Online oktatás, online tanfolyam > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online oktatás, online tanfolyam > 78 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Ingyenes német nyelvtangyakorló
http://www.deutschakademie.de/online-deutschkurs/ungarisch/

A tanuló a saját haladásat követheti, és több mint 20.000 gyakorlatból választhat. Minden nyelvtani szabájhoz magyarázatok találhatók és kérdésekre egy némettanár válaszol egy forumonbelül.

Ingyenes német nyelvtangyakorló
Tanfolyamok.Net
http://www.tanfolyamok.net

online tanfolyam kereső, képzés kínálat, oktatási hírek

Tanfolyamok.Net
E-load.hu e-learning rendszer
http://www.eload.hu/

E-lerning tanfolyamok, on-line távoktatás. Ízelítõ tanfolyami kínálatunkból: Gyógy- és aromanövények termesztése Babysitter, AU PAIR, Gyermekfelügyelõ képzés Etikai ismeretek - egészségügyi és bioetika A hatékony tanulás technikája Családi Együttélés Mûvészete Szülõi Mesterség Iskolája: Neveléspszichológia TÖRTÉNELEM emeltszintû ÉRETTSÉGI elõkészítõ Pályázatírás az Európai Unióban Kis- és középvállalatok az Európai Unióban A társasházi törvények alkalmazása Cafeteria, a bérenkívüli juttatási rendszer alapvetõ ismeretei Személyes adatok védelme a biztosítási szférában ECDL 1. modul - IT alapismeretek

E-load.hu e-learning rendszer
Magyar hírek angolul
http://www.hunglish.org

Hírek angolul Magyarországról külföldieknek és magyaroknak. Angol nyelven olvasható hírek.

Magyar hírek angolul
Weboldal készítés tanfolyam, WordPress oktatás online!
http://wordpress.video.hu/

Te is szeretnél egy saját weblapot, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Én segítek! WordPress oktató videók révén könnyűszerrel megtanulhatod a weboldal készítés rejtelmeit. A 121 videó segítségével a weboldal készítés tanfolyam után már saját magad készíted el a weboldalad! Ne kételkedj! Látogass el oldalamra, WordPress.video.hu oldalamra, és hamarosan elkészítheted álmaid weboldalát!

Weboldal készítés tanfolyam, WordPress oktatás online!
Ingyen angol otthoni tanulás
http://www.openwingsenglish.hu

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral. Az angol érettségire készülők és a továbbtanulók is találhatnak feladatokat a tanuláshoz. Az oldal 2010-ben alakult és a célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye az ingyenes angol oktatást. A szigorúan vett vizsga feladattítpusok mellett megtalálhatóak a könnyedebb szórakoztatóbb feladatok is. Az olvasási készséget külön aloldalon gyakorolhatja a látogató szórakoztató és a való életből vett olvasmányokon keresztül. A vizsgák leírásával és ajánlásával a nyelvvizsgázók feladatát könnyítjük meg, a megfelelő típus kiválasztásával.

Ingyen angol otthoni tanulás
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes tippek, amikkel sokkal több interjú meghívást érhetsz el. Megmutatjuk hogy! Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Miért nem működnek a hagyományos önéletrajzok? Oldalamon megtudhatod! Eszköztárunkból nem hiányoznak azok a szokatlan módszerek, amiknek köszönhetően több száz pályázatból is kiemelkedik majd az önéletrajzod.

Állásszerző önéletrajz stratégiák
Ingyenes vírusirtási email kurzus
http://www.viruskommando.hu/blog

A felhasználókat mindenhol azzal kábítják, hogy a vírusirtó szoftverek védenek meg legfőképp a számítógépes kártevőkről. Mára már bebizonyosodott, hogy leginkább a felhasználó felkészültsége a döntő. A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok. Az oldal minden anyaga teljesen ingyenes A Vírus Kommandó oktatással, ismeretátadással segíti a felhasználókat, hogy elkerüljék őket a számítógépes vírusok.

Ingyenes vírusirtási email kurzus
Pedagógus továbbképzés online
http://www.neteducatio.hu

A neteducatio.hu e-learning rendszerű továbbképzési lehetőséget kínál pedagógusok számára.

Pedagógus továbbképzés online
Maths.hu
http://www.maths.hu/

Matematika lépésről lépésre - online. Részletes feladatmegoldások, bőséges ingyenes tartalom, magántanárok, feladatmegoldó szolgáltatás.

Maths.hu
Informatika érettségi
http://infoerettsegi.blog.hu/

Informatika érettségi - diákoknak és tanáraiknak. Személyes hangvételű szakmai blog, amelyet egy középiskolai informatikatanár vezet az emelt és középszintű informatika érettségiről, a felkészülés lehetőségeiről, vizsgán használható fortélyokról. Tételek, tételvázlatok, megoldások.

Informatika érettségi
Állásinterjú angol gazdasági szakembereknek skype-on
http://www.allasinterjuangol.com/

Állásinterjú angol - Friss diplomásoknak, álláskeresőknek tartok angol felkészítést az állásinterjúra. Felvétel - Legalább középfok körüli angol nyelvtudás. www.allasinterjuangol.com Ingyenesen letölthető>> elegáns szófordulatok CV-hez, állásinterjúhoz.

Állásinterjú angol gazdasági szakembereknek skype-on
Online matematika korrepetálás
http://www.ivonyildiko.hu

Online matematika korrepetálás, felkészítés javítóvizsgára általános iskolás, középiskolás diákok és felnőttek számára. Online segítség a matematika tanulásához.

Online matematika korrepetálás
Mini angol sorozat - játékos otthoni online nyelvgyakorlás
http://ovisvilag.hu/mini-angol

Játékos otthoni online nyelvgyakorlás, mini angol sorozat. Angol mondókák, versek, dalok és mesék.

Mini angol sorozat - játékos otthoni online nyelvgyakorlás
PC Felhasználói Tudástár
http://gevapc.hu

PC felhasználói tudástár irodában és otthon dolgozóknak, Ecdl súgó a felkészüléshez, aktívan támogató weboldal a tanulásban, megoldott és lépésről-lépésre leírt vizsgafeladat megoldásokkal...

PC Felhasználói Tudástár
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 4 5 6 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421