Országos képzések > 2. oldal > Oktatás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országos képzések > 2. oldal > 63 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kaizen pro oktató és tanácsadó kft.
http://kaizenpro.hu

Cégünk lean tanácsadással és oktatással foglalkozik. Célunk, hogy a hazai gyártó és szolgáltató cégeket megismertessük a lean módszertannal, hogy csökkentsük a költségeiket és ezáltal növeljük a nyereséget, és a versenyképességet.

Kaizen pro oktató és tanácsadó kft.
Okj képzések, nyelvtanfolyamok, online képzések, felnőttképzés
http://kepzestanfolyam.info

Oldalunkon képzéseket, tanfolyamokat, okj képzéseket, nyelvtanfolyamokat talál hasznos információkkal árakkal.Weboldalunkon részletes leírást talál a legnépszerűbb képzésekről, a képzések tartalmáról, időtartamáról, áráról és a megszerezhető végzettségről.

Okj képzések, nyelvtanfolyamok, online képzések, felnőttképzés
Masszor-tanfolyamok.hu
http://www.masszor-tanfolyamok.hu/

Masszőr tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk. Gyógymasszőr, svédmaszőr, ITEC nemzetközi masszőr, sportmasszőr, lávaköves masszőr, talpmasszőr tanfolyamainkon magas szintű tudást szerezhet megfizethető áron! Tanfolyamainkat hamarosan indítjuk!

Masszor-tanfolyamok.hu
10 hét alatt középfokú nyelvvizsga
http://www.kreativnyelv.hu

A "kreatív" nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz!

10 hét alatt középfokú nyelvvizsga
Fodrász iskola
http://www.fodrasz-tanfolyam.hu/

Fodrász képzés országszerte, hogy te is ott tudj tanulni, abban a városban, ahol szeretnél. Több oktatást tartó cég ajánlatát is megtekintheted, így azt választod, amelyik igényeidnek leginkább megfelel. Ha szeretnél folyamatosan értesülni városodban mikor melyik cég szervez fodrász tanfolyamot, akkor jelentkezz nálunk.

Fodrász iskola
Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban
http://www.brainturbo.hu

Belefáradtál a nyelvtanulásba? Nem tudtad megtanulni, amit kellett a hagyományos technikák segítségével? A Brainturbo kreatív nyelvtanulási programjával ötször hatékonyabban tanulhatsz! A nyelvoktatás során kétféle típusú órán vehetsz részt. A gépi órán egy kényelmes fotelban találod magad, egy speciális szemüvegben és fülhallgatóban. Ezek az eszközök segítenek Neked memorizálni a tananyagot. A tanári órán az oktató segít felidézni a gépi órán memorizáltakat. Ezzel a kreatív nyelvtanulással nem számít, hogy fiatal vagy idősebb vagy, ugyanolyan hatékony minden korosztály számára! Próbáld ki ingyenes óránkat! Brainturbo, modern nyelvoktatás, hatékony tanulás.

Brainturbo nyelvoktatás - Tanulj ötször hatékonyabban
Mérlegképes könyvelő tanfolyam országszerte
http://merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.hu

Mérlegképes könyvelő tanfolyam országszerte: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. A Penta két képzési csomagot állított össze úgy, hogy az Ön szakmában való jártassági szintjének megfelelő, ütőképes szakképzésben részesüljön. A képzést támogató szakmai partnereknek köszönhetően olyan gyakorlati tudásra tehet szert, amellyel lekörözheti más képzőknél végző kollégáit! A nyitástól a zárásig le fog könyvelni egy céget "valódi" bizonylatok alapján, profi gyakorlati oktatóval. Nemcsak gyakorlatot szerez, hanem rendszerezi a megszerzett tudását is!

Mérlegképes könyvelő tanfolyam országszerte
Kozmetikus és sminktanfolyam
http://www.kozmetikus-tanfolyam.hu/

Kozmetikus és sminktanfolyamunk a smink és kozmetikus szakma iránt részére indítjuk, mely OKJ-s bizonyítványt ad. Smink és kozmetikus képzéseink kezdőtől a profi szintig. Országosan több városban.

Kozmetikus és sminktanfolyam
Jogosítvány információk
http://jogositvany-info.hu/

E honlapon hiteles információk segítségével megpróbálunk segíteni Önnek egyebek mellett abban, hogy megtalálja a személyes igényeinek leginkább megfelelő képzést, valamint, hogy eligazodjon a jogosítvánnyal kapcsolatos adminisztrációs ügyintézésben. Az egyik vélhető ok, hogy Ön felkereste ezt az oldalt az, hogy meghozta a döntést: vezetői engedélyt, köznapi nevén jogosítványt kíván szerezni valamilyen járműre, ezáltal motorizált társadalom aktív tagjává kíván válni.

Jogosítvány információk
Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ
http://www.vokk.hu

Biztonsági őr oktatás az egész ország területén! Profi tanárokkal magas színvonalon!

Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ
LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft.
http://www.lemtrener.hu

Egészségügyi és szociális szakemberek képzéseinek a megszervezése, szakképzési és továbbképzési programok kidolgozása, akkreditációja, képzesek megtartása.

LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft.
Műköröm tanfolyamok
http://www.brillbird.hu/mukorom-tanfolyam

Varázslatos szalonköröm technikák, díszítések, és stílusok várnak a legprofibb műkörmösöktől oldalunkon. Ismerkedj meg a legzseniálisabb, legformásabb körmökkel, a legváltozatosabb kategóriákból, a legprofibb szakemberektől. Látogass el oldalunkra.

Műköröm tanfolyamok
Valutapénztáros képzés és valuta-ügyintéző tanfolyam
http://www.valutapenztaros.com

Miért hasznos a valutapénztáros és valuta ügyintéző képzés? Mert az Euro bevezetésétől még nagyon messze vagyunk, addig pedig a turizmus biztos munkát biztosít az ilyen valutapénztáros végzettséggel rendelkezőknek. Valutapénztáros képzés és tanfolyam országszerte kiváló előadókkal indul. A részletekről tájékozódjon honlapunkon.

Valutapénztáros képzés és valuta-ügyintéző tanfolyam
Gransol
http://gransol.hu/

A Gransol Kft. olyan OKJ-s képzések, tanfolyamok szervezését végzi, melyek távoktatásban, munka és család mellett is könnyen és gyorsan elvégezhetőek, az európai munkaerőpiacon versenyképes szakmát adnak. Az intézmény céges tréningek szervezését is vállalja. Lehetőség van kamatmentes részletfizetésre is. Az ország számos nagyvárosában indítanak tanfolyamot, úgy mint Budapesten, Szombathelyen, Nyíregyházán, Siófokon, Debrecenben, Pécsett, Nagykanizsán, Győrben, Kaposváron, Miskolcon. A cég nyelvi tanfolyamokat is indít.

Gransol
Biztonsági őr képzés
http://biztonsagiorkepzes.info/

Biztonsági őr tanfolyamok OKJ 33891901 HAVONTA az ország EGÉSZ területén! Munkát keres, de nincs megfelelő képesítése? Szüksége lenne biztos állásra? Itt a kiváló lehetőség, hogy a képesítés mellett munkaajánlatokkal is megismerkedjen!

Biztonsági őr képzés
Hirdetések
Oldal leírása
oktatas.wyw.hu: WYW linkek. Kategorizált Linkgyűjtemény Oktatás témakörben. Általános iskolák, egyetemek, főiskolák...
Gyűjteményünkben 655 válogatott oktatás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 655 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 29070