Fejér megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fejér megye > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
KJF
http://www.kodolanyi.hu/

Kodolányi János Főiskola honlapja.

KJF
London Style
http://www.londonstyle.hu/

London Style nyelviskola honlapja.

London Style
M-Prospect
http://www.m-prospect.hu/

M-Prospect Nyelviskola honlapja,nyelvtanfolyamok,vizsgák,állásajánlatok.

M-Prospect
Bildung nyelviskola székesfehérvár
http://www.bildung.hu

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Bildung nyelviskola székesfehérvár
Albasoft Training Oktatóközpont
http://www.albaszoft.hu/

Albasoft Oktatóközpont oktatási és szoftverkereskedelmi oldala.

Albasoft Training Oktatóközpont
Vitorlásiskola
http://www.vitorlasiskola.hu/

Balatoni Vitorlás társaság weboldala.Vitorlás,kezdő,haladó,motoros,és tengeri tanfolyamok.

Vitorlásiskola
Műköröm tanfolyam OKJ-s Székesfehérvár
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam OKJ-s Székesfehérvár
Fekete István Általános Iskola (Zichyújfalu)
http://www.feketei-zu.sulinet.hu/

A zichyújfalui általános iskola 1992-ben vette fel Fekete István író nevét. 2004-ben ebben az iskolában bonyolították le a Kele nap nevezetű rendezvényt, mely Fekete István nevét viselő iskolák országos találkozója. Az általános iskola címe: 8112, Zichyújfalu, Iskola utca 6.

Fekete István Általános Iskola (Zichyújfalu)
Eötvös József Szakképző Iskolája és Kollégiuma
http://www.seregszaksuli.hu/

Az Eötvös József Szakképző Iskola és Kollégium a Fejér megyei önkormányzat tulajdonában lévő intézmény. A középiskola Seregélyesen a Fő út 278-as házszám alatt található. A továbbtanulni kívánó tanulóknak érdemes ide jelentkezniük, mivel színvonalas oktatás keretében piacképes szakmát kapnak. Természetesen nem ingyen van a tudás, hanem kitartó tanulás mellett szerezhető meg.

Eötvös József Szakképző Iskolája és Kollégiuma
Petőfi Sándor Általános iskola, Szakiskola
http://www.petofiaisk.hu

A mezőfalvi Petőfi Sándor Általános iskola, Szakiskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hivatalos honlapja.

Petőfi Sándor Általános iskola, Szakiskola
Műköröm tanfolyam Székesfehérvár
http://www.mukorom-tanfolyam.com/szekesfehervar

Jelentkezz az Elite Körmösakadémia műkörmös tanfolyamaira Székesfehérváron, és sajátítsd el a szakma alapjait díjnyertes oktatóinktól! Ha már tapasztalt műkörmös vagy, van benned kreativitás, és kedvet érzel a szakmai fejlődésre, jelentkezhetsz továbbképzéseinkre, illetve díszítő tanfolyamainkra.

Műköröm tanfolyam Székesfehérvár
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Székesfehérvár
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Székesfehérvár Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Jáky József Műszaki Szakközépiskola, Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Székesfehérvár
Kozmetikus tanfolyam és képzés Székesfehérvár
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=szekesfehervar

A kozmetikus-tanfolyam.hu a kozmetikus szakma iránt érdeklődők, valamint a kozmetikus szakmában dolgozók részére kínál többféle tanfolyamot. Kozmetikus képzéseink: smink tanfolyam kezdőtől a profi szintig, Henna festés.

Kozmetikus tanfolyam és képzés Székesfehérvár
Műkörömépítő tanfolyam Székesfehérvár
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Székesfehérvár Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: Jáky József Műszaki Szakközépiskola, Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Székesfehérvár
Munkavédelmi oktatás cégeknek
http://www.munkavedelemlap.hu/munkavedelmi_oktatas

Ha az Ön cégének van bejelentett dolgozója, vagy a közeljövőben tervezi a felvételét, akkor ne felejtse el, hogy munkavédelmi oktatásban kell részesíteni őt még munkábaállás előtt. Cégünk kedvező áron vállalja ezt magára. Rövid helyszíni felmérés után összeállítjuk az oktatási anyagot, melyet akár online módon is elsajátíthatják a kollégái, és egy kérdőív formájában ellenőrizzük annak elsajátítását.

Munkavédelmi oktatás cégeknek
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421