Pest megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pest megye > 30 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
ELTE Eötvös kiadó - egyetemi tankönyv, jegyzet
http://www.eotvoskiado.hu/

Az ELTE Eötvös Kiadó az Eötvös Loránd Tudományegyetem tankönyv- és szakkönyvkiadója. Tevékenységünket, törekvéseinket ezért minden szinten és tekintetben az egyetemhez való tartozás határozza meg, az egyetemi polgárok igényeinek kielégítése, érdekeik figyelembevétele és képviselete motiválja.

ELTE Eötvös kiadó - egyetemi tankönyv, jegyzet
Vujicsics Tihamér Zeneiskola Szentendre
http://www.vujicsics.net

A Vujicsics Tihamér Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 1963. szeptemberében kezdte meg önálló iskolaként első tanévét. Az intézményben zeneiskolai oktatás folyik, 6-22 éves korig. 2008. szeptembere óta része az iskolának a Zsámbéki Tagintézmény (korábban Gungl József Alapfokú Művészetoktatási Intézmény). Együtt, összesen nyolc helyen, 900 tanulót tanítanak 25 tanszakon. (Vonós, fúvós, ütős, zongora, csembaló, orgona, népi hangszerek, népi ének, gitár és szolfézs tanszakon, ill. Zsámbékon néptánc tanszakon.

Vujicsics Tihamér Zeneiskola Szentendre
Corvus Kft.
http://www.corvuskft.hu/

Szakmai képzések,továbbképzések,ECDL,Nyelvtanfolyamok odala.

Corvus Kft.
Nyelvmester Nyelviskola
http://www.nyelvmesternyelviskola.hu

Angol és német nyelvtanfolyamok magánszemélyek és cégek részére.

Nyelvmester Nyelviskola
gazdasagi nemet
http://www.gazdasaginemet.eu

gazdasagi nemet, szakmai nemet, nemetoktatas, közdazdasagi nemet, idegenforgalmi nemet

gazdasagi nemet
BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában
http://www.erdinyelviskola.hu/

Nyelviskola Érd központjában a Stop Shop-pal szemben. Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok angol, német, olasz, orosz, spanyol nyelvekből.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában
Angol nyelviskola Érd - New Traditoin
http://www.newtradition.hu

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.

Angol nyelviskola Érd - New Traditoin
Takárné Bacsó Márta angol oktatás
http://www.bacsoenglish.hu

Angol nyeloktatás kezdő és haladó szinten, vizsgára való felkészítés, szintentartás, csoportos és egyéni képzés

Takárné Bacsó Márta angol oktatás
Gyermek balett oktatás Budapest
http://www.gyermekbalett.hu

Balett gyerekeknek Budapest több kerületében. A gyermek balett oktatás, a gyermekek életkorához és tudásszintjéhez igazodik, képzett gyermek balett tanárok vezetésével. 4-6 éves korig balett előkészítő és esztétikus testképzés. 7-10 éves korig gyermek balett I.-es, és 11-14 éves korig gyermek balett II.-es szintű órák, az életkori sajátosságnak megfelelő oktatás. Mit adhat gyermekének a balett oktatás? Önfegyelmet, munkamorált, arányos izomzatot és szép tartást. A balettiskola helyszíneink kiválasztásánál, figyelembe vesszük a közlekedési lehetőségeket, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthetők.

Gyermek balett oktatás Budapest
Klingvéd Munkavédelmi Kft.
http://www.nefeledd.info

Munkavédelmi technikus és tűzvédelmi előadó tanfolyamok szombatonként is.

Klingvéd Munkavédelmi Kft.
Orsa - Targonca és emelőgép okj tanfolyamok
http://targoncaoktatas.hu/

Cégünket az ORSA Oktatási kereskedelmi és Szolgáltató Betéti társaságot 1992-ben alapítottuk. Cégünk fő tevékenysége az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és az anyagmozgató gépekkel kapcsolatos szakértői munka mely tevékenységeket a társaság megalapítása óta folyamatosan végzünk. Az alapítók szándéka, szakmai felkészültsége, szakmai előélete alapján kezdettől fogva műszaki téren tevékenykedünk. Képzéseink két fő elemre bonthatók: Építő és anyagmozgatógép kezelők oktatása és vizsgáztatása Kisgépkezelők képzése Ezeken, a képzéseken kívül emelő és anyagmozgatógépek időszakos vizsgálatával és műszaki szakértéssel foglalkozunk.

Orsa - Targonca és emelőgép okj tanfolyamok
Balett oktatás táncművésszel
http://www.balett-oktatas.hu

Felnőttként akarod elkezdeni a balett tanulmányokat? Teljesen kezdő vagy? Semmi gond! Nyilvánvalóan nem célozhatod meg az Operaház színpadát, DE a klasszikus balett mozgásrendszere felnőtt korban is megtanítható, és megtanulható! - Tetszenek a balett előadások, szeretnéd Te is kipróbálni magad balett órán? - Gyermekként mindig is vágytál rá, de nem jutottál el a megvalósításig? - Más táncstílust tanulsz, szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat? Akkor ezt már biztosan hallottad: „a balett minden tánc alapja”! Balett oktatás felnőtteknek, ne feledd, itt nem számít életkor, testalkat, vagy előképzettség! Szeretettel várlak a felnőtt balett órákon!

Balett oktatás táncművésszel
Matematika korrepetálás Budapesten
http://www.matematika-korrepetalas.hu

Matematika tanárt keres gyermekének? Felvételi - vagy pótvizsga felkészítésre van szüksége? Matematika korrepetálás Budapesten a belvárosban.

Matematika korrepetálás Budapesten
Bilig Autós Iskola
http://www.biligautosuli.hu/

Gépjárművezető és szaktanfolyamok oldala.

Bilig Autós Iskola
Kommunikáció, Személyiségfejlesztés, Tréningek
http://www.selfskills.hu

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kommunikációs cég vállalati és nyílt tréningek keretében foglalkozik NLP-vel, pszichodrámával, Gestalt-terápiával és Coach képzéssel. Partnereink sorába több nagyvállalatot illetve egyesületet is sorolhatunk, mint például Praktiker, Magyar Posta, Gerlóczy Café & Restaurant, Balettcipő, A rák ellen, az emberért, a holnapért!, Tűzmadár Alapítvány, Egészségforrás Alapítvány stb.

Kommunikáció, Személyiségfejlesztés, Tréningek
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421