt
http://www.csob.hu/

Csob-Oktatási Bt.weboldala.

Csob-Oktatási Bt
Gulyás Autósiskola
http://guliautosiskola.uw.hu/

Autós tanfolyamok oldala.

Gulyás Autósiskola
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Miskolc
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Gyógymasszőr tanfolyam Miskolc Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció. A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik. Az elméleti képzés helye: Zrínyi Ilona Gimnázium, 3530 Miskolc, Nagyváthy u. 5. A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi)

Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Miskolc
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Miskolc
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Miskolc Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Zrínyi Ilona Gimnázium, Miskolc, Nagyváthy u. 5. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Miskolc
Lenkó autós iskola
http://lenkoautossuli.hu/

Lenkó autós iskola Miskolc! B és A kategóriás jogosítvány Miskolcon! Kresz tanfolyam megszerzése akár már online is! Jogosítvány megszerzése Miskolc és Miskolc környékén élőknek a Lenkó autós iskola segítségével!

Lenkó autós iskola
Tanuljon önismeretet - Life coaching Miskolc
http://lifecoach1.hu

Szeretné megtanulni végre hogyan terelheti életét a helyes kerékvágásba? Hollenda Zsolt miskolci life coach segít, ha a szándék és a hajlandóság is megvan. Megtanítom Önt arra, hogyan lehet magabiztos, és hogyan tűzhet ki célokat. Onnantól kezdve már csak Önön múlik, hogy eredményes lesz-e a life coaching.

Tanuljon önismeretet - Life coaching Miskolc
Műkörömépítő tanfolyam Miskolc
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Miskolc Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: Zrínyi Ilona Gimnázium, 3530 Miskolc, Nagyváthy u. 5. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Miskolc
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421