Veszprém megye > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Veszprém megye > 10 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Turbó Kft.
http://turbokft.uw.hu/

Turbó Autósiskola honlapja.

Turbó Kft.
Bonitatánc.hu
http://www.bonitatanc.hu/

Bonita versenytánc honlapja.

Bonitatánc.hu
OKJ-s Műköröm tanfolyam Veszprém
http://www.mukorom-tanfolyam.hu

OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.

OKJ-s Műköröm tanfolyam Veszprém
www.pannon-yacht-charter.hu - Vitorlás tanfolyam
http://www.pannon-yacht-charter.hu/vitorlas-tanfolyam/

Szeretne megtanulni vitorlázni vagy csak szeretné felfrissíteni tudását? Legyen kezdő vagy haladó, nálunk mindenki megtalálja a megfelelő vitorlás tanfolyamot! Bavaria 32 Cruiser típusú vitorlásaink a tengerjáró hajókra jellemző körkormánnyal rendelkeznek, így az itt megtanultak egyaránt használhatóak a tengeren is! Kedvezmények 2011-ben: A vitorlás tanfolyam elvégzése után, 15%-os kedvezményt adunk mind a balatoni, mind pedig az adriai vitorlás bérlés árából! Továbbá minden tanuló, 20%-kal olcsóbban étkezhet a balatonfüredi La Riva Ristorante éttermében! Jelentkezzen vitorlás tanfolyamainkra! A vitorlás tanfolyamok időpontja és árai megtekinthetőek a www.pannon-yacht-charter.hu honlapon! Vitorlás oktatás kezdőknek és haladóknak egyaránt!

www.pannon-yacht-charter.hu - Vitorlás tanfolyam
Janzsó
http://www.softeam.hu/janzso/

Janzsó Autósiskola Bt.honlapja

Janzsó
Kozmetikus és sminktanfolyam Veszprém
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/index.php?page=veszprem

Smink és kozmetikus képzéseink kezdőtől a profi szintig. OKJ kozmetikus tanfolyamok a kozmetikus szakma iránt érdeklődöknek.

Kozmetikus és sminktanfolyam Veszprém
Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Veszprém
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/ingatlanszakmai_kepzesek/ingatlankozveti ...

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Veszprém Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 341 03 0000 00 00) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint adásvételének és cseréjének közvetítésére. Ellátja a lakások, házak, telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat teljesíti. A képzés időtartama: 4 hónap ( távoktatásban 3 hónap). A képzés helye: Táncsics Mihály Szakközépiskola, Veszprém, Eötvös u. 3. A képzéshez szükséges végzettség: érettségi vizsga.

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam Veszprém
Műkörömépítő tanfolyam Veszprém
http://www.2007kapos.hu/tanfolyamok/kez_es_labapolo_kepzesek/mukoromepito_ta ...

Műkörömépítő tanfolyam Veszprém Tanfolyam jellege: szakképesítő. Kéz, és lábápoló, műkörömépítő OKJ 31 815 01 0000 00 00 A képzés célja: A képzéssel elsajátítható: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, klasszikus-, francia-, japán manikűr végzése, parafinos és SPA kezelés kézen és lábon, az összes alapvető műköröm készítési és díszítési technika, a végtagok svédmasszázsa, hennadíszítés. A képzés időtartama: 240 óra. A képzés helye: Táncsics Mihály Szakközépiskola, 8200 Veszprém, Eötvös u. 3. A képzéshez szükséges végzettség: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.

Műkörömépítő tanfolyam Veszprém
Vitorlás tanfolyam Balatonfüreden
http://www.hajostanfolyamok.hu

Vitorlás oktatás, hajó bérbeadás Balatonfüreden. Vitorlás tanfolyamunkon a hajózás mind elméleti mind gyakorlati oldalával megismerkedhet. A megszerezhető képesítéssel Európa belvizein maximum 20 méter hosszú és maximum 12 fő befogadására alkalmas vitorlás kishajó vezethető. Elméleti oktatásunkat Budapesten, a gyakorlatit Balatonfüreden tartjuk.

Vitorlás tanfolyam Balatonfüreden
Vitorlás tanfolyam kezdőknek és haladóknak
http://skipperyacht.hu/index.php/vitorlas-tanfolyam-kezdoknek

Kellemes, romantikus sétahajókázás, naplemente-túra a Balatonon: a felejthetetlen élmény és a kikapcsolódás itt kezdődik! Lepd meg kedvesedet, családtagjaidat, barátaidat vagy kollégáidat - a hajóbérlés, vitorlás bérlés velünk nem lehet akadály! Vidd el vízi járműveink egyikét, akár egy teljes hétvégére, hajóskapitánnyal! Megtapasztalnád a vezetés élményét? Jelentkezz már ma vitorlás tanfolyamunkra: alap és középszintű képzésekkel várunk! Keress minket a részletekért elérhetőségeink egyikén a hét minden napján!

Vitorlás tanfolyam kezdőknek és haladóknak
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421