Oktatási termékek, oktató könyvek, fejlesztők > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatási termékek, oktató könyvek, fejlesztők > 5 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Clever Products - interaktív táblák
http://www.cleverproducts.hu

Interaktív táblák, projektorok, digitális iskolai eszközök és egyéb audiovizuális berendezések magyarországi kiemelt forgalmazója.

Clever Products - interaktív táblák
Szótanító keresztrejtvények, novellák
http://www.zolipapa.hu

Sorozatunk szórakoztatva segít megtanulni és memorizálni az idegen szavakat, kifejezéseket kezdőtől a haladóig tudásszintek szerint Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz nyelveken.

Szótanító keresztrejtvények, novellák
helyesírás oktató dvd
http://helyesiras.com

Tantaki DVD Mindenki számára hasznos lehet a DVD, mely a magyar helyesírás szabályairól szól és azok helyes használatáról. Nem csak elméletben de gyakorlatban is tökéletesen kell tudnunk használni ezeket. Ebben segít az oktatóprogram!

helyesírás oktató dvd
Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
https://www.grofroberta.hu/iskolai-elokeszito-feladatok-nagycsoportos-ovodas ...

Az iskolaelőkészítő foglalkozások rendszerint nagycsoportos óvodás korban kezdődnek el. A beszédkészség, a térben való tájékozódás, térirányok ismerete, az alak, forma, nagyság felismerése lényeges az olvasás és írás megtanulásához. Az óvodai iskolára való felkészítés sok szülő számára nem elégséges, ezért rendszeresen fejlesztő szakemberekhez viszik a gyermekeket. Gróf Roberta 12 gyógypedagógusi háttérrel készen áll átadni minden fontos információt a szülőknek, ami a sikeres iskolakezdéshez kell. Iskolai előkészítő feladatok nagycsoportos óvodásoknak és szülőknek online vagy hagyományos formában és még sok más hasznos szolgáltatás.

Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
Kunigunda központ
https://kunigundakozpont.hu/

A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ. A VMI® módszerét+ EMK-t (erőszakmentes kommunikáció) alkalmazva a Kunigunda Központban az alábbi szolgáltatásaimat veheti igénybe: Tanácsadás: Egyéni / Pedagógus csomag / Szülői csomag Házitanító szolgálat: az iskolai napközi helyett válaszd a központ egyedülálló szolgáltatását, például a korrepetálást, illetve a felzárkóztatást egy, vagy több tantárgyból általános iskolás gyermekek részére Gyermekfelügyelet (alkalmi vagy rendszeres) Baba-mama torna, TSMT torna, Prevenciós előadások, Allergénmentes sütő-főző workshopok, Halmozott diétaszámláló (CDC) mobilapplikáció, Kineziológia, Terembérlés (például szülinapi zsúrokra).

Kunigunda központ
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421