Oktatási portálok, oktatási információk > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatási portálok, oktatási információk > 18 weboldal. Kategória leírása: Oktatási portálok, intézmények, információk.
Szponzorált linkek
Sulinet Portál
http://www.sulinet.hu/

Oktatás katedra nélkül, érdekes háttéranyag minden tantárgyhoz, kultúra, kapcsolat, iskolafejlesztés, rendezvények.

Sulinet Portál
Nyelviskola - Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
http://www.nyelviskola.hu/

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete lehetőséget nyújt mindenki számára az idegen nyelvek elsajátítására. Az oldalon az összes minősített nyelviskola és nyelvtanfolyam közül választhatnak az érdeklődők.

Nyelviskola - Nyelviskolák Szakmai Egyesülete
Fővárosi Oktatási Portál
http://www.budapestedu.hu/

Budapest Főváros Önkormányzata – Magyarország legnagyobb oktatási intézményfenntartó önkormányzata – olyan kiterjedt iskolahálózatot üzemeltet, hogy annak áttekintése, az abban keletkező információk kezelése és cseréje, az információs társadalom elvárásainak megfelelő, korszerű, közösségi internetes megjelenítést igényel.

Fővárosi Oktatási Portál
Tanulási tippek és trükkök
http://tanuljtanulni.hu

Szeretnéd megtudni, hogyan használd ki maximálisan a tanulásra maradt idődet családod és munkád mellett? Jól jönne végre néhány olyan módszer, amelyek hozzásegítenek a sikeres vizsgákhoz? A "Sikeres tanulás" tréningen segítünk tanulási céljaid gyors és fájdalommentes elérésében és a munkaerőpiacon való boldogulásban. Tudni fogod, hogyan működik az agyad, és hogyan fogadja be könnyen a tanulnivalót. Megtudod, hogyan ne legyél profi halogató, és hogyan kezeld, ha tanulnod kell, amikor épp minden összeomlani készül körülötted. Vége az árral szemben való úszásnak! Úgy fogsz tanulni, ahogy az agyad legkönnyebben képes azt befogadni.

Tanulási tippek és trükkök
Melyiksuli.hu OKJ tanfolyam adatbázis
http://www.melyiksuli.hu

A melyiksuli.hu-n OKJ tanfolyamok, szakmai továbbképzések, informatikai képzések, egészségügyi képzések és hobbi tanfolyamok bővülő és frissülő kínálatából válogathatsz. Az aktuális képzéseket a számodra fontos szempontok szerint rendezheted sorba, valamint a képzések adatait azonos szempontok szerint, részletesen összehasonlíthatod. A különböző képzésekről, tanfolyamokról véleményeket és értékeléseket, ezen kívül hasznos tanácsokat, tippeket is olvashatsz nálunk, melyek segíthetnek a képzésválasztásban. A melyiksuli.hu-n keresztül online is beadhatod jelentkezésed a képzésekre, tanfolyamokra.

Melyiksuli.hu OKJ tanfolyam adatbázis
Az iskolák listája- az iskolák legnagyobb adatbázisa
http://www.iskolaklistaja.eu/

Az IskolákListája.eu a legnagyobb, a tanulmányi lehetőségeket keresők közt pedig egyre népszerűbb, online iskolai adatbázis Magyarországon. A látogatók bármilyen információt megtalálnak minden iskolatípusban - az óvodáktól az egyetemekig.

Az iskolák listája- az iskolák legnagyobb adatbázisa
USIS.me - Egyetemi tanulmányok információs rendszere
http://studyuniversity.info/

Egy magyar fejlesztésű, érdekeltségű oldal. Az oldalon külföldi egyetemeket és főiskolákat gyűjti össze kereshető és összehasonlítható formában. Keresési lehetőségek mindenre kiterjednek, pl: ár, jelentkezési idő, képzések típusa fajtája, stb.. Továbbá segítséget nyújt a kiválasztott egyetemekre történő bejutásra személyes tanácsadás keretében. Így a felhasználónak egyszerűen lehet jelentkezni.

USIS.me - Egyetemi tanulmányok információs rendszere
Tudásműhely
http://www.tudasmuhely.hu/

Olyan központi portál, ahol a tudással rendelkező és a tudásra vágyó emberek egyaránt megtalálják a helyüket. Egy átfogó kereső és egy innovatív hirdetési felület. Olyan online közösség, ahol motivált emberek segítik egymást kitűzött céljaik elérésében. Az egyszeri látogatóknak segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálják a számukra fontos információkat. A regisztrált tagoknak munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a gyors és eredményes fejlődéshez.

Tudásműhely
Tanévkezdés a Sió támogatásával
http://www.koszonjuksio.hu

A SIÓ-ECKES Kft. felelősséget érez, hogy a gyermekek egyenlő esélyeihez, egészséges fejlődéséhez hozzájáruljon és az iskolarendszer integráló munkáját támogassa. Minden évben útjára indul a Köszönjük, SIÓ! Iskolatáska Program. A SIÓ az elmúlt évekhez hasonlóan a szociálisan rászoruló családok szorgalmas gyermekeinek iskolakezdésében kíván segíteni. Ezért a Program keretében pályázatot ír ki a magyarországi általános iskolák számára. A pályázat célja, hogy az óvoda- és iskolarendszeren keresztül juttassunk el a szociálisan rászoruló családokhoz az iskolakezdéshez feltétlenül szükséges eszközt, amelyről így a családoknak nem kell külön gondoskodniuk. Az adományozási program keretében a SIÓ-ECKES Kft. iskolatáskákat adományoz a beérkezett pályázatok alapján kiválasztott 1000 gyermeknek.

Tanévkezdés a Sió támogatásával
Matematika magántanár - Segítség a tanulásban
http://tanar.hu/matematika-alapismeretek/

Matematika magántanárt szeretnél? Tekintsd át a tanár.hu portál tanárait! Budapesti és más településbéli matematika tanár szintén található a honlapon. Vagyis a matematika korrepetálás többé nem gond! Az összes meglévő tanár profilján külön meg lett említve, hogy hány év tapasztalattal rendelkeznek matematika oktatással kapcsolatban. Illetve az is, hogy hány városban biztosítanak oktatást. Sőt, egyes matematika tanárok akár ingyenes próbaórát is vállalnak! Ez szintén megtalálható az adatlapjukon. Ha további matematika tanítási információkra lenne szükséged, akkor látogass el a weblapra. Ott az egyéb tantárgyakról is informálódhatsz. Tanulj a vizsgákra matematika magántanár segítségével!

Matematika magántanár - Segítség a tanulásban
Tuti magántanár közvetítő - országos magántanár-adatbázis
http://www.tutimagantanar.hu

Országos magántanár-adatbázis a TUTI magántanár-közvetítőn: www.tutimagantanar.hu Ingyenes, egyszerű, gyors tanárkeresés. Magántanár vagy? Regisztrálj a weboldalon, ha tanítványokat szeretnél: www.tutimagantanar.hu

Tuti magántanár közvetítő - országos magántanár-adatbázis
Oktatási Hivatal
https://www.oktatas.hu/

Oktatási Hivatal weboldala. Közoktatás, szakképzés, felsőoktatás, nyelvvizsga...

Oktatási Hivatal
Külföldi nyelvtanfolyamokat szervező cégek
http://www.nyelviskola.info/nyelvtanulas-kulfoldon

Az oldalon olyan cégek találhatóak, akik vállalják külföldi nyelvtanfolyamok szervezését.

Külföldi nyelvtanfolyamokat szervező cégek
Tanárkereső
http://www.tanarkereso.hu

Tanárkereső oldal, ahol nyelvtanárt, magántanárt, énektanárt és zenetanárt lehet keresni több szempont szerint.

Tanárkereső
Iskolaszolga
http://www.iskolaszolga.com/

Az iskolaszolga az egyik legismertebb közoktatási szolgáltató kiadvány. Honlapunkon betekinthet a termékbe, és megismerheti annak hasznosságát. Termékünk segít eligazodni az oktatási intézményvezetőknek a változásokban és intézményirányításban.

Iskolaszolga
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421