Hajdú-Bihar megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajdú-Bihar megye > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Műköröm tanfolyam
http://www.diamondnails.hu/mukorom-tanfolyam

Tanulj egy divatos szakmát a Diamond Nails szakembereitől. OKJ-s Kéz és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam. A műköröm tanfolyam alapanyagait és a vizsgadíját is tartalmazza a tanfolyam díja. A képzés révén kiválthatod a vállalkozói igazolványodat és elindíthatod saját önálló vállalkozásodat. A képzés után sem maradsz egyedül mivel a Diamond Nails csapat, marketing és egyéb szakmai segítséget is meg ad számodra, hogy sikeres legyél a szakmádban. Diamond Nails világmárka már 2004. óta a magyarországi műkörmösök szolgálatában.

Műköröm tanfolyam
Hajdúring K.K. Alapítvány
http://www.hajduring.hu/

Motor és autós tanfolyamok.

Hajdúring K.K. Alapítvány
Orbán Autósiskola
http://www.orbanautosiskola.hu/

Orbán Autósiskola honlapja.

Orbán Autósiskola
Saldo Oktatás
http://www.saldonet.hu/

Adótanácsadó,Mérlegképes könyvelő,Pénzügyi-számviteli ügyintéző,Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamok.

Saldo Oktatás
Berton autósiskola
http://berton.hu/

Berton Bt., Autósiskola honlapja, akkreditált felnőttképzési intézmény. Képzéseink: moped, motorkerékpár, személygépkocsi, tehergépkocsi, autóbusz, nehézpótkocsi kategóriákban

Berton autósiskola
Barcsa Autósiskola Debrecen
http://www.barcsaautosiskola.hu

Jogosítvány gyorsan, olcsón. Folyamatos tanfolyamindítás, állandó akciók. Diákkedvezmény.

Barcsa Autósiskola Debrecen
Közép Utcai Óvoda
http://kozeputcaiovoda.hu/

A Közép Utcai Óvoda ajtaja nyitva áll mindazok előtt, akik szeretnek játszani és játszva tanulni. A munkát szakképzett óvónők végzik, akik személyre szabottan foglakoznak a gyerekekkel optimális fejlődésük érdekében. Az óvoda Debrecen városban, a Vargakerben található meg, a belvárostól néhány percnyi sétára. - 4031 Debrecen, Közép utca 2.

Közép Utcai Óvoda
Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Debrecen
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/masszor_kepzesek/gyogymasszor_tanfolyam, ...

Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 726 01 0010 5201) A képzés célja: Olyan szakemberek képzése, akik egészségügyi intézményekben, kórházakban, gyógyfürdőkben és egyéb területeken, szakorvos szakmai irányítása és felügyelete mellett végzik munkájukat a betegek (páciensek) gyógyulása és rehabilitációja érdekében. Munkaterületén előforduló legfontosabb feladatcsoportok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, elsősegélynyújtás, adminisztráció.

Gyógymasszőr tanfolyam okj-s Debrecen
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Debrecen
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Debrecen Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Tóth Árpád Gimnázium, Debrecen, Szombathi u. 12. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Debrecen
Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola
http://www.mindenamiasztrologia.hu/asztrologia-oktatas

Érdekel az asztrológia, mint ősi tudás? Tanfolyamot keresel? Nyitott és útkereső vagy? Meg akarod ismerni az analógiás gondolkodásmódot? Vonz az önismeret? Érdekel a pszichológia? Szeretnél többet tudni rejtett erőforrásaidról, képességeidről? Kíváncsi vagy arra, hogy horoszkópod szerint mi az életfeladatod? Tudni akarod, mit mutat a radixod a karmikus sorsfeladatod tekintetében? Szeretnéd megérteni a tágabb összefüggéseket a horoszkóp elemei és az emberi tulajdonságok között? Szeretnél új diagnosztikus eszközt elsajátítani? Meg akarod tanulni egy horoszkóp elkészítését, elemzését? Személyes horoszkóp elkészítésével szeretnél segíteni az embereknek? Mindezt megtalálod pszichológiai szemléletű asztrológia képzésünkön! Hitelességünket több éves szakmai tapasztalat és az állami nyilvántartás garantálja! Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00721-2009. A képzés 4 modulos (4 éves), melynek elvégzéséről sikeres vizsga esetén tanúsítványt állítunk ki.

Artemisz Pszicho-asztrológia Iskola
Kozmetikus tanfolyam és képzés Debrecen
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=debrecen

Kozmetikus tanfolyamunk a kozmetikus szakma iránt érdeklődőknek, részére indítjuk, mely OKJ bizonyítványt ad. Szeretnél minél több információt megtudni Debrecenben induló kozmetikus tanfolyamokról , képzésekről?

Kozmetikus tanfolyam és képzés Debrecen
Műköröm tanfolyam Debrecen
http://www.mukorom-tanfolyam.hu/mukormos-tanfolyam/debrecen

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

Műköröm tanfolyam Debrecen
Élő történelemóra - Középkori fegyverek és viseletek
http://lovagok.hu/bemutatok

Mit viselt a lovag a páncél alatt? Mi volt az udvarhölgyek kedvenc időtöltése? Egészítse ki a tananyagot műsorunkkal, és mi megmutatjuk mindazt, ami a tankönyvekből kimaradt.

Élő történelemóra - Középkori fegyverek és viseletek
Társastánc oktatás Debrecenben
http://www.feelingtancstudio.hu/tanciskola-debrecen.html

Feeling Táncstúdiónk Debrecen városában már több mint 10 éve működik. Igen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a különféle táncok elsajátítása ne csak jó hangulatban teljen, de egyben magas szintű tudással gazdagodjanak tanulóink, a minőségi oktatás révén. A jelentkezőknek számos táncstílus elsajátítására nyílik lehetőségük, mint például a szamba, a rumba, a csacsacsa, a jive, a pasodoble, az angolkeringő, a bécsi keringő, a tangó, vagy a slow fox. A legfiatalabbaktól (3 évesektől) az idősebbekig mindenkit szívesen látunk tánciskolánkban!

Társastánc oktatás Debrecenben
Lovasoktatás Debrecen mellett, csodás környezetben
http://www.mikepercsi-lovaspark.hu/

A Debrecen melletti, festői szépségű lovasparkban a szakszerű lovasoktatás mellett kirándulhat is, így teljesen feltöltődhet. Hideg- és melegvérű lovak, pónik várják, amelyek tanulásra és hobbilovaglásra is alkalmasak, képzett oktatóink segítenek lovagolni tanulni. A lovaglás képességének elmélyítésére van lehetőség a nyaranta megrendezett lovastáborainkban. A gyerekek lovastáborban hasznosan tölthetik a nyarat. A lovaspark gyönyörű környezetében lovaglás előtt, után és közben kirándulni, bográcsozni is lehet.

Lovasoktatás Debrecen mellett, csodás környezetben
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421