Top 40 legújabb link > Oktatás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Tanulj meg minden alapismeretet az akvarisztikáról 30 perc alatt
https://akvarisztikakezdoknek.hu/

Akvarisztika kezdőknek. 30 perc alatt olyan tudásnak lehetsz a birtokában, amellyel felelőségteljesen vághatsz bele az akvarizálás világába, a növény és haltartásba! Az oldal részletesen tárgyalja az akváriumokban lezajló biológiai folyamatokat, és segít megérteni, hogyan működik az akvárium ökoszisztémája. Emellett tanácsokat ad az akvárium kialakítására, az ideális vízminőség fenntartására, a halak és növények kiválasztására és gondozására is. A weboldal olyan alapvető kérdéseket is megválaszol, mint például, hogyan kell felépíteni az akváriumot, hogyan válasszuk ki a halakat, hogyan állítsuk be az akvárium megfelelő hőmérsékletét és pH-ját, és hogy milyen gyakran kell tisztítani az akváriumot. Az oldal rendkívül hasznos információkkal látja el a kezdő akvaristákat az akváriumgondozás minden területén. Részletesen ismerteti az akváriumi algák típusait és okait, és tanácsokat ad azok elleni küzdelemre is.

Tanulj meg minden alapismeretet az akvarisztikáról 30 perc alatt
Matematika, magyar, angol nyelv oktatás online
https://atetanarod.mozellosite.com/bemutatkozas/

Matematika, magyar és angol nyelv oktatás online, általános iskolás gyermekek számára, egyetemi végzettséggel. Az órákat online valósítjuk meg a Zoom program segítségével. Az online tanulásnak egy kifejezetten hatékony módját használva fejlődnek a diákok. Ez egy élményalapú tanulás is egyben, melyet a tanulók nagyon szeretnek. Az általam tartott online órák nem összehasonlíthatók az un. iskolai online tanulással. Az egyéni foglalkozás keretein belül, csak egy diák vesz részt, illetve teljesen úgy működik vizuálisan is, mintha ott ülnék és a füzetébe, a táblára vagy éppen a tankönyvébe írnék.

Matematika, magyar, angol nyelv oktatás online
Aranykalászos gazda képzés online
https://tanfolyamokneked.com/aranykalaszos-gazda-kepzes-tanfolyam/

Cégünk több évtizedes oktatási tapasztalattal biztosít lehetőséget a mezőgazdasági szakismeretek, munkák, elméleti, fizikai és gyakorlati szintű elsajátítására. Nálunk rövid idő alatt, rugalmas időbeosztás mellett tanulhatnak az aranykalászos gazda képzés részvevői. Akár online, E-learning formában is lehetőséget kínálunk, így a távolság sem jelent problémát, és az ország bármely pontjáról lehet jelentkezni. Szinte majdnem minden tanulónk sikeres vizsgával végez. Az oktatás mellett segítünk a vállalkozóvá válás és pályázás területén is, hogy eredményesen indíthassa meg gazdaságát.

Aranykalászos gazda képzés online
Tuti magántanár-közvetítő
https://tutimagantanar.hu/

Magántanárt keresel? Több száz magántanár hirdetése egy helyen: www.tutimagantanar.hu Egyszerű, gyors, ingyenes tanárkeresés regisztráció nélkül. Magántanárok figyelem! Nincs elég tanítványod? Regisztrálj a TUTI magántanár-közvetítőn, mely Magyarország egyik legismertebb, leglátogatottabb magántanár-közvetítője. Gyors és rugalmas ügyintézéssel, valamint hasznos ötletekkel várunk a sikeres hirdetés megírásához. Több ezer elégedett magántanár 2005 óta. - Leszel te a következő? :)

Tuti magántanár-közvetítő
Darukezelő tanfolyam
https://mechepit.com/kepzesek/

Darukezelő tanfolyamok és képzések. Segítség a darukezelő és gépkezelő tanfolyamokkal kapcsolatos információk megértéséhez, kapcsolódó tartalmak a toronydaru, híddarú, autódaru kezelő munkakörökkel kapcsolatban is.

Darukezelő tanfolyam
Readygo jogsi
https://readygojogsi.hu

Biztos tudást nyújtunk a vezetéshez, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Tanulóközpontú képzési rendszerünk felkészült oktatókkal valamint minőségi és megbízható gépjárműparkkal vár Téged. A célunk a ReadyGo-nál az, hogy Neked is sikerüljön megszerezned a jogosítványodat. Mindig a tanulóink képességeihez, egyedi igényeihez igazítjuk az oktatást és annak tempóját. Az alapoktól kezdve megtanítunk mindarra, ami a magabiztos és biztonságos közúti közlekedéshez szükséges. Ha már van jogsid, segítünk felfrissíteni és elmélyíteni a tudásod.

Readygo jogsi
Online munkavédelmi oktatás
https://munka-vedelem.net/munkavedelem/munkavedelmi-oktatas/

Munkavédelem, tűzvédelem, minőségirányítás a TrendSys Kft. szakértelmével - keressen minket bizalommal munkavédelmi oktatás, online munkavédelmi oktatás, kockázatértékelés, tűzvédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítése kapcsán. Nagy tapasztalattal, szakértő kollégákkal, kedvező áron dolgozunk.

Online munkavédelmi oktatás
Teachcoast: a Tanárkereső
https://teachcoast.hu

Az első online foglalási rendszerrel rendelkező magántanár kereső Magyarországon. A tanároknak lehetőségük van megadni, hogy mikor elérhetőek és ezeket az időpontokat a diákok online lefoglalhatják. A naptárak pedig valós időben frissülnek. Egyedülálló keresési platformunkon képes leszel megtalálni azokat a tanárokat, akik minden szempontból megfelelően számodra (külön szűrési lehetőség a tanári diplomával rendelkező tanárokra). Amennyiben nem találnál olyan tanárt, akit keresel, akkor van lehetőséged feladni külön hirdetést, ahol megadhatod, hogy pontosan milyen tantárgyból, mikor, milyen szinten, stb. van szükséged korrepetálásra.

Teachcoast: a Tanárkereső
Sminktetováló tanfolyam
https://gmmakeup.hu/sminktetovalas-tanfolyamok-sminktetovalo-kepzes/

Professzionális sminktetoválások és orvosi tetoválások a GM Make Up szalonban Budapesten. Szemhéj tetoválás, szemöldök tetoválás, ajaktetoválás, tetoválás eltávolítás és elrontott szemöldöktetoválás javítása, hegek és stria eltüntetése, areola és vitiligo tetoválások, jelentkezzen be most!

Sminktetováló tanfolyam
Online KRESZ-tanfolyam - szerezd meg a jogosítványod online
https://neonautosiskola.hu/

Autósiskola a fiatalok igényeire szabva: - online jelentkezés - online fizetés - könynen elvégezhető online KRESZ-tanfolyam (e-learning) Szerezd meg a jogosítványod és készülj fel az életre! Jelentkezz KRESZ-tanfolyamra online! Neon Autósiskola

Online KRESZ-tanfolyam - szerezd meg a jogosítványod online
Studio Italia olasz főzőtanfolyam
https://olasz-fozoiskola.hu/tanfolyamok

A Studio Italia olasz főzőiskolában mindenkinek lehetősége van egy komplex gasztronómiai élményre, vidám hangulatban, segítőkész csapatban, profi tanárokkal. Akár a valódi olasz pizzakészítés tudományát szeretné elsajátítani, akár leánybúcsút szervezne egy főzőtanfolyam keretében, keressen minket!

Studio Italia olasz főzőtanfolyam
Online munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás
https://ehs-guide.com/

Szervezze meg kötelező munkavédelmi és tűzvédelmi oktatását könnyedén online. Teljesen digitalizált EHS oktatási forma, online letölthető oktatási igazolással. Kerülje el a bírságot és oktasson akár 24-órán belül.

Online munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás
Kunigunda központ
https://kunigundakozpont.hu/

A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ. A VMI® módszerét+ EMK-t (erőszakmentes kommunikáció) alkalmazva a Kunigunda Központban az alábbi szolgáltatásaimat veheti igénybe: Tanácsadás: Egyéni / Pedagógus csomag / Szülői csomag Házitanító szolgálat: az iskolai napközi helyett válaszd a központ egyedülálló szolgáltatását, például a korrepetálást, illetve a felzárkóztatást egy, vagy több tantárgyból általános iskolás gyermekek részére Gyermekfelügyelet (alkalmi vagy rendszeres) Baba-mama torna, TSMT torna, Prevenciós előadások, Allergénmentes sütő-főző workshopok, Halmozott diétaszámláló (CDC) mobilapplikáció, Kineziológia, Terembérlés (például szülinapi zsúrokra).

Kunigunda központ
Grafikus Akadémia
https://grafikusakademia.hu/

A Grafikus Akadémia egy hivatalos felnőttképzési hatósági engedéllyel rendelkező Felnőttképző Intézmény. A Grafikus Akadémiát azért alapítottuk, hogy piacképes grafikai ismeretekkel rendelkező hallgatókat indítsunk útnak a grafikai szakmába. FELKÉSZÍTÜNK A VERSENYSZFÉRÁRA Gyakorlatorientált képzéseinkkel tanulás közben szerzel szakmai tapasztalatot. Oktatóink olyan szakemberek, akik folyamatosan a szakmában dolgoznak, így mindig piacképes gyakorlatokat alkalmaznak a képzések során. Hallgatónk több alkalommal is részt vesznek éles projektek megalkotásában tanfolyam közben, ezzel betekintést nyernek a piac aktuális elvárásaiba. Csekkold képzéseinket! www.grafikusakademia.hu/grafikus-tanfolyamok Ügyfélszolgálat: H-CS-ig: 09:00-17:00-ig, P: 9:00-15:00-ig 0630 280 89 89 info@grafikusakademia.hu

Grafikus Akadémia
Magántanárok, nyelvtanárok és egyetemi jegyzetek
https://www.whyz.hu/

A WHYz egy online platform, amely összeköti a tanulni vágyó diákokat magántanárokkal, és online piacteret üzemeltet oktatóanyagok adás-vételére specializálódva. Mi a WHYz-nál hiszünk abban, hogy ezeket a tevékenységeket egy transzparens környezeten belül a minőségre fókuszálva valósítjuk meg, időt és energiát megtakarítva a tanulóinknak. Így a tanulók azzal tölthetik az idejüket, ami a legfontosabb, a tudás elsajátításával.

Magántanárok, nyelvtanárok és egyetemi jegyzetek
Herhold Ági Autósiskola
http://www.herhold.hu

Felnőttképzésben avatott, türelmes oktató segít a jogosítványhoz. Gyorsított jogosítvány lehetősége, illetve vezetői engedéllyel már rendelkezőknek gyakorlati lehetőséget nyújtok. Korrekt elszámolással és garantált levezetett órákkal számolhatsz bújtatott költségek nélkül.

Herhold Ági Autósiskola
Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga
https://valmar-munkavedelem.hu/index.php/home/tuzvedelem

Cégünk, a Válent Munkavédelmi, Tűzvédelmi Tanácsadó Bt. teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatásokat nyújt cégek és egyéni vállalkozások számára. Tűzvédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítés kedvező áron, nagy tapasztalattal és szakértelemmel. Tegye biztonságossá munkahelyét velünk!

Tűzvédelmi oktatás és szakvizsga
Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
https://www.grofroberta.hu/iskolai-elokeszito-feladatok-nagycsoportos-ovodas ...

Az iskolaelőkészítő foglalkozások rendszerint nagycsoportos óvodás korban kezdődnek el. A beszédkészség, a térben való tájékozódás, térirányok ismerete, az alak, forma, nagyság felismerése lényeges az olvasás és írás megtanulásához. Az óvodai iskolára való felkészítés sok szülő számára nem elégséges, ezért rendszeresen fejlesztő szakemberekhez viszik a gyermekeket. Gróf Roberta 12 gyógypedagógusi háttérrel készen áll átadni minden fontos információt a szülőknek, ami a sikeres iskolakezdéshez kell. Iskolai előkészítő feladatok nagycsoportos óvodásoknak és szülőknek online vagy hagyományos formában és még sok más hasznos szolgáltatás.

Iskolai előkészítő feladatok óvodásoknak és szülőknek - Gróf Roberta
Iskolai előkészítő óvodásoknak
https://mothergoose.hu/magunkrol-maganovodankrol/iskolai-elokeszito

A Mother Goose alapítványi óvoda a 12. kerületben megbízható választás minden szülő számára, ha szeretné, hogy gyermeke családias légkörben, gyerekközpontú közegben, zöldövezetben, kiemelt figyelmet kapva sajátítsa el az iskolához szükséges ismereteket, játszva és tanulva, egyéni fejlesztéssel.

Iskolai előkészítő óvodásoknak
Matek Dzsungel
http://matekdzsungel.hu

Egy igazi matek dzsungel, csak és kizárólag gyerekek számára, akik tanulni akarnak és fejlődni! A számolás ezentúl gyerekjáték lesz, ahogy a gimis felvételitől sem kell tartanod ezek után! Iratkozz be hozzánk!

Matek Dzsungel
Zseni Matek matek oktatás
http://zsenimatek.hu

Matek oktatás mindenkinek, aki zseni szeretne lenni matekból - általános iskolás korúaktól egészen a felnőtt korosztályig bezáróan. Tanulj te is matekot velünk, és szeresd meg a legjobb tantárgyat, amit csak létezik!

Zseni Matek matek oktatás
Profi felkészítő.NET
https://profifelkeszito.net

Professzionális felkészítő tanfolyamok mindenkinek, aki tanulni és fejlődni szeretne. Miből szeretnél készülni? Matematikából, fizikából, esetleg történelemből, magyarból? Akkor nálunk mindenképp megtalálod majd a helyed!

Profi felkészítő.NET
Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
http://happytimetanciskola.hu/

A Happy-Time Tánciskola egy 2016-ban alakult tánciskola, mely főleg latin táncok, show-táncok és moderntánc oktatásával foglalkozik. Egyediségüket az adja, hogy nem csak a gyermekeknek biztosít táncolási illetve mozgási lehetőséget, hanem a felnőtt érdeklődőknek is. Így az érdeklődőket 4 éves kortól egészen az örökifjakig várja. Gyermek táncoktatásukban a hagyományos latin és standardtáncok mellett minden csoport egyedülállóan ismerkedik a moderntáncokkal illetve a show és revütáncokkal. Felnőttek számára tornázást, társastáncolást, a pár nélküli hölgyeknek latin és standardtáncolást sajátíthatnak el bulis hangulatban. Ezen kívül Debrecenben egyedülállóan a hölgyek itt tudnak megismerkedni a burlesque tánccal is. Helyszín: Debrecen, Miklós utca 36. Órák pedig hétfőtől péntekig 16.30-tól 20.00-ig vannak. Bizonyos csoportok pedig hétvégén is várják a táncoslábú jelentkezőket.

Gyermek és felnőtt tánc oktatás Debrecenben
Klingz - Online oktatási platform
https://klingz.io/

Ha eddig nem találtad meg a tökéletes platformot az online oktatáshoz, akkor próbáld ki ingyen az első magyar fejlesztésű szoftvert, a Klingz-t. Itt egy felületen tudsz órát tartani, tesztet iratni, tananyagot megosztani. Használd ezt a következő órádon!

Klingz - Online oktatási platform
Olcsó autósiskola Budapest - Villám Jogsi
http://www.villamjogsi.hu/

Szerezz jogosítványt néhány hét alatt, akár online formában végzett KRESZ tanfolyammal! Érdemes figyelni időszakos akcióinkat, kedvezményes árú tanfolyamainkat. Válaszd a Villám Jogsi Autósiskolát, szerezz B, C, vagy D kategóriás jogosítványt, vagy motor jogosítványt gyorsan, kedvező árakon.

Olcsó autósiskola Budapest - Villám Jogsi
Online spanyol nyelvtanfolyam
http://www.euro-nyelviskola.hu/spanyol-nyelvtanfolyam.html

Az Euro Nyelviskolában hagyományos tantermi, és online formában is megtanulhatod a választott nyelvet: angol, német, francia, olasz, spanyol tanfolyamok különböző intenzitású kurzusokon! Tanulj nyelvet, töltsd ki szintfelmérőnket, és jelentkezz kedvező árú, vidám hangulatú tanfolyamaink egyikére!

Online spanyol nyelvtanfolyam
Személy- és árufuvarozás szakmai tanfolyamok
https://szakmaitanfolyamok.hu/

Tudta Ön, hogy ha most szeretne betörni a fuvarozói piacra akár a személyszállítás, akár az árufuvarozás területén, mindezt kizárólag vállalkozói szaktanfolyami képesítéssel tudja csak megtenni? És arról értesült már, hogy ha már működő vállalkozást vezet, akkor 10 évente szükséges megújítania az alkalmasságát igazoló bizonyítványát? Akkor tanfolyamaink pont Önnek szólnak!

Személy- és árufuvarozás szakmai tanfolyamok
Jogosítványt szeretne? Válasszon bennünket!
https://kategoriasjogsi.hu/

Hogy miért pont a Kamionsuli? Mert egyedüliek vagyunk a piacon, akik nyerges szerelvénnyel oktatnak, valamint profi csapattal, saját oktatójárművekkel rendelkezünk. Jogosítványt szeretne? Ne tévessze meg a Kamionsuli elnevezés, minden kategória oktatásával foglalkozunk!

Jogosítványt szeretne? Válasszon bennünket!
Tanulj webfejlesztést (HTML, CSS) online
https://webiskola.hu/

Weboldalunkon teljesen ingyen tanulhatsz weboldalfejlesztést. A webprogramozás magyar nyelven és online folyik. Megtanulhatod a HTML nyelvet és a CSS-t is használni tananyagainkon keresztül. Még csak regisztráció sem szükséges hozzá.

Tanulj webfejlesztést (HTML, CSS) online
Munkavédelmi oktatás online
https://hiperiontech.hu/hu/oktatas/online-munkavedelmi-oktatas-ankel

A munkavédelmi törvény 55. § (1) alapján minden munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy alkalmazottai munkába álláskor, munkahely, munkakör megváltozásakor, új munkaeszköz esetén, új technológia bevezetésekor elsajátítsák és a foglalkoztatás teljes időtartalma alatt rendelkezzenek az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel. Ez az online munkavédelmi oktatás alkalmas e kötelezettség jogszabályoknak megfelelő teljesítésére.

Munkavédelmi oktatás online
Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
https://kamionsuli.hu/

A Kamionsuli minden kategória oktatásával (B, C, D, C+E) foglalkozik. Valamint egyedüliek vagyunk a piacon, akik nyerges szerelvénnyel is oktatnak. Iskolánk minden olyan szaktanfolyami képzést szervez, amire az árufuvarozás területén szüksége lehet.

Kamionsuli | Kategóriás tanfolyamok, Szaktanfolyamok
Egész évben vállalok magán táncórákat
http://www.rubindance.hu

Budapesten és környékén magán táncóra lehetőség. Érdeklőni lehet a 0620 3444575- számon Krekuska Ferenc Tánctanárnál. Báltermi táncok, divattáncok, versenytáncok, iskolai szallagavatóra felkészítés. Ne hagyd ki a lehetőséget!

Egész évben vállalok magán táncórákat
Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
http://geniuszplusz.hu/kereskedelem-marketing-vendeglatas/pincer-tanfolyam

A Géniusz Plusz Oktatási Kft. által szervezett tanfolyamok elvégzése után minden tanulónk piacképes tudás birtokában kezdheti meg pályafutását. Akkreditált felnőttképzési intézményként célunk olyan szakemberek képzése, akik területükön magabiztosan, magas szakmai ismeretekkel képesek elhelyezkedni.

Pincér tanfolyam piacképes szakmai ismeretekkel
HRsiker
https://hrsiker.hu/

A HRsiker vállalati képzéseivel, vezetői kommuikációs tréningjeivel, anyagaival, szervezetfejlesztési módszerével megszünteti a dezintegrációt, kezeli a krízishelyzeteket, előrelendíti a cég fejlődését.

HRsiker
Informatika tanár - Daróczi Zsolt
http://infotanar.info/

Daróczi Zsolt vagyok, okleveles informatika tanár és programtervező informatikus. 2015-ben diplomáztam a Nyíregyházi Egyetem TTIK Programtervő informatikus szakán. A másoddiplomámat 2019-ben szereztem a mesterképzésen informatika-testnevelés szakon. Informatika tanítás tapasztalataim főként általános iskolából, gimnáziumból és felnőttoktatásból származnak. Iskolarendszerű oktatásban 5-12. osztályos tanulókat tanítok. Felnőttképzés keretében az IKER1 és IKER2 informatikai oktatásban veszek részt. Lendületes, naprakész és a digitális trendekkel lépést tartó ambiciózus tanár. Vállalok személyre szabott magánórákat, akár online formában is. Részletekért keressen bizalommal, az alábbi elérhetőségen! Daróczi Zsolt

Informatika tanár - Daróczi Zsolt
Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
https://nativly.app

Tanulj meg angolul egy kiváló amerikai anyanyelvű tanár segítségével New Yorkból. A Nativly oldalán számos oktatóvideót, több mint 10000 gyakorló feladatot, szókincsfejlesztőt és nyelvtani tippeket is megtalálsz. Az első leckét pedig ingyen kipróbálhatod!

Online angol nyelvtanulás kényelmesen otthonról
Úszásoktatás Debrecen
https://uszas-oktatas-debrecen.hu/

Az úszásoktatás fontosságáról, arról, hogy mindenki számára nagyon fontos megtanulni úszni senkit sem kell meggyőzni. A legalkalmasabb időpont erre a gyermekkor, hiszen ekkor még kevés a félelemérzet a vízzel kapcsolatosan és minden könnyen megtanulható. A gyermek úszásoktatás legfontosabb eleme a vízhez szoktatás. A gyermek élvezze a vizet, szeressen benne lenni és ne feladatnak tekintse az úszást, hanem örömét lelje benne. Az egyik fontos eleme még az úszásoktatásnak a kitartás és erre nem csupán a gyermek részéről van szükség, hanem a szülői oldal is fontos. A szülő érezze át a fontosságát az úszni tudásnak és ne sajnálja az időt és a költségeket a gyermeke úszni tanulására. A gyermekkorban megszerzett tudás elévülhetetlen, bármennyi idő is telik el a tudás megmarad. A szülő nyugodtabban engedheti el a gyermeket táborozni, barátokkal a strandra vagy viheti el vízpartra nyaralni ha magabiztos úszás tudással rendelkezik.

Úszásoktatás Debrecen
Magántanár-kereső igényeseknek
https://magantanar.net/

Magántanár vagy? Regisztrálj a Magántanárneten, mi pedig levesszük a válladról a diákkeresés terhét, hogy neked csak azzal kelljen foglalkoznod, amihez a legjobban értesz: a tanítással. A hirdetés minden magántanár számára ingyenes! Regisztrálj most! Magántanárt keresel? Válogass az igényes magántanár profilok között, ahol a tanárok ismertetőin túl korábbi diákjaik ajánlásai is megtalálhatóak, hogy megkönnyítsék a választást. Találd meg a neked legmegfelelőbb magántanárt egyszerűen, gyorsan a Magántanárneten!

Magántanár-kereső igényeseknek
Online 1.3 ADR oktatás
https://hiperiontech.hu/hu/oktatas/online-13-adr-oktatas-coats

Magyarországról bárhonnan, bármikor! ADR oktatás az 1.3-as fejezet alapján, mellyen tetszőleges okoseszközről részt lehet venni. Oktatás akár otthonról, a saját laptopján, vagy mobilján. Ezt az online 1.3-as ADR oktatást jelenleg is használjuk, mert a hatóságok elfogadják. Képzés, egyszerű vizsga és a jogszabálynak megfelelő igazolás egyben.

Online 1.3 ADR oktatás
Szuperjogsi autós iskola
https://shop.szuperjogsi.hu

A Szuperjogsi autós iskola már több 100 tanulójának biztosított tudást a kresz vizsgához és a biztonságos közlekedéshez. Évek óta tartott tantermi oktatás után most lehetőséged van a KRESZ vizsgára online felkészülni. A sikeres KRESZ vizsga után pedig válaszhatsz egy igazán odafigyelőé és gyakorlott oktatót, akár manuális akár automata váltós autóhoz. Sok sikert és biztonságos közlekedést!

Szuperjogsi autós iskola
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 659 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 659 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29421